Şimdi Ara

Samsung NP700G7C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun bu makineyi gordum fakat laptoplar hakkinda hic bir bilgim yok gtx675 olmasina ragmen masa ustundeki gibi performans vermez gibi yorumlar okudum. Ayrica on bellegin oldugukca yeterli oldugunu dusunuyorum fakat makine yeni ciktigi icin internette kullanici yorumlari veya incelemeler gibi bana yardimci olabilecek seyler bulamadim.

Makinenin ozellikleri asagida verdigim gibidir yorumlarinizi bekliyorum.

Teknik Özellikler
    İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium (64-bit)
    İşlemci
    İşlemci Intel® Core™ i7-3610QM 2.30GHz İşlemci (6M Cache, 3.30 GHz e kadar)
    Ekran
    LCD 17.3" SuperBright 400 nit Full HD + LED Ekran (1920 x 1080), Yansımasız
    Fiziksel Özellikler
    Ağırlık 3.81 Kg / 8.39 lbs.
    Boyut (GxDxY) 16.1" x 11.2" x 1.29" ~ 1.96"
    Grafik
    Görüntü İşlemci NVIDIA® GeForce® GTX 675M Grafik Kartı
    Görüntü Belleği 2 GB GDDR5 (Harici Grafik) 256Bit
    Bellek
    Sistem Belleği 1600 MHz'de 8 GB DDR3 Sistem Belleği (BD 4 GB + 4 GB x 1 üzerinde)
    Saklama
    Sabit Disk ExpressCache 8 GB ile 1TB Sata (500GB 7200Rpm x 2)
    Optik Disk Sürücü Blu-Ray Sürücü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kullaniyorum. Cok guzel bir makine. Ekran karti gunumuz oyunlarini ultra'da fhd'de rahat aciyor. Gtx 560 ti'nin saat hizlari dusurulmus hali. Sorun varsa sir

• Hocam canavar gibi makine, o ekran kartından daha iyi başka bir model var mı bilmiyorum monster hariç, herşeyiyle eksiksiz nadir modellerden biridir. Laptoptaki hiçbir ekran kartı masaüstü performansı vermez zaten, oyuncular da imkanı varsa masaüstü toplar yoksa da bu tarz cihaz alır. Her işini eksiksiz yaparsın, önbelleğe bu kadar takılma. Bir de ssd taktın mı uçak gibi cihaz valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemred -- 22 Eylül 2012; 14:59:58 >
  • Ssd msi laptoplardan birinde vardi fakat gtx560 koymuslar makineye bundaki 675 secenegi daha cok hosuma gitti

Birde bu laptop beni en az 4 sene goturur diye dusunuyorum msidaki gtx560 la bir belki 2 sene yerine bu daha iyi bir secenek degil mi ?

• Busamsung daha iyi seçenek olur kaldıki gt650m gtx560 seviyesinde bir kart gtx560 alacağına gt650m ekran kartıda alsanız olur oderece ama gtx675m gtx680'den sonra nvidia'da en güçlü kart fhd çözünürlülükte son ayarlarda oyunları kaldırabilecek 2 karttan bir tanesidir gtx670 bile birkaç oyunda ultra ayarlarda 30 fps sınırı altında oynatıyor.
  • Busamsung daha iyi seçenek olur kaldıki gt650m gtx560 seviyesinde bir kart gtx560 alacağına gt650m ekran kartıda alsanız olur oderece ama gtx675m gtx680'den sonra nvidia'da en güçlü kart fhd çözünürlülükte son ayarlarda oyunları kaldırabilecek 2 karttan bir tanesidir gtx670 bile birkaç oyunda ultra ayarlarda 30 fps sınırı altında oynatıyor.Samsung'da 8gb flash ssd var özelliği önbellek görevi görüp işlemlerin hızlı yapılmasını sağlamak ssd gibi bilgisayarın hızlı açılıp kapanmasına veri alış verişinde hızlanma sağlar.İleriye doğru bir hdd'yi çıkarıp ssd'de takabilirsiniz isteğinize kalmış bu leptop hepsi buradada çok iyi indirimle 3220tl fiyatla satıldı ve hemen tükendi.
  • Su anda 4000 lira civari bir fiyati var fiyatina ben olumlu bakiyorum ama 3200 gibi fiyatta 800 lira hicte kucumsenecek bir rakam degil. İndirim takip etmelimiyim sizce bir hafta gibi bir sure zarfi icersinde almayi dusunuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 225BW
    18 yıl önce açıldı
    Samsung 55TU8000/TU8500/Q60T
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vatanda da indirim oluyor 3400 civarına iniyor hepsi burada da gözükmüyor gelirse ki nezaman gelir bilinmez yapabilirler,bimexte de uygunhttp://www.bimeks.com.tr/urun/123107/samsung-np-700g7c-s01tr.aspx
  • arkadaşlar i7 notebook um var hd6770 128 bit ekran kartlı sırf şu cihazı almak istiyorum 256 bit diye ? ekran kartı için değişmeye değer mi ?
  • Değer sende dv6 varsanırım 6770m zamanında gt635 kartla yarıştırılıyordu bahse konu pc'de gtx675 var yanında lafı bile olmaz.
  • Cihazı aldım salı elimde teşekkürler
  • konu azıcık hortmamıs sanki mini hortlama :D
  • yok hocam farklı bir konumuz zaten var :) :) burasıda yedek klube semih niyetine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.