Bildirim
SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (717. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Prime lens hangisi?
F çok açık olabilir ya da arkadaşların dediği gibi ev değerini yükseltmiş olabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
teşekkür ederim anladım. otomatik olduğunu zannetmişim. -
-
Cihazdan bildiğim kadarı ilequote:
Orijinalden alıntı: Cihandowski
Selamlar,
NX300 + 20-50mm lens kullanmaktayım. Video ayarlarında 60fps seçeneği yok maalesef, en yüksek ayar 50fps. Bu lensten mi cihazdan mı kaynaklanıyor, bilgisi olan var mı? Firmware 1.45.
Ek olarak, bu lens dışbükey olduğundan çabuk lekeleniyor, görüntüyü çok etkilemeyecek şekilde uygun fiyatlı filtre almayı düşünüyorum, tavsiye verebilir misiniz?
Daha önce kullandığım nx300 serilerindede aynıydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
6o fps için renk ayarını PAL dan NTSC ye almayı dener misin? -
Arkadaşlar 2.el bir nx30 almayı düşünüyorumda bataryası beni korkutuyor.Acaba NX30 bataryası almaya kalksam nereden bulabilirim gerekse... -
Ben de NX30 düşünüyordum ama Galaxy NX alsam nasıl olur?
Daha büyük ekranı ve android işletim sistemi ile artıları beni cezbetti.
Bu arada daha uygun fiyatlı NX20 de olabilir ama kullanıcı yorumlarını merak ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fipar -- 15 Ağustos 2019; 10:44:44 > -
Dediğiniz gibiymiş, NTSC'ye alınca düzeldi, çok teşekkür ederim. :)quote:
Orijinalden alıntı: ARroWCoLT
6o fps için renk ayarını PAL dan NTSC ye almayı dener misin? -
Rica ederim -
NX300 üzerinde 20-50mm lens kullanıyorum ama lensin yüzeyi bombeli olduğundan çabuk lekeleniyor, bu durumu çözmek için bir filtre alayım diyorum, diyafram değerlerini etkilemeyecek, tavsiye edebileceğiniz filtre var mı? 40.5mm çapı.
Bir de şu mikrofonun peşindeyim ama hiçbir yerde rastlayamadım, satan var mıdır? :)https://www.samsung.com/hk_en/camera-accessories/external-microphone-em10/
-
güncel satılıklar,
nx300 beyaz body faturalı kutu yok kutu içeriği tam
nx300 kahverengi kutulu faturalı
nx2000 beyaz faturalı kutu yok kutu içeriği tam
18.55 beyaz
18.55 siyah
50-200 beyaz
30mm f2
pk-nx adaptör
m42-nx adaptör
nx orj kutu içinden çıkan flaş 2adet kabları mevcut
sıfır samsung kutulu 58mm nd4 filtre kutuyu ilk siz açacaksınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garuda -- 19 Ağustos 2019; 21:27:42 > -
NX30 alın daha güncel ve donanımlı bir ürün. Ben kısa bir süre kullandım fakat sensöründeki hot pixel sıkıntısı (kimisi görmedi bile hatayı) beni rahatsz etti. Özellikle uzun pozlamada ortaya çıkıyordu. Alıcıya bu şekilde sıkıntısı var dedim ve alırken kabul etti, sattım.
Alacağınız aletin tüm fonksiyonlarını kendiniz inceleyerek alın.
NX30 güzel makinedir tavsiye ederim. Galaxy NX ve NX20 yerine az biraz daha verip kesinlikle NX30 alın, pişman olmazsınız. -
-
https://forum.donanimhaber.com/samsung-nx30-ve-ekstra-lensleri--139646509#139646509
Arkadaşlar samsung setin satılık.
Samsung nx30 body
20mm f2.8 lens
45mm f1.8 lens
18-55 3.5-5.6 lens
İlgilenenler iletişime geçebilir.
Nx Sistem üzerine elimde olan ne varsa satılık arkadaşlar. Sanırım hevesim kaçtı o yüzden satılık. Ekipmanın tamamı birlikte satılsın istiyorum, tek tek veya birkaçı birlikte değil.
Sahibinden ilan No: 725493448
Düzeltme: Ekleme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimoda -- 22 Ağustos 2019; 22:59:11 >
Çok güzel fiyat ve çok özel lensler hepsi. Anında satılır. Hayırlı satışlar.quote:
Orijinalden alıntı: shimoda
Nx Sistem üzerine elimde olan ne varsa satılık arkadaşlar. Sanırım hevesim kaçtı o yüzden satılık. Ekipmanın tamamı birlikte satılsın istiyorum, tek tek veya birkaçı birlikte değil.
Sahibinden ilan No: 725493448
Düzeltme: Ekleme. -
Teşekkürler. Forumdan birine gitmesi, kıymetinin bilinmesi açısından daha iyi olur diye düşünüyorum.
Güncel satılık lar için ilanı ziyaret edebilirsiniz :)
https://forum.donanimhaber.com/samsung-nx30-ve-20mm-f2-8-nx-lens--139646509
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X