Şimdi Ara

<<<->>> Samsung NV8 Fun CLUB <<<->>> (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
3
Favori
87.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Bir de arkadaşlar ben bugün NV8 için sirkeci de batarya bulamadım. Yedek batarya almış olan var mı aramızda?

arkadasim batarya <SLB-0837(b) 3,7v 800mAh> icin farkli mAh olan versiyonu varmi yoksa standart bataryanin aynisina mi talibiz? yani tam olarak demek istedigim; NV8 in boyutu nv10/15 ile ayni ; sayet onlarin bataryalarinin mAh dgeri farkli ise(daha yüksek) onlari kullanabiliriz kanisindayim; arastirmaya dewam ediyorum; ki sizde göreceksiniz; yaklasik 8-9 ay sonra (ki kullanima bagli degisir bu süre) yeni bir batarya alsam iyi olur diyeceksiniz; ben cok sayida video cektigim icin bataryam cabukl bitiyor birde buna dikkat edin arkadaslar. Bu cihaz video cekmek icin tasrlanmami büyük ölcüde resim cekmek icindir; ne kdr cok video cekersek o kdr kisa sürede mercegin yapisi bozuluyormus,

• Bataryanın modeli tutsun yeterli. MAH önemli değil. Bugün aydınlar fotoda bir samsung batarya buldum. Model adı farklıydı, tip olarakta çentik farkı var. Ben hafta içi teknik servisi bir yoklayacağım batarya için.
  • http://www.tripodfoto.com/urun.php?PID=2206

53 ytl diyor. Stokta da varmış. Daha ucuza bulmak lazım. Ben dışardan da bir araştırcam.
  • 25 ytl ye buldum getirecek arkadaş. 2 adet siparişi verdim.
    15 gün sonra gelecekmiş. Tam istediğim gibi fiyat. 3 pil yeter bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Bataryanın modeli tutsun yeterli. MAH önemli değil. Bugün aydınlar fotoda bir samsung batarya buldum. Model adı farklıydı, tip olarakta çentik farkı var. Ben hafta içi teknik servisi bir yoklayacağım batarya için.

beni yalnis anladin; ben onu demek istemedim; dedim ki; bu makina 3,7V 800mAh lik batarya ile 250 adet yaklasik foto cekebiliyor; sayet 3,7V sabit olmak kosulu ile cünkü bu deger cok mühim; Amperi arttirabilirsek pil daha uzun gidecek dedim; ki arastimalarim saonucu 3,7V 1050 mAh SLB-10A lik bir Samsung bataryasi buldum; SAMSUNG L100, L110, L210, P800, P1000serilerine uyumlu oldugu yaziyor ancak ben gidip yerinde görmek icin gelecek hfta ici bu bataryayi denettirecegim NV8 e . Sayet uyumlu ise alabilirim; cünkü ölcüleri hmn hmn ayni sayilir. Ayrica burada bataryalar 6€ dan baslayan fiyatlarla satiliyor dikkat! bataryaya dünya kdr para vermeyiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 19 Temmuz 2008; 0:00:55 >

• NV8' i bugün teslim aldım. hepsiburda' dan 272 YTL ye aldım. almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. yaklaşık 1 aylık araştırma sonucunda fiyatına göre en iyi makinanın bu olduğuna karar verdim. artı yönleri çok fazla ama ilk izlenimlerimden eksi yön olarak flahı biraz basit göründü. sanki yakın bir zamanda bozulacakmış hissi veriyor belki yanılıyorumdur. bir de tuş takımları benim gibi kalın parmaklı biri için fazla kibar
  • Hayırlı olsun "kamilozkan"
    Flaşı kapatırken bana da kırılacak hissi veriyor ve tuş takımı içinde hem fikiriz.
    Sağa sola menüyü kaydırma işi çok uğraştırıyor. Ama zamanla alışırız diyorum.
    Bende başka kusur göremedim makinede.
    İyi ki almışım.
  • Arkadaslr geceleyin forumlari karistirirken NV8 icin RUS forumlarinda ilginc bir iki sey buldum; ancak download edemedim (sitede hesap acma basarisini gösterdigim halde! cünkü account alirken size 4 tane elektrik elektronik sorusu soruyor ve bunlari dogru bilmeniz isteniyor! ) cevirmek isteyenler google dan babelfish araciligi ile siteyi cok rahat gezebilirler. Ancak direkt link olarak ta vereyim; Настроечные скрипты на Samsung_tuning scripts for. i85,L83T,L730,L830,NV8,NV15,NV20,S85 makinamiz icin RUSlar tarafindan bir yama cikarilmis olabilir;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 19 Temmuz 2008; 1:24:27 >

• tam olarak nereyi elle kapatmak gerekiyor arkadaşlar,foto çekip gösterebilir misini?...
  • arkadaşlar bu nv8 in pili nasıl birşey. başka bi makinesi olan çekip foto koyabilir mi buraya. sanki baazı samsung telefonlarınki ile aynı gibi geldi bana. olabilir mi?
  • flashı kullandıktan sonra elle kapatmak gerekiyor
    ve flashı tutan mekanizma pek sağlamlık hissi vermiyor

quote:

Orjinalden alıntı: özgüç

tam olarak nereyi elle kapatmak gerekiyor arkadaşlar,foto çekip gösterebilir misini?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark-knight

flashı kullandıktan sonra elle kapatmak gerekiyor
    ve flashı tutan mekanizma pek sağlamlık hissi vermiyor

quote:

Orjinalden alıntı: özgüç

tam olarak nereyi elle kapatmak gerekiyor arkadaşlar,foto çekip gösterebilir misini?...

abarttınız arkadaşlar onu tutan sadece bi tırnak var flaşa ihtiyacı varsa makinanın fotoğrafın her neyse işte alet flaşı tak atıyor sağlam olmaz olur mu hiç yıllarca bozulmaz böyle basit bi sistem olduğu için yapmayın allah aşkına basit ama dandik değil asla

• Sultanahmet manzaraları.

<<<->>>  Samsung NV8 Fun CLUB   <<<->>>
  •  <<<->>>  Samsung NV8 Fun CLUB   <<<->>>

• ben zaten flah için dandik demedim. ancak biraz fazla kibar geldi bana. tabi ki bu ilk izlenimlerim. bu arada çok sayıda ve çeşitli ortamlarda resimler çektim. resim kalitesi özellikle de kompakt makinalara göre mükemmel. Benimle aynı zamanda bir arkdaşım Panasonic ls80 aldı Gold'dan. kartı ve şarj aletiyle birlikte 230 ytl ye geldi. ama nv8'in yanında estetik ve resim kalitesi bakımından zayıf kaldı.ayrıca optik zoom ve digital zoomla da çekimler yaptım ve sonuçlar hiç de fena değildi. çektiğim resimlerin boyutu yüksek olduğu için yükleyemedim ama en kısa zamanda bu sorunu halledip bir kaçını sizlerle paylaşacağım. TEKRAR EDİYORUM! BU FİYATA ALINABİLECEK EN GÜZEL VE KULLANIŞLI MAKİNA! 50-100 YTL FAZLA VERİP SIRF CANON YA DA NİKON MARKA DİYE MAKİNA ALMAYA HİÇ AMA HİÇ GEREK YOK!
  • Bir arkdaş pilinin resmini sormuş...

• bir kaç resim daha(samsung d900i ile çekilmiştir)

• ve devamı...

• NV8 ZOOM ÖRNEKLERİ...

• ZOOM A DEVAM...(3X OPTİK VE DİGİTAL ZOOM SONUNA KADAR KULLANILMIŞTIR. TRİPOD KULLANMADIM KULLANSAYDIM DAHA KALİTELİ OLABİLİRDİ)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.