Şimdi Ara

<<<->>> Samsung NV8 Fun CLUB <<<->>> (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
3
Favori
87.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler arkadaşlar bugün gelmesi lazım benim makina da inşallah sizdeki kartların markası ne yazabilir misiniz bakalım herkese aynı karttan mı gönderiyolar?? merak ettim

kassarulu hocam tripod için henüz erken tripod bence makinaya biraz hakim olmaya başlayınca ihtiyaç olması durumunda alınacak birşey bence kılıf hafıza kartı şarj aleti gibi olmazsa olmazların bu fiyata olması tripod eksikliğini bile aratmıyor hakkaten güzel kampanya yaptılar hayırlı olsun hepimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 15 Temmuz 2008; 11:54:04 >
  • Ne ilginctir ya; ben Almnyadan aldigimda cihazi hicbir hediye cikmamisti kutusundan; tabi indirimden aldigimi Söylemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinardicli

Ne ilginctir ya; ben Almnyadan aldigimda cihazi hicbir hediye cikmamisti kutusundan; tabi indirimden aldigimi Söylemiyorum

• NV8 ile çektiğim ilk makrolardan iki tanesini beğeninize sunuyorum :

<<<->>>  Samsung NV8 Fun CLUB   <<<->>>

not: fotoğraflar 8 megapiksel'den ufaltıp-kesilerek konulmuştur

• beyler size iyi bi haberim var aletin bataryasını inceledim az önce 3.7 v ve tırnakları boyutu vs... nokia bl-4c ya da bl-5c sanki bu pillerle de çalışırmış gibi geliyo makina pil oturursa elinde bu pillerden olan varsa denesin süper bence pil olayı tarih olur tamamen yıllar sonra bile pilini ucuza bulabiliriz inşallah
  • Benimde bugün makinem geldi. Kart pqi diye bir marka. Çanta güzel. Şarj içinde kablonun usb olması bence çok iyi düşünülmüş. Bİrde şimdi kullanma klavuzuna baktım. Uzaktan kumanda varmış ayrıca satılan. Acaba bulabilirmiyiz bir yerlerde.
    Şimdi makineyi açtım ve akıllı tuşlar denen şey bana zor geldi. (Galiba benden daha akıllı) Ama zamanla alışılır diye düşünüyorum.
  • Makinenin yanında gelen cd ye bakmamış arkadaşlar varsa eğer, cd nin içinde çok güzel bir türkçe klavuz var. Kitapçıkta hiçbir şey anlatmamış adamlar.
    O nedenle klavuz isteyen cd yi incelesin arkadaşlar.
  • Sonunda bende NV8 e bugün kavuştum
  • İlk denememi atayım buraya. Hatıra kalsın. Farenin metal kısmından bende katılmışım resme farkında olmadan.

• Minik bir soru arkadaşlar. Ekranın alt sırasındaki tuşlarda parmağımı gezdirinde menü hareket ediyor fakat orta tuşa parmağım değdiğinde bir tepki vermiyor. Sadece o tuşa basılınca tepki veriyor. Sizde de durum öyle mi. Yoksa bende o tuşun dokunmatiğimi bozuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINLASINN -- 15 Temmuz 2008; 22:38:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Minik bir soru arkadaşlar. Ekranın alt sırasındaki tuşlarda parmağımı gezdirinde menü hareket ediyor fakat orta tuşa parmağım değdiğinde bir tepki vermiyor. Sadece o tuşa basılınca tepki veriyor. Sizde de durum öyle mi. Yoksa bende o tuşun dokunmatiğimi bozuk.

Orta tuş tan neyi kastettiğini anlamadım
    menüden seçmek için o izadaki tuşa basman gerekiyor.
  • Menüde yanlamasına seçenekler varken, örneğin sahne modunda sahnelerin seçiminde dolaşırken alt sırada hangi tuşa bassam o sıraya denk gelen sahnenin ne işe yaradığını yazıyor. Fakat işaretlediğim tuşa hafif basınca o seçeneği yazmıyor. Biraz sert basınca da direk o sahneyi seçiyor.

• quote:

Menüde yanlamasına seçenekler varken, örneğin sahne modunda sahnelerin seçiminde dolaşırken alt sırada hangi tuşa bassam o sıraya denk gelen sahnenin ne işe yaradığını yazıyor. Fakat işaretlediğim tuşa hafif basınca o seçeneği yazmıyor. Biraz sert basınca da direk o sahneyi seçiyor.

dostum senin ne dmk istedigini anladim; onun icin normal bir sayfada sag alt koseye bas; sonra hemen yanindaki ANAHTARA bascaksin( AYAR) oradan ANAHTAR1 den EN ÜSTTEKI OSD Ayari varya onu TAM moduna getirisen tüm nesneler icin yazilar cikar; kolay gelsin hayirli olsun.... ayrica en üstün bir altinda daOSD ayari var o da cektigimiz fotograflarin ISO f EV degerlerini görmemizi sagliyor

• Çok sağolasın "metinardicli"
    Bir an bozuk sandım ve çok keyfimi kaçırmıştı. Şimdi daha çok sevdim makineyi.
  • quote:

Çok sağolasın "metinardicli"
    Bir an bozuk sandım ve çok keyfimi kaçırmıştı. Şimdi daha çok sevdim makineyi.

arkadasim ne demk ; bu forumda makinaya saip olan ilk kisi benim ve yklasik 8 aydir kullaniyorum (almanyadan almistim zamaninda 149€ ya) baska kimsenin problemi varsa brurdan bana ulasabilir yada PM atabilir elimden geldikce yrdimci olurum....
  • yaa o kadar foto çektim ,koydum foruma bi yorum yapsaydınız bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: kakman

yaa o kadar foto çektim ,koydum foruma bi yorum yapsaydınız bari

ilk yorum :

bu fotolara ve çektiklerime bakacak olursam sanırım bi kaç sene makina değiştirmeyeceğim gibi duruyor
  • nv8 de a-s-p manuel modlar var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yepyepcool

nv8 de a-s-p manuel modlar var mı?

p dediğin program moduysa var ancak a-s yani aperture priority ve shutter priority modları yok ancak shutter ı ve f değerini falan ayarladığın bir de ekstra manuel mod var alette

bir de bi yerlerde bi arkadaş manuel focusu olmadığı için eleştirmiş bu aleti manuel focusu yok ancak kendi otomatik focusu çok hızlı ve de iyi ve manuel focusa gerek bırakmıyor ayrıca pek tabi lazım olabilecek yerler var istisna boyutunda... o durumlarda da öndeki ya da arkadaki nesnelere odak modları var onlardan birini duruma göre seçer kullanırsın olmaması bi dez avantaj durumundan çıkıyor böylece şöyleki dediğim gibi menüden ön ya da arka tarafa odaklayabiliyorsun makinayı yukarıda ya da önceki sayfada örnekleri olması lazım

• quote:

İlk denememi atayım buraya. Hatıra kalsın. Farenin metal kısmından bende katılmışım resme farkında olmadan.

burdaki gibi flu çıkaramıyorum arkadaki nesneleri lütfen yardım edin tam nasıl bi ayar yapmam lazım ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.