Şimdi Ara

SAMSUNG NX MİNİ Mini İnceleme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
22
Favori
28.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lensleri nerede kullanacağınıza bağlı, kalite olarak 30mm ve 45mm daha iyi olmalı, 17mm ile makine oldukça hafif ve taşınabilir, evrak çantamın bir köşesinde, varlığı ile yokluğu belli bile olmuyor.
  • Miniyi yeni aldım. Amatörüm. 9-27mm. Lense sahibim. Taşınabilirlik dışında 9mm. Lens almam bir avantaj sağlar mı? Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BABACAN17 kullanıcısına yanıt
    Sanırım sağlamıyor.
    9mm biraz daha keskin olabilir, onun dışında diyafram aynı, yani taşınabilirlik dışında bir farkı yok denebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BABACAN17

Miniyi yeni aldım. Amatörüm. 9-27mm. Lense sahibim. Taşınabilirlik dışında 9mm. Lens almam bir avantaj sağlar mı? Teşekkürler.

Tasinabilirlik disinda saglamadigini gozlemledim ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    9mm'de ois ve lens kapağı yok. Keskinlikte de pek farklı değiller. 9-27mm gayet keskin zaten. Boyut farkı önemliyse alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

9mm'de ois ve lens kapağı yok. Keskinlikte de pek farklı değiller. 9-27mm gayet keskin zaten. Boyut farkı önemliyse alabilirsiniz.

hocam siz galiba bu cihaz hakkında bilgili bir abiye benziyorsunuz, time lapse nasıl çekebilirim nx mini cihaz ile ? yada çekebilirmiyim ?
  • Heîsenberg kullanıcısına yanıt
    Ya şununla ya da triggertrap isimli ürünle çekebilirsiniz. Daha özellikli ve kaliteli olduğu için triggertrap tavsiye ederim. İkisini de kullanmadım ama internetten okuduğum yorumlar böyle. Ben de triggertrap almayı düşünüyorum.

http://www.aliexpress.com/item/JJC-LCD-Timer-Remote-Control-for-SAMSUNG-NX2000-NX20-NX210-NX1100-NX300-EX2F-Replace-SAMSUNG-SR2NX02/1431691870.html?spm=2114.01020208.3.144.aZkB5i&ws_ab_test=searchweb201556_2,searchweb201644_1_79_78_77_82_80_62_81,searchweb201560_4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 8 Mart 2016; 22:19:08 >

• VGA çözünürlükte slow motion, 1080p çözünürlükte değişik seçeneklerde hızlandırılmış video kayıtları alabilirsiniz. Video ayarları menüsünde x5, x10 gibi secenekler var oradan istediğiniz hızda kaydedebilirsiniz videolarınızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimoda -- 8 Mart 2016; 14:45:20 >
  • quote:

Ya şununla ya da triggertrap isimli ürünle çekebilirsiniz. Daha özellikli ve kaliteli olduğu için triggertrap tavsiye ederim. İkisini de kullanmadım ama internetten okuduğum yorumlar böyle. Ben de triggertrap almayı düşünüyorum.

türkiyede yok galiba bu ürün ? bulamadım ben

@shimoda hocam vga'ya aldığımda dahi slow motion x5/x10 gibi seçenekler çıkmadı :(
  • Menüden video ayarlarına girin. Çoklu hareket sekmesini tıklayın. x0.25, x1, x5... seçenekleri çıkar.
    x0.25 seçerseniz kaydettiğini videoyu izlediğinizde normalden dörtte bir oranında yavaş kaydettiğini göreceksiniz. Burada VGA dan yuksek çözünürlük yok. Diğerlerini seçtiğinizde kaydedilen videolar hızlandırılmış oluyor. Bence çok da profesyonel isler istemeyen için son derece yeterli sonuçlar veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet sadece kendi sitelerinden satıyorlar. Çok özellikli bir ürün yalnız.

İlk mesajda "ya şununla" demişim ama linkini vermemişim. Ekledim o mesaja.
  • Sarı sitede şu an 17mm lensli bir makina var satışta. link vermek uygun mu emin değilim oradan bakılabilir.
    Daha önce mesajlastigim biri oldu ama kendi tek satmiyordu o zaman. Bu arkadaş belki başka biri belki de o makinayı almış sonradan satmaya karar vermiştir.
    17mm için iletişime geçebilirsiniz.

• shimoda kullanıcısına yanıt
    29 ekimde açılmış ilan. Muhtemelen başka bir yerde satmıştır.
  • İlan GET li hocam. Satılsa yayında olmaz herhalde. Sormak lazım.

• shimoda kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi başka bir yerde satmıştır muhtemelen. Sanalpazar veya gittigidiyorda olabilir. Yine de sormak lazım tabi. Biraz pazarlık yapın yalnız. O zamanlar NX Mini fiyatları bu kadar düşmemişti.
  • quote:

Evet sadece kendi sitelerinden satıyorlar. Çok özellikli bir ürün yalnız.

İlk mesajda "ya şununla" demişim ama linkini vermemişim. Ekledim o mesaja.

türkiyede bulabileceğim bir kumanda yokmudur peki sahibinden,gittigidiyor,n11 de felan baya baktımda nxmini ile uyumlu tetikleyici bulamadım aliexpressden almak istemiyorum acıkcası kargo baya uzun
  • Arkadaşlar merhaba.

Bİrkaç sorum olacak.

Nx mini telefona ve bilgisayara güncel video görüntüleri veriyorya. Burdaki kalite nedir? Bilgisayarda online full hd kayıt yapabiliyormuyuz. Yapabiliyorsa aynı anda 3 makineden gelen kaydı yapabilirmiyiz? Aynı anda 3makineyi yönetirken videoya başla, dur, zoom (video sırasında zoom u değiştirme) gibi konularda başarılı olabilirmiyiz?

Müzik icra edilen bir mekanda uzun süreli video çekimleri yapmak istiyorum Kapalıalan nispeten düşük aydınlatma ile. Nx minin uzaktan kontrol edilebilmesi benim için tercih sebebi, drek bilgisaya kayıt yapamasam bile çek dur zoom ve videoya başlada şimdilik yeterli.

Nx mini ve foto makinelerinin 30 dk lık video sınırı büyük bir engel, bunu kırmanın yazılımsal bir yolu yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shimoda

İlan GET li hocam. Satılsa yayında olmaz herhalde. Sormak lazım.

hocam kastettiğiniz ürün satılmış sanırım siz mi aldınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prideintruth -- 12 Mart 2016; 20:59:23 >
    Tek seçenek bu galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.