Şimdi Ara

<<<->>> Samsung NV8 Fun CLUB <<<->>> (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
3
Favori
87.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk izlenimlerin oldukça iyi
    en kısa zamanda ben de fotolarımı upload edeceğim
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
    quote:

Orjinalden alıntı: dark-knight

arkadaşlar benim nv8 im de bugün geldi
    ilk izlenimlerin oldukça iyi
    en kısa zamanda ben de fotolarımı upload edeceğim
  • bende bugün sipariş verdim saat 7 den sonra,sanırım c.tesi elimde olur...
  • İnşallah bir süpriz olurda yarın gelir.
    quote:

Orjinalden alıntı: özgüç

bende bugün sipariş verdim saat 7 den sonra,sanırım c.tesi elimde olur...
  • Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun.
  • iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar,buün saat 10 da kargoya verildi,aynı güne gelmesi biraz zor gibi...
  • Bende bu makinadan almayı düşünüyorum.İnternetten alışverişe de pek güvenemiyorum.O yüzden bi doğubanka gidicem bugün.Makinede merak ettiğim gece çekimleri nasıl acaba? Birde internetten bugün sipariş versem ne zamana gelir acaba? Hafta içimi çalışıyor sadece o site,yani haftasonu elime geçmezmi? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: warchieferen

Bende bu makinadan almayı düşünüyorum.İnternetten alışverişe de pek güvenemiyorum.O yüzden bi doğubanka gidicem bugün.Makinede merak ettiğim gece çekimleri nasıl acaba? Birde internetten bugün sipariş versem ne zamana gelir acaba? Hafta içimi çalışıyor sadece o site,yani haftasonu elime geçmezmi? Şimdiden teşekkürler.

ben de hepsiburadadan aldım ve şunu ilettim kutusu açılmış gelirse iade edicem adamlar jelatinleri üzerinde hiç açılmamış kutu yolladılar... tereddüt edilecek bir şey yok güvenle alabilirsiniz bir sorun olduğunda da iade edersiniz 7 gün içinde... valla ben gece değilde zifiri karanlık bi çekim denedim odama koridordan süzen ışığı aynen aldı alet ıso 3200 yardımıyla tabi ama grenli çektiği aşikar... her dijital makina gibi... genelde iso 400 den sonra her makinada olan bişey bu sonuçta... gece manuel modda çok güzel fotoğraflar alınabilir bence... diğer sayfalarda bi kaç gece çekimi örneği mevcuttu sanırsam...

süperhızlıgönderide sanırım bugün 3-4 arasına kadar alırsan yine sanırım bugün gönderirler kargo şirketine göre de yarın eline geçer bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 18 Temmuz 2008; 12:22:25 >

• arkadaşlar yanlış anlamayın ama fotoğrafların kalitesi özellikle keskinlik açısından pek iyi gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaLibRé

arkadaşlar yanlış anlamayın ama fotoğrafların kalitesi özellikle keskinlik açısından pek iyi gelmedi

keskinlik konusunda sana katılıyorum.Ama fiyatına göre fena değil...
  • Arkadaşlar fiyat konusunda iyi ama birkaç şey sormak istiyorum.

Evet;
    alırsam tasarım,incelik ve şık görünüm açısından çok güzel bir makine.NV11 alsam farkı nedir ?(http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1107&uid=39821 )

Arkadaşımda sony chyber-shot bir makine vardı.350 YTL ye almıştı.7.2 MP ve 3X optik zoom,4X digital zoom vardı ama videoda yakınlaştırmıyordu.( makineyi 1 gün kullandım modelini bilmiyoarum o yüzden 7.2 MP'yi belirttim.Yoksa benim için MP önemli değil)
    Şimdi kaliteli fotoğraflar çeken bu cihazın o Sony makineden ne gibi farklılıkları vardır?100 YTL daha verip onu almak daha mı akıllıca?

Asus p535 var bende gerçekten 2.0 MP kamerası bile yeterli( gece modu ve yavaş çekimi hariç)

Amatör bir kullanıcı olarak tavsiye eder misiniz bu makineyi?Çünkü diğer cihazların konularını incelediğimde daha canlı resimler görüyorum.Bu biraz daha mat gibi(keskinlik olabilir)

şimdiden teşekkürler...

edit: ya da casio exilim modeller hakkında bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diyalektik -- 18 Temmuz 2008; 16:44:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

arkadaşlar yanlış anlamayın ama fotoğrafların kalitesi özellikle keskinlik açısından pek iyi gelmedi

Ben katılmıyorum.
    metinardicli nin yükledi fotoların üstten 3. sü yani makro balkon kenarının full mpx i bende mevcut ve aynı yerin a720is ile çekilmiş hali de mevcut. Kesinlikle çok net ve keskin fotolar ikisi de. Ayrıca schneider kreuznach lenslerin en önemli özelliği keskinliğidir. corner ve center sharpness da çok iyidirler. :D

Edit: Bence tek eksiği aşırı pozlma yapması özellikle sarı renklere karşı bu tabiki contrast olsun keskinlik olsun netlik olsun etkiliyor.
    Bence her türlü çekiminizde -1/3 pozlama telafisi verin.
    Sarı ağırlıklı çekim yapacaksanız -1 pozlama vermenizi öneririm özellikle açık mekanlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardicli2000 -- 18 Temmuz 2008; 17:07:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

quote:

quote:

Ben katılmıyorum.
    metinardicli nin yükledi fotoların üstten 3. sü yani makro balkon kenarının full mpx i bende mevcut ve aynı yerin a720is ile çekilmiş hali de mevcut. Kesinlikle çok net ve keskin fotolar ikisi de. Ayrıca schneider kreuznach lenslerin en önemli özelliği keskinliğidir. corner ve center sharpness da çok iyidirler. :D

Edit: Bence tek eksiği aşırı pozlma yapması özellikle sarı renklere karşı bu tabiki contrast olsun keskinlik olsun netlik olsun etkiliyor.
    Sarı ağırlıklı çekim yapacaksanız -1 pozlama vermenizi öneririm özellikle açık mekanlarda.

kerem tam benim icimden gecenleri yzmissin; buraya fotolari 640*800 ile koydugumuz icin arkadaslra kötü gözükmüs olablir diye düsündüm. yoksa tek sorunu bwelkide EV pozlamasi..

• @illker84 ;

Öncelikle cevap için teşekkür ederim.Bugün doğubankta baktım hiç bi yerde bulamadım.Hepsiburada sitesinden alıcam büyük ihtimal.Pazartesiye kaldı artık.Kısmet bakalım :) Makina elime geçtiği gün paylaşımlarımı aktarırırım inşallah!
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinardicli

quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

quote:

quote:

Ben katılmıyorum.

kerem tam benim icimden gecenleri yzmissin; buraya fotolari 640*800 ile koydugumuz icin arkadaslra kötü gözükmüs olablir diye düsündüm. yoksa tek sorunu bwelkide EV pozlamasi..

doğru dediğiniz doğru olabilir. Ancak bizde hem lumix fs3 hemde nv8 var . İkiside hemen hemen aynı fiyata geldi ben fs3 ün çok daha iyi fotoğraf çektiğini düşünüyorum . Ancak tabi şimdi fs3 350 ytl olmuş o yüzden nv8 almak daha mantıklı ancak 300 civarı fs3 bulursanız onu alın derim

• Makro olayını çözemedim flue çekim yapamıyorum
  • Bugün bir kaç deneme yaptım dışarı da makine ile.

<<<->>>  Samsung NV8 Fun CLUB   <<<->>>
  • Birazcık çiçek böcek v.s.

• Bir de arkadaşlar ben bugün NV8 için sirkeci de batarya bulamadım. Yedek batarya almış olan var mı aramızda?

• Bir de bu.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.