Bildirim
SAMSUNG NP550P7C ekran pır pır yapıyor?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Diğer tarayıcılarda da oluyor mu bu durum güç tasarrufundan kaynaklanıyor fişi çektiğinizde otomatik güç tasarrufuna alıyor ve özellikle sistemi yüksek yada makul seviyede kullanabilecek herhangi bir program yada farklı bir uygulama çalıştırdığınızda parlaklık düşer bu normal. -
yok mozillada oluyor birde parlaklık ayarı yarıyı geçince -
Ozaman programla alakalı makineden kaynaklı değil pildeyken hangi güç ayarında kullnıyorsun? yüksek performansta denedin mi bu arada mümkün olduğunca fişe takılı bataryada kullan -
yüksek performans evet.pc de arıza mı var garantisi var yollayım mı -
Siz bilirsiniz ama sadece o programda oluyorsa makine kaynaklı değil bunu bilin yazılımsal -
bu gün baktım opera da da yapıyor sayfayı aşağı çekiyorum bazı yerlerde kesiliyor -
Hala aynı sorunu yaşıyor musunuz? Yoksa düzeldi mi? -
devam ediyor pilde iken sayfalar arsı geçişlerde parlaklık azalıp artıyor ayarı yükselticende pırpır yapıyor -
Bu sorunu sadece bataryadayken yaşıyorsanız çözüm olabilecek bir yol biliyorum, belki işe yarar. Denetim Masası'na girin, orada "Intel(R) Grafik ve Medya"ya tıklayıp "Temel Mod"u seçin. Pencerenin sol tarafındaki seçeneklerden "Güç" seçeneğine tıkladıktan sonra "Prizen çalışırken"i "Pille çalışırken" olarak değiştirirseniz, o bölümde "Görüntü Enerji Tasarrufu Teknolojisi" var. Eğer bu yazının yanına tik atılmış haldeyse tiki kaldırırsanız düzelme ihtimali çok yüksek. Denedikten sonra düzelip düzelmediğini iletebilirseniz çok sevinirim... -
yok faydası olmadı ekran ışığı iyice kısıldı pırlama hafiften var -
bendede oldu pil ile çalışırken servise götürdüm halletti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudem -- 19 Ekim 2013; 23:49:45 > -
aynı bilgisayarı kullanıyorum özellikle denedim bahsettiğiniz durum bende yok bence servise göstermekte fayda var -
quote:
Orijinalden alıntı: rudem
bendede oldu pil ile çalışırken servise götürdüm halletti
neyi varmış pilini mi değiştirdiler kardeşim -
pil sağlam ekran veya ekran kartından dediler -
quote:
Orijinalden alıntı: rudem
pil sağlam ekran veya ekran kartından dediler
kaç günde yapıldı -
tam 1 ay -
tavsiyem samsung merkez servisine götür belki daha önce halledersin -
sivasta servisi bile yok.
ama sen 20 günü geçtiğinde tüketici hakem heyetine gitseydin ürünün yenisini alırdın dostum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X