Şimdi Ara

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (720. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.614
Cevap
95
Favori
425.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 718719720721722
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2adet 16mm f2.4 sıfır full kutu faturalı 2 yıl garantili
    nx mini+9-27 kozmetiği iyi değil:200TL sorunsuz çalışıyor.
  • 50-200 lensimi acil satmak zorundayım.
    370 tl hiçbir sorunu yok.

• Normalde hangi android programı ve sürümü ile bağlanıyorsunuz. Bir uygun sürüm bi türlü bulamadım
  • SAMSUNG LF58ND4 58MM ND4 FİLTRE SIFIR KAPALI KUTU:40TL tüm 58mm çapındaki lenslerde kullanabilirsiniz.
  • Selamlar arkadaşlar. Elimde kalan ürün:

Samsung 45 mm f1.8 (400 TL) (Lensin ortasında görüntüye etki etmeyen bir çizik mevcut)

Forum donanım için verdiğim fiyattır. Daha aşağıya satma niyetim yok. Temizleri 600-750 tl arasına satılıyor sahibinden de gördüğüm kadarı ile.

Edit: SATILMIŞTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy_gordo -- 1 Kasım 2019; 11:37:31 >
  • 30mm, 45mm veya 50-200mm lens satmak isteyen varsa bana ulasabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memati1903 -- 30 Ekim 2019; 13:55:40 >
  • Arkadaşlar bugün bir çekim yaparken video 27 dakika kaydetmiş sonrasını kaydetmemiş;hafıza kartında yer olmasına rağmen. Nedeni bilen var mı yada ayarı var mı?
    Makine NX300m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evindare25 -- 5 Kasım 2019; 20:51:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evindare25

Arkadaşlar bugün bir çekim yaparken video 27 dakika kaydetmiş sonrasını kaydetmemiş;hafıza kartında yer olmasına rağmen. Nedeni bilen var mı yada ayarı var mı?
    Makine NX300m
    Hocam o dakikanın üzerine çıkınca camcorder statüsüne girer cihaz. Öyle olunca da vergi yönetmeliği falan değişiyor. Firmaların yaptıkları bir hile bu. Nx cihazları tuş kombinasyonu ile bu engelden kurtarabliyoruz. Nette nx300 video Jack diye aratın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercansaim

Hocam o dakikanın üzerine çıkınca camcorder statüsüne girer cihaz. Öyle olunca da vergi yönetmeliği falan değişiyor. Firmaların yaptıkları bir hile bu. Nx cihazları tuş kombinasyonu ile bu engelden kurtarabliyoruz. Nette nx300 video Jack diye aratın.

Alıntıları Göster
    Çok çok teşekkür ediyorum bu bilgi için. Hemen araştırıp bu durumu halledeyim. Saygılar sevgiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: evindare25

Çok çok teşekkür ediyorum bu bilgi için. Hemen araştırıp bu durumu halledeyim. Saygılar sevgiler...

Alıntıları Göster
    Ne demek rica ederim. Video hack olacak jack degil yanlış yazmışım.

• 2 yıl kadar önce kedim nx mini fotoğraf makinesini masadan düşürmüştü ve çalışmamıştı. Lens 9 27 idi bir kısımda hafif çalışıyor ama verimli değildi. Sonra hiç çalışmadı. Ben bunu nereye gösterebilirim. Sorun gövdede mi yoksa lenste mi? Düzelir mi göstermek istiyorum.

• GÜNCEL SATILIKLAR,

nx300 kahverengi full kutu sıfır gibi+18.55
    nx3000 siyah temiz kutusuz

samsung 58mm nd4 filtre sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garuda -- 24 Kasım 2019; 20:59:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

GÜNCEL SATILIKLAR,

nx300 kahverengi full kutu sıfır gibi+18.55
    nx3000 siyah temiz kutusuz

samsung 58mm nd4 filtre sıfır
    Dostum özeline bakar mısın toplu alışveriş yapabilirim.
  • Makineden direk maille fotoğraf atmak çok işime yarayan ve pratik bir özellikti. Mail atarken hata veriyor ve atmıyor. Samsung server desteklerini mi kapattı acaba? Birde iOS 13 ile birlikte artık Samsung iOS’a uygulama desteği vermiyor ve fotoğraf aktarımı olmuyor. İos13 için DNS ayarı gibi yada başka bir şekilde fotoğraf aktarabilen oldu mu?

• sercansaim S kullanıcısına yanıt
    üstadım yazdığın bilgiler için teşekkür ederim. acaba nx mini için uzun süreli video nasıl çekilir. interneti altına üstüne getirdim bulamadım. hani 2 saat çeksin demiyorum 29 dk aralıklarla peşpeşe çekse razıyım sonra birleştiririm. var mı bir taktik ?
  • Hocam selamlar. Nx mini sahbiyken ben de günlerce uğraştım ama onun tuş kombinasyonu bir türlü bulamadım yabancı forumlar dahil.

• Muhammed04Kaya M kullanıcısına yanıt
    Bende nx mini sahibiyken çok bakmıştım nasıl yapılacak diye, bi dosya var yüklenmesi gereken sonra tuş kombinasyonu ile yapılabildiği yazıyor ama bir kaç gün uğraştıan sonra olmadığına karar verdim. Cihazı böyle kabul ettim.

• sercansaim S kullanıcısına yanıt
    BENDE 2 TANE NX MİNİ GÖVDE VAR. 1 TANESİNİ GEREKİRSE FEDA EDECEĞİM AMA BU NX MİNİ VİDEO SINIRINI KALDIRMAK İSTİYORUM NE YAPTIM NE ETTİM OLMADI :S
  • nx minide hidden menü açılamıyor diğer nx serilerinde video sınırını kaldırabilirsiniz, nx1 en son sürümdede hidden menüye ulaşılamıyor.
  • 
Sayfa: önceki 718719720721722
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.