Şimdi Ara

SAMSUNG NX MİNİ Mini İnceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
22
Favori
28.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar samsung nx1000 ile bu makina arasinda kaldim. Hangisini tavsiye edersiniz ? Ya da biraz daha verim nx3000 mi alsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilburak35 -- 20 Ocak 2016; 13:56:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 9mm nx mini lens satmak isteyen olursa 100 liraya alabilirim.
  • Batistuta kullanıcısına yanıt
    Bimeks; Bursa Nilüfer ve İstanbul Kurtköy mağazalarda 99 TL na teşhir ürünleri görünüyor. Teşhirleri kargo yapmıyorlar, yakınlarında tanıdık varsa aldırabilirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 23 Ocak 2016; 12:38:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Bimeks; Bursa Nilüfer ve İstanbul Kurtköy mağazalarda 99 TL na teşhir ürünleri görünüyor. Teşhirleri kargo yapmıyorlar, yakınlarında tanıdık varsa aldırabilirsin .

teşekkür ederim bimeksin sitesine bakmıştım ama izmirde olduğum için alma şansım yok, malesef tanıdıkta yok
  • Vatan'dan 9-27mm lens kiti ile sipariş geçmiştim ben de. Şimdi fotoğrafcı arkadaşlara bir sorum olacaktı. Bildiğim kadarıyla 9-27'den başka 17mm ve 9mm lensleri var. Bu 9-27'liğin yanına hangisi tercih edilmeli. Hiçbir bilgim yok bu konuda. Yani manzara çekiceksin şunu al portre çekekcen şunu al der misiniz? Birbirinden farklı nedir bu geri kalan 2 lensin?
  • Selam arkadaşlar bende bu makine ve 3 lensi de var. Aynı kareyi sıra ile aynı iso değerinde aynı açıda (hemen hemen) ve lenslerin izin verdiği en düşük diyafram ile denedim. Sabit 9mm ile 9-27 mm lens için neredeyse aynı noktaya koysam da 17 mm için aynı kompozisyonu yakalamak için biraz geri aldım. Sıra ile 9mm, 9-27mm, 17mm görebilirsiniz. 17mm de f1.8 in avantajı ve bokeh kabiliyeti burada açıkca görülüyor.
     SAMSUNG NX MİNİ Mini İnceleme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatan da 9 mm kitli 350 TL olmuş sizce alına bilir bi fiyat mı

• Sattıklarına göre alınabilir demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: coppermine

Selam arkadaşlar bende bu makine ve 3 lensi de var. Aynı kareyi sıra ile aynı iso değerinde aynı açıda (hemen hemen) ve lenslerin izin verdiği en düşük diyafram ile denedim. Sabit 9mm ile 9-27 mm lens için neredeyse aynı noktaya koysam da 17 mm için aynı kompozisyonu yakalamak için biraz geri aldım. Sıra ile 9mm, 9-27mm, 17mm görebilirsiniz. 17mm de f1.8 in avantajı ve bokeh kabiliyeti burada açıkca görülüyor.

Hocam detaylı çekim için çok teşekkür ederiz.

17 mm lensi nerden aldınız peki hocam şuan türk sitelerinde bulamıyorum. aliexpress te de 280 dolar yazıyor.

• Piyasası o zaten, ülkemizde anormal ucuz fiyata satıldı. En son Bimeks'te 317 TL gibi bir fiyata bulunabiliyordu, o da kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslancaca

Vatan da 9 mm kitli 350 TL olmuş sizce alına bilir bi fiyat mı

O geçen yaz yapılan kampanyadan kalma fiyat, sağ tarafa bakarsan stok yok yazdığını göreceksin, eğer gerçekten varsa hiç kaçırma.
  • ben sahibinden.com dan almıştım 17mm yi. Sıfır olarak bir arkadaş satıyordu. 350 liraya aldım.

• coppermine kullanıcısına yanıt
    Flickr hesabınız var mı? Flickr'da Samsung 17mm lens için grup açtım, grupta benden başka kimse yok, tek başıma takılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Flickr hesabınız var mı? Flickr'da Samsung 17mm lens için grup açtım, grupta benden başka kimse yok, tek başıma takılıyorum

merhabalar,

herhangi bir fotograf platformunda üyeliğim yok. Davetiniz için teşekkürler ama şimdilik kendi keyfime göre takılmayı tercih ediyorum.
  • cihazı + 9 luk lensi + 32 lik 80MB/SN samsung kartı + 1,5 mt lik tripod aldım

kombo ile 490 a geldi hepsi nasıl sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erha-n -- 27 Ocak 2016; 12:12:14 >
  • Ya ben media markt sitesinden sadece gövde ve 9.27 yi 700 e alinca havalara ucmustum çok ucuza aldim diye. Meğer ne kadar ucuza almis herkes

• erha-n kullanıcısına yanıt
    9-27 ile de alınabiliyor o fiyatlara ama 9mm için de normal.

• rabtor R kullanıcısına yanıt
    Ben yedek olarak 1 tane aldım geçen gün. 1 haftalık faturalı ürün. 9mm ve 9-27mm ile beraber 400'e geldi. Lensleri 300-350 civarına satarsam 50-100 lira civarına gelecek body olarak. Bu piyasayı gösteren birşey değil tabi ama fiyatların neredeyse buralara kadar indiğini gösteriyor. Daha da inmez tabi çünkü sıfır olarak bitmek üzere artık. 400-500 arası fiyatlar normal.

• 449 TL ye 9-27mm lensli alıp kutuyu açmadan iade etmiştim NX300 almaya karar verip. Şimdi NX lensleri ve uygun fiyata mini adaptörünü de alınca miniyi de kullanmak istiyorum ama bu fiyata yakın bulamıyorum.
    490 TL ye bildiğiniz bir yerde var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 27 Ocak 2016; 14:56:52 >
  • connectpeople kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda hiç bakmadım açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.