Şimdi Ara

SAMSUNG NX MİNİ Mini İnceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
520
Cevap
22
Favori
28.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 30 dk den fazla video çektirmiyor. bunu iptal etmenin bir yolu var mı acaba ?

amacımız video çekmekti aslında sohbet videolarını.

30 dk sınırı varsa işimize yaramaz malesef...
  • erha-n kullanıcısına yanıt
    Aralarda birkaç saniye duraklama olacak mecburen. Her makinede var bu durum. Sebebi ise 30 dakikayı geçen süreli çekimlerde makinenin video kamera sınıfına girmesi ve bu yüzden farklı vergi sınıfına dahil olması. Avrupada satılan cihazlarda durum bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, ben de dahil oldum NX mini kervanına. Ayrıca elinde NX adaptörü olup da satmayı düşünen olursa iletişime geçebilir benimle. (17mm satmak isteyen var mı diye sormuyorum :) İmkansıza yakınmış anladığım kadarıyla)
  • samsung ex2f ve nx mini 9mm ikisi arasında kaldım

ex2 550tl ye buldum, hb de nx mini+9mm 469 tl ex2f de llens değişmiyor ama üzerinde f1.4 lens var acaba hangisini tercih eteliyim nx minide 9mm yetmeyecektir lens almak lazım oda ekstra maaliyet tabi :(

aslında şuanda panasonic lx3 kullanıyorum gayetde memnunum ama biraz daha pro. makineye geçmek istiyorum

nx mini de ağır çekim video özelliği varmı? slow motion?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garuda -- 28 Ocak 2016; 0:54:00 >
  • connectpeople kullanıcısına yanıt
    Şurada biri 430 liraya satıyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-satilik-sifir-nx-mini-fotograf-makinasi-ve-9-27-mm-lens-267494522/detay

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-satilik-sifir-nx-mini-fotograf-makinasi-ve-9-27-mm-lens-267494522/detay

kutunun içerisinden harici flash çıkıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

kutunun içerisinden harici flash çıkıyormu?

9-27'lensin kutusunda "included flash" ifadesi var ama bi satıcıya sormak lazım

• garuda kullanıcısına yanıt
    Evet

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Aldım hocam, tekrar teşekkürler.

Rica ederim. Hayırlı olsun.

Vatan Bilgisyar'da yalnızca Adana ve Tokat mağazalarında var görünüyor:

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-f-nxmin927j-03-nx-mini-kahverengi-9-27-mm-kit.html?OM.zn=alternative_products-2&OM.zpc=F-NXMIN927J-03

Edit: Yeni gördüm, almışsınız. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 28 Ocak 2016; 14:30:10 >
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam. Sahibinden com üzerinden kapalı kutu sıfır diye belirtilen makineyi aldım az önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Bilgi için teşekkürler hocam. Sahibinden com üzerinden kapalı kutu sıfır diye belirtilen makineyi aldım az önce.

bende o arkadaşa mesaj attım siteden bana fiyatta yanlışlık olmuş o makine satııldı isterseniz elimizde var 550tl den vereiliriz diye dönüş yaptılar :)
    GET ile aldım, sorun yaşayabilir miyim? Bilgi için soruyorum. Daha kargoya vermediğinden siz daha fazla verirseniz size satacaktır belki..

• quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

GET ile aldım, sorun yaşayabilir miyim? Bilgi için soruyorum. Daha kargoya vermediğinden siz daha fazla verirseniz size satacaktır belki..

ben almıyacam hocam sen alabilirsin ama satıcı gönderirmi onu bilmiyorum. Şimdiden hayırlı olsun güzel fiyattan almışsın.
    Kargoya teslim edildi bakalım hocam. Teşekkürler

• Bugün 17mm lensle 35 kare çektim, sadece 2 tanesinde fokus kaçırmışım, onlarda sanırım netlerken ekranın yanlış yerine dokunduğum için olmuş, alıştıkça daha çok sevmeye başladım bu lensi.

Door by Oktay Al, on Flickr

Street 69 by ARroWCoLT, on Flickr

• Lensi nereden ve kaça aldın hocam? şuan bu lens kolay kolay bulunmuyor Türkiye'de.
    Bimeks'ten ellerinde kalan son lensi 360 'a almıştım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.