Şimdi Ara

<<<->>> Samsung NV8 Fun CLUB <<<->>> (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
3
Favori
87.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şunu farkettim ki hep aynı tuşun menüsüne giremiyorum yani ; dil seçiminde menüyü aşağı kaydırma-date&time değiştirme-quickwiev-shutter sound ve reset menülerine giremiyorum.BU yazdığım menülerin tuşu aynı.Sanırım benim sol en alt tuşumda sorun var cihazı alalı daha 4 gün oldu.Hepsiburada ile temasa geçiyim, umarım maduriyetimi giderirler.

Bu arada r,ca etsem bana setup menüsündeki(4 bölümünde) ayarlarınızı yazarsanız sevinirim.Belkide yanlış bir ayarda olduğum için tuş aktif olmuyordur diye bir ihtimal geldi aklıma.
  • Canon a570 ile bu makine arasında kaldım. Manuel ayarlarda canon önde duruyor, fotoğraf kalitesi yönünden kıyaslama yapan var mı? Ayrıca nv8 hakkında amazon.com'daki şu yorum da iyice kafamı karıştırdı:

camera is cute, but the photo's quality is really bad. And the worst thing is that you could not return or replace it.
    (Tabi iade edememe Türkiye için söz konusu olmasa gerek)
  • "Hassin" bu resmi çekmek yapacağın şey şu.
    Öncelikle makinenin makro modunu yakında duran nesnelerin resmini çekeceksen kesinlikle kullanacaksın. Ve sadece bu yeterli, bitti.

Tabi bir de her resmi çekmek için geçerli olan, resim çekme tuşuna zıp diye tek hamlede basmak yok. Önce yarım basacaksın, makine odaklanacak. Sonra da parmağını kaldırmadan tam basacaksın tuşa.
  • Bende de basmayan tuş vardı. Sebebi aynı olabilir. Bana da "metinardicli" yardım etti.
    Sende bir dene.
    "normal bir sayfada sag alt koseye bas; sonra hemen yanindaki ANAHTARA bascaksin( AYAR) oradan ANAHTAR1 den EN ÜSTTEKI OSD Ayari varya onu TAM moduna getirisen tüm nesneler icin yazilar cikar"

Burada 2 tane osd ayarı seçeneği gibi birşey var. İkisini de TAM modunda mı diye bak. Değilse TAM moduna al.

quote:

Orjinalden alıntı: helalpara1

Şu tuş sorunu beni delirtti.
    Şunu farkettim ki hep aynı tuşun menüsüne giremiyorum yani ; dil seçiminde menüyü aşağı kaydırma-date&time değiştirme-quickwiev-shutter sound ve reset menülerine giremiyorum.BU yazdığım menülerin tuşu aynı.Sanırım benim sol en alt tuşumda sorun var cihazı alalı daha 4 gün oldu.Hepsiburada ile temasa geçiyim, umarım maduriyetimi giderirler.

Bu arada r,ca etsem bana setup menüsündeki(4 bölümünde) ayarlarınızı yazarsanız sevinirim.Belkide yanlış bir ayarda olduğum için tuş aktif olmuyordur diye bir ihtimal geldi aklıma.

• samsung nv8 de kaç dil var menüler için arkadaşlar(türkçe var mı_)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selfpower -- 16 Temmuz 2008; 15:26:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: özgüç

samsung nv8 de kaç dil var menüler için arkadaşlar(türkçe var mı_)

ingilizce, Korece, Fransızca, Almanca, ‹spanyolca, ‹talyanca, B. Çince,
    G. Çince, Japonca, Rusça, Portekizce, Hollandaca, Danimarkaca,
    ‹sveççe, Fince, Thai dili, BAHASA D‹L‹ (MALEZYA D‹L‹ /
    ENDONEZYACA), Arapça, Lehçe, Macarca, Çekçe ve Türkçe dilleri mevcutmuş.

Ama şu sağ alt tuşu bir türlü düzeltemedğim çin ben ekranda sadece 4 dil görebiliyorum ve tarihi değiştiremiyorum :(
  • Benim anlattığım bir işe yaramadı mı?

quote:

quote:

Ama şu sağ alt tuşu bir türlü düzeltemedğim çin ben ekranda sadece 4 dil görebiliyorum ve tarihi değiştiremiyorum :(

• quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Benim anlattığım bir işe yaramadı mı?

quote:

quote:

Maalesef dostum olmadı :(
    Mesela Auto mod seçili iken 8m de seçilemiyor.Kısaca bu tuşun bağlantılı olduğu hiç bir fonksiyonu aktif olmuyor ama üzerindeyken beyazlaşıyor basınca işlemiyor:(

• Makro çekmeye çalışırken flaşın açılmasını istemiyorum ama nasıl ?
  • soldan ikinci tuş flaş ayarı. Ordan kapalıyı seçmen yeterli.

quote:

Orjinalden alıntı: OverClocker

Makro çekmeye çalışırken flaşın açılmasını istemiyorum ama nasıl ?
  • ben de nv8 almayı düşünüyorum. 1 aydır araştırıyorum ancak Panasonic ls80(175ytl go ld) - samsung s85(219ytl fotozey.) - panasonic fs3(284ytl go ld) arasında kaldım. siz nv8 kullanan arkadaşlardan çok acil tavsiye bekliyorum. incelediğim kadarıyla f/p açısından en iyisi nv8! bir de siz kullanıcılardan onay alırsam hepsburda.com dan 272ytl ye sipariş vereceğim. şimdiden çok teşekkürler
  • Hiç bekleme bile.
    quote:

Orjinalden alıntı: kamilozkan

ben de nv8 almayı düşünüyorum. 1 aydır araştırıyorum ancak Panasonic ls80(175ytl go ld) - samsung s85(219ytl fotozey.) - panasonic fs3(284ytl go ld) arasında kaldım. siz nv8 kullanan arkadaşlardan çok acil tavsiye bekliyorum. incelediğim kadarıyla f/p açısından en iyisi nv8! bir de siz kullanıcılardan onay alırsam hepsburda.com dan 272ytl ye sipariş vereceğim. şimdiden çok teşekkürler
  • teşekkürler AKINLASIN! sayende 1 aylık kararsızlık bunalımından kurtuldum. inşallah bebeğim en yakın zamanda gelir ve ben de güzel resim ve bilgilerle foruma katılırım.
  • İnşallah bebişi görürüz hep birlikte. Hepsiburada nın stoklarım da olması güzel şu an.İkinci gün ulaşıyor en geç.
  • Resim muhteşem değil. Sadece manuel ayarlarla yapılabilecek şeylere minik örnek.

<<<->>>  Samsung NV8 Fun CLUB   <<<->>>
  • Arkadaşlar incelediim kadarıyla a570 ile nv8 arasında kalan bikaç arkadaş var. sizce nv8 manuel ayar hevesimi tatmin edip kaliteli fotoğraflar verir mi. yoksa 30 ytl fazla verip canon a570 mi alayım?
  • Bence sensör ve tasarım farkı ile NV8 daha önde A570 e göre. Eğer ki NV8 30 ytl daha pahalı olsa ben yine de NV8 alırdım.
    quote:

Orjinalden alıntı: feath

Arkadaşlar incelediim kadarıyla a570 ile nv8 arasında kalan bikaç arkadaş var. sizce nv8 manuel ayar hevesimi tatmin edip kaliteli fotoğraflar verir mi. yoksa 30 ytl fazla verip canon a570 mi alayım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Bence sensör ve tasarım farkı ile NV8 daha önde A570 e göre. Eğer ki NV8 30 ytl daha pahalı olsa ben yine de NV8 alırdım.
    quote:

Orjinalden alıntı: feath

Arkadaşlar incelediim kadarıyla a570 ile nv8 arasında kalan bikaç arkadaş var. sizce nv8 manuel ayar hevesimi tatmin edip kaliteli fotoğraflar verir mi. yoksa 30 ytl fazla verip canon a570 mi alayım?

tasarım benim için önemli deil ikisinide kullanan varmı görüntü kalitesi konusunda yardım etse?
  • quote:

Şu tuş sorunu beni delirtti.

arkadasim 2. sayfada Jeamine723 adli kullanici tarafindan bir cözüm söylenmis; onu bir denermisin; orada diyor ki; makinede birkac foto cektim; sonra girdigimde düzeldi diyor; sayet bu cözümde olmaz ise cihazi AYAR4 ten en alttaki secenekten SIFIRLAMAni isteyecegim; bu ayar cihazi fabrika cikis ayarlarina geri döndürüyor. bunu denedikten sonra tekrardan Jeamine723 adli kullanicinin taktigini uygulayiniz.

• Paylasima devam gece resimleri deneme acisindan SCENE modu altindaki GECE cekiminde yapildi...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.