Şimdi Ara

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (719. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.615
Cevap
95
Favori
426.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aciliyeti yok, satılmazsa kenarda durur.
    Fotoğraf hevesim geçti gibi. Şu an alınabilecek ( fiyatına göre tabii ) en mantıklı sistem tartışmasız nx tir. Tekrar set toplayacak olsam yine nx tercih ederim ancak:
    Bugün nx makina lens alacak kişi, bunları birkaç yıl kullanıp satar, yenisine gecerim derse muhtemelen o zamanlar para etmeyecek ona göre almalı.
    Yoksa iki yılda çekeceği fotoğraflar ve edindiği tecrübe zaten setin parasından çok daha fazlasını eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asaf.h -- 3 Eylül 2019; 1:51:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güncel kalan son satılıklar,

nx300 beyaz çok temiz faturalı body:550TL
    30mm f2 çok temiz kapaklar tam:540TL
    nx3000 siyah temiz full kutu: 440TL
    SAMSUNG NX2000 BEYAZ BODY ÇOK TEMİZ FATURALI:399TL
    SAMSUNG 30MM F2 FULL KUTU FATURALI GARANTİLİ:570TL
    SAMSUNG NX 18.55 OIS BEYAZ ÇOK TEMİZ faturalı kapakları parasoley tam:350TL
    SAMSUNG 16MM F2.4 SIFIR KUTULU FATURALI GARANTİLİ:690TL
    sanger batarya ve şarj cihazı kutulu faturalı 1130mah:100TL
    nx standart flaş: 40TL
    m42-nx adaptör:40TL
  • bende de nx300 ve 45mm f1.8 lens var ancak 30mm f2 lensi almak konusunda kararsız kaldım elimde 45mm varken 30mm yide almak mantıklımıdr?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafermavi

bende de nx300 ve 45mm f1.8 lens var ancak 30mm f2 lensi almak konusunda kararsız kaldım elimde 45mm varken 30mm yide almak mantıklımıdr?
    2 lense gerek yok. Bu 2 lens arasında favorim 30 mm
  • 30mm'nin küçük olması baya avantajlı 45mm biraz büyükçe bir lens bakalım denk getirebilirsem belki takas edebilirim 45mm denemek isteyen bir arkadaş ile
  • Nx mini adaptörü lazım arkadaşlar. Olan varsa yazabilir.

• Nx mini (9-27 lensle) arıyorum
  • son kalan satılıklar,

16mm f2.4 sıfır faturalı kutulu 2yıl garantili
    30mm f2 full kutu sıfır gibi garantili
    18.55 beyaz kapaklar parasoley tam faturalı garantisi bitti sıfır gibi
    nx mini+9-27 sorunsuz çalışıyor kozmetik bayağı kötü:220TL
  • Arkadaşlar selamlar.
    Full setimi satıyorum(2500TL).
    Kısaca Samsung nx1000 + 16-50 pz zoom + 50-200 ois + 45 mm 1.8 + 10 mm fisheye + orjinal çanta, filtreler ve flaş.

Makineyi buradan Garuda arkadaşımızdan aldım. Setin hiç bir kusuru yok full fonksiyon çalışıyor. 10 mm sıfır gibi ve çok efsane çekim yapar. Bulunabilen bir lens değil şu an piyasada. Uzun zamandır bu seti satmak konusunda kararsızdim çünkü Samsung dan çok memnunum ancak time lapse özelliği olmaması ve 4k ihtiyicimdan dolayı artık satmak zorundayım. Fiyat çok makul. DH ye özel 2500 TL. Yeni başlayan birisi bunun üzerine sadece Tripod alsa yeter. Yıllarca kullanır. Havale + kargo yapabilirim. Yahut Get açabilirim. İlgilenenler özel mesaj ile ulaşabilirler.

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy_gordo -- 20 Eylül 2019; 9:23:15 >

• Nx mini adaptör bulamadığım için nx mini orta temizlikte sorunsuz+ 9 *27 lens ve harici flash ile 450 TL son fiyat. Dileyen PM atabilir.

• samsung nx3000 cihazım var ve vlog çekimleri yapıyorum fakat mikrafondan cızırtılar geliyor ve videoda söylediklerim anlaşılmayacak duruma gelebiliyor yada gerçekten kulak tırmalayıcı bir ses olabiliyor, bunun için ne yapabilirim bu mikrafonu nasıl temizlerim
  • 50-200 lens ve 20mm lensi çoook uygun bir fiyata vereceğim ciddi olan arkadaslar özel mesaj atarsa detayları konusuruz.
  • serserikad kullanıcısına yanıt
    Hocam harici bir ses kayıt cihazı, hatta cep telefonu ile kayıt yapıp daha sonra video edit aşamasında birleştirmek en kaliteli çözüm olur. Samsung için harici bir mikrofon var mı ben bilmiyorum. Cızırtıların mikrofonu temizliyerek çözüleceğini düşünüyorsan şu adrese bir bak derim: ifixit
  • nx3000 12-24

SAM_3269 by Tufan ERKUL, on Flickr

• Selamlar;
    Aşşağıdaki lenslerden almak istiyorum.Satan arkadaş lütfen bana mesaj atsın.
    10mm balık gözü
    16-50 power lens
    45mm 2D-3D
    12-24mm
    16-50S premium lens
  • quote:

Orijinalden alıntı: eddy_gordo

Arkadaşlar selamlar.
    Full setimi satıyorum(2500TL).
    Kısaca Samsung nx1000 + 16-50 pz zoom + 50-200 ois + 45 mm 1.8 + 10 mm fisheye + orjinal çanta, filtreler ve flaş.

Makineyi buradan Garuda arkadaşımızdan aldım. Setin hiç bir kusuru yok full fonksiyon çalışıyor. 10 mm sıfır gibi ve çok efsane çekim yapar. Bulunabilen bir lens değil şu an piyasada. Uzun zamandır bu seti satmak konusunda kararsızdim çünkü Samsung dan çok memnunum ancak time lapse özelliği olmaması ve 4k ihtiyicimdan dolayı artık satmak zorundayım. Fiyat çok makul. DH ye özel 2500 TL. Yeni başlayan birisi bunun üzerine sadece Tripod alsa yeter. Yıllarca kullanır. Havale + kargo yapabilirim. Yahut Get açabilirim. İlgilenenler özel mesaj ile ulaşabilirler.

Arkadaşlar ilanim günceldir. Olympus om-d e-m10 mark ii - mark iii ya da samyang 135 f2 (canon uyumlu) lens ile takasa girebilirim.

• Samsung nx300 + 50-200

• İyi günler arkadaşlar. Yukarıda vermiş olduğum ilanı indirim yaparak ve parça olarak düzenlemiş bulunmaktayım. İlgilenenler mesaj ile ulaşabilirler. Donanım forum için son fiyatları verdim. Dileyene get de açabilirim.

Samsung nx1000 + 16-50 (450 TL)
    Samsung 45 mm f1.8 (400 TL) (Lensin ortasında görüntüye etki etmeyen bir çizik mevcut)
    Samsung 10 mm fisheye (800 TL)
    Samsung 50-200 ois (400 TL)
    (nx1000 + 16-50 + 50-200 + çanta + 16 gb SD card) 800 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy_gordo -- 25 Ekim 2019; 10:5:17 >
  • 
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.