Şimdi Ara

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (717. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.615
Cevap
95
Favori
426.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ubeyaz

Merhaba arkadaşlar nx1 fotoğraf makinesi ne takılı premium lens ile çektiğim bazı fotoğraflar güneş altında çok parlak çekiyor otomatik ayar da nedeni nedir yardımcı olurmusunuz ...
    Öncelikle Otomatik mod olduğuna eminmisiniz,

Böyle çıkmasının nedeni 1/13 enstantane ile çekmişsiniz, ortamda çok yüksek şiddetde ışık var bu yüzden fotoğraf patlamış yani hatalı pozlama yapılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ubeyaz U kullanıcısına yanıt
    Prime lens hangisi?
    F çok açık olabilir ya da arkadaşların dediği gibi ev değerini yükseltmiş olabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: judasthewhite

Prime lens hangisi?
    F çok açık olabilir ya da arkadaşların dediği gibi ev değerini yükseltmiş olabilirsiniz.
    Ben fotoğrafı indirip baktım
     SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK

• seker1adam kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim anladım. otomatik olduğunu zannetmişim.
  • Selamlar,

NX300 + 20-50mm lens kullanmaktayım. Video ayarlarında 60fps seçeneği yok maalesef, en yüksek ayar 50fps. Bu lensten mi cihazdan mı kaynaklanıyor, bilgisi olan var mı? Firmware 1.45.

Ek olarak, bu lens dışbükey olduğundan çabuk lekeleniyor, görüntüyü çok etkilemeyecek şekilde uygun fiyatlı filtre almayı düşünüyorum, tavsiye verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihandowski -- 13 Ağustos 2019; 16:7:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihandowski

Selamlar,

NX300 + 20-50mm lens kullanmaktayım. Video ayarlarında 60fps seçeneği yok maalesef, en yüksek ayar 50fps. Bu lensten mi cihazdan mı kaynaklanıyor, bilgisi olan var mı? Firmware 1.45.

Ek olarak, bu lens dışbükey olduğundan çabuk lekeleniyor, görüntüyü çok etkilemeyecek şekilde uygun fiyatlı filtre almayı düşünüyorum, tavsiye verebilir misiniz?
    Cihazdan bildiğim kadarı ile

Daha önce kullandığım nx300 serilerindede aynıydı

• Cihandowski kullanıcısına yanıt
    6o fps için renk ayarını PAL dan NTSC ye almayı dener misin?
  • Arkadaşlar 2.el bir nx30 almayı düşünüyorumda bataryası beni korkutuyor.Acaba NX30 bataryası almaya kalksam nereden bulabilirim gerekse...
  • Ben de NX30 düşünüyordum ama Galaxy NX alsam nasıl olur?
    Daha büyük ekranı ve android işletim sistemi ile artıları beni cezbetti.
    Bu arada daha uygun fiyatlı NX20 de olabilir ama kullanıcı yorumlarını merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fipar -- 15 Ağustos 2019; 10:44:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

6o fps için renk ayarını PAL dan NTSC ye almayı dener misin?
    Dediğiniz gibiymiş, NTSC'ye alınca düzeldi, çok teşekkür ederim. :)
  • Cihandowski kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • NX300 üzerinde 20-50mm lens kullanıyorum ama lensin yüzeyi bombeli olduğundan çabuk lekeleniyor, bu durumu çözmek için bir filtre alayım diyorum, diyafram değerlerini etkilemeyecek, tavsiye edebileceğiniz filtre var mı? 40.5mm çapı.

Bir de şu mikrofonun peşindeyim ama hiçbir yerde rastlayamadım, satan var mıdır? :)https://www.samsung.com/hk_en/camera-accessories/external-microphone-em10/

• güncel satılıklar,

nx300 beyaz body faturalı kutu yok kutu içeriği tam
    nx300 kahverengi kutulu faturalı
    nx2000 beyaz faturalı kutu yok kutu içeriği tam
    18.55 beyaz
    18.55 siyah
    50-200 beyaz
    30mm f2
    pk-nx adaptör
    m42-nx adaptör
    nx orj kutu içinden çıkan flaş 2adet kabları mevcut
    sıfır samsung kutulu 58mm nd4 filtre kutuyu ilk siz açacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garuda -- 19 Ağustos 2019; 21:27:42 >
  • fipar kullanıcısına yanıt
    NX30 alın daha güncel ve donanımlı bir ürün. Ben kısa bir süre kullandım fakat sensöründeki hot pixel sıkıntısı (kimisi görmedi bile hatayı) beni rahatsz etti. Özellikle uzun pozlamada ortaya çıkıyordu. Alıcıya bu şekilde sıkıntısı var dedim ve alırken kabul etti, sattım.
    Alacağınız aletin tüm fonksiyonlarını kendiniz inceleyerek alın.
    NX30 güzel makinedir tavsiye ederim. Galaxy NX ve NX20 yerine az biraz daha verip kesinlikle NX30 alın, pişman olmazsınız.
  • Samsung NX1 60mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldasice -- 21 Ağustos 2019; 11:16:56 >
  • https://forum.donanimhaber.com/samsung-nx30-ve-ekstra-lensleri--139646509#139646509

Arkadaşlar samsung setin satılık.
    Samsung nx30 body
    20mm f2.8 lens
    45mm f1.8 lens
    18-55 3.5-5.6 lens

İlgilenenler iletişime geçebilir.

• Nx Sistem üzerine elimde olan ne varsa satılık arkadaşlar. Sanırım hevesim kaçtı o yüzden satılık. Ekipmanın tamamı birlikte satılsın istiyorum, tek tek veya birkaçı birlikte değil.
    Sahibinden ilan No: 725493448
    Düzeltme: Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimoda -- 22 Ağustos 2019; 22:59:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shimoda

Nx Sistem üzerine elimde olan ne varsa satılık arkadaşlar. Sanırım hevesim kaçtı o yüzden satılık. Ekipmanın tamamı birlikte satılsın istiyorum, tek tek veya birkaçı birlikte değil.
    Sahibinden ilan No: 725493448
    Düzeltme: Ekleme.
    Çok güzel fiyat ve çok özel lensler hepsi. Anında satılır. Hayırlı satışlar.
  • Teşekkürler. Forumdan birine gitmesi, kıymetinin bilinmesi açısından daha iyi olur diye düşünüyorum.

• Güncel satılık lar için ilanı ziyaret edebilirsiniz :)

https://forum.donanimhaber.com/samsung-nx30-ve-20mm-f2-8-nx-lens--139646509

• 
Sayfa: önceki 715716717718719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.