Şimdi Ara

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.615
Cevap
95
Favori
426.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S.Togay

Ben yedek batarya ve nx1000 beyaz deri kılıfı ebay dan aldım. Mail adresinizle üye olun. Paypal nasıl alırım deseniz Google sizi yönlendirir.
    Güvenlik anlamında hiç risk yok. ortalama almak istediğiniz ürün 3 haftada elinize geçer.
    Kafanızda kredi kartınıza yönelik bir endişe oluşursa isterseniz bankayı alışveriş sonrası arar ve kartı internet üstü alış-verişlere
    komple kapattırırsınız.
     SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK

hocam bu arada çeyizi baya güzel toplamışsınız: hani derler ya "kız gibi olmuş" :)
    bende ileriki zamanlarda inşallah parça parça toplayacağım

• Tesekkurler. Asil ceyiz fotograf makinesinin altindaki kendi uretimim lambali ampli ki neredeyse tum parcalari ebay dan
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=76864162

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

quote:

Orijinalden alıntı: shamu

canon 400d'den kalan lenslerimi nx1000'de kullanabilmek için aşağıdaki adaptörümü almam gerekiyor acaba ?

türkiye'den temin edebileceğim bir yer varsa link - dükkan ismi verebilirseniz sevinirim. il farketmez seyahat sorunum yok. sorun çıkma ihtimalinde muhatap bulmak adına tr'den almak daha tercihim olacaktır

http://www.ebay.com/itm/Canon-EOS-EF-Lens-to-Samsung-NX-mount-Adapter-NX5-NX10-NX11-NX100-NX200-NX1000-/221215496717?pt=US_Lens_Adapters_Mounts_Tubes&hash=item3381789a0d

teşekkürler

EBAY'den satın alsanıza?

dhakanuysal nickli arkadaş canon ve başka bayonetler aldı fakat malesef bayonetlerin hepsi uyumsuz.nx 1000 de lens çalıştıramadı.Konu ile ilgili sayfalar ve yazışmalar önceki sayfalarda mevcut.Bayonete para vermeden okumanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soghan -- 17 Eylül 2013; 10:40:05 >

• quote:

NR ayarını kapalı konuma getir demişsiniz. Tam olarak kastettiğiniz nedir? Menüden bulamadım da.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Dostum kısaltma olarak yazdım NR - Noise Reduction fotoğraftaki kumlanmayı önlüyor ama fotoyu fazlaca işlediği için bir miktar detay kaybına sebep oluyor. Bizim makinede ayarlara girdikten sonra Özel1 tabında Gürültü Azaltma diye bir menü var, ben içindeki iki ayarı da kapalı kullanıyorum. Özellikle gece uzun pozlama yaparak çekim yaparsan atıyorum 15 saniye, makine bir 15 saniye de gürültü azaltma uyguluyor, bir fotonun çekilme süresi 2 katına çıkıyor o açıdan dedim kapat diye. Sen istersen açık ve kapalı deneme yap hangisi daha pratik gelirse o şekilde kullan

• soghan kullanıcısına yanıt
    uyarınız için teşekkürler siparişi verdim dün umarım sorunsuz uyum sağlar

@soghan
  • nx300 ile aranıza katıldım dostlar
  • Nr1 cekim arkası nx1000
     SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_rion80

quote:

NR ayarını kapalı konuma getir demişsiniz. Tam olarak kastettiğiniz nedir? Menüden bulamadım da.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Dostum kısaltma olarak yazdım NR - Noise Reduction fotoğraftaki kumlanmayı önlüyor ama fotoyu fazlaca işlediği için bir miktar detay kaybına sebep oluyor. Bizim makinede ayarlara girdikten sonra Özel1 tabında Gürültü Azaltma diye bir menü var, ben içindeki iki ayarı da kapalı kullanıyorum. Özellikle gece uzun pozlama yaparak çekim yaparsan atıyorum 15 saniye, makine bir 15 saniye de gürültü azaltma uyguluyor, bir fotonun çekilme süresi 2 katına çıkıyor o açıdan dedim kapat diye. Sen istersen açık ve kapalı deneme yap hangisi daha pratik gelirse o şekilde kullan

Bilgi için teşekkürler. Dediğiniz gibi, kayıt olayı çok uzun sürüyor. Uzun bir süre "YAKALANIYOR" diyor sonra da ona benzer bir mesaj veriyor. Bütün bu işlemler 3 dk falan sürüyordur kesin. Sıkılıyorum beklemekten.

Bir ayarı olduğunu da tahmin etmiştim fakat henüz çok acemi olduğumdan bakamamıştım. Çok teşekkür ederim.

• Sezgintr kullanıcısına yanıt
    cihazın ne kadar keskin çektiğine güzel bir örnek.Çoğu cihaz spikerin pantolonunun nerede bittiğini denizin nerede başladığını bu cihaz kadar iyi çekemez diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soghan

cihazın ne kadar keskin çektiğine güzel bir örnek.Çoğu cihaz spikerin pantolonunun nerede bittiğini denizin nerede başladığını bu cihaz kadar iyi çekemez diye düşünüyorum.

Gerçekten çok keskin çekiyor bilgisayardan değilde resimleri telefon veya ipadten baktığım zaman fark açık açık ortaya çıkıyor.
  • the_rion80 kullanıcısına yanıt
    Şu iki resmi tam sizin önerdiğiniz ayarlarla çektim. Bir öncekine göre daha başarılı sanki.

Teşekkürler.

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finansmen1 -- 19 Eylül 2013; 22:21:50 >

• quote:

Şu iki resmi tam sizin önerdiğiniz ayarlarla çektim. Bir öncekine göre daha başarılı sanki.

Teşekkürler.

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK

Kesinlikle daha iyi, bu arada manzara şahane

• 12-24mm lens uygun fiyata bulabileceğim yer var
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayt

12-24mm lens uygun fiyata bulabileceğim yer var

https://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=835
    Linki cep telefonundan attim.calismazsa fotozeynep yaz googleda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soghan -- 20 Eylül 2013; 19:04:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayt

http://www.ereyon.com.tr/urun/samsung-w1224anb-12-24mm-f4-56-lens.aspx#Instalments bu adrfeste şansa daha uyguna buldum. 596 TL

Bence stokta varsa cok iyi fiyat..

• Arkadaşlar , hangi Samsung lens ile en yüksek zoom yapabilirim? Yüksek zoom kapasiteli lens öneriniz var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

Arkadaşlar , hangi Samsung lens ile en yüksek zoom yapabilirim? Yüksek zoom kapasiteli lens öneriniz var mı ?

Sorduğunuz soru benim de çok merak ettiğim bir konuydu ama ne yazık ki forumda bu tür sorulara cevap verilmiyor.
    En azından temel fotoğrafçılık bilgisine sahip olmanız bekleniyor.

• Merhaba arkadaşlar bende nx1000 almak istiyorum. Baya bi araştırdım bazıları iyi bazıları kötü demiş. Ben fotoğrafçılıktan anlamam profosyonel olarak çekim yapmayacağım. Daha çok aile fotoğrafları, manzara, gezi vs. çekim yapmak için almak istiyorum. Aslında ilk önce canon veya nikon slr foto makine alacaktım ama fiyat olarak çok pahalılar vede boyutları büyük. Yeni nesil aynasızlar bana daha güzel geldi boyut olarak taşıması kolay. Yalnız bazıları aynasızları çok eleştirmiş. Çok kararsız kaldım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Birde nx2000 kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi. nx2000 de özelliik bakımından çok iyi geldi bana ama tabi deneyimi olanlardan bilgi almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_eMineM -- 23 Eylül 2013; 23:57:36 >
  • The_eMineM T kullanıcısına yanıt
    Bugün Benro Mefoto tripod aldım. Süper kalite bişey. Bir kaç resmini paylaşıyorum.

Diğer resimleri yarın tripod ile ilgili konularda paylaşacağım.

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.