Şimdi Ara

SAMSUNG NX300 HAKKINDA !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
16.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kingman01

NX300 'ün tv lerde reklamını görmüşsünüzdür. https://www.youtube.com/watch?v=vX2NhQ36QlE

Usain Bolt'dan bile daha hızlı bir fotoğraf makinası diyorlar. Ayrıca odaklaması harika. Ekranı multi touch. :) Fiyatta şuan inmiş. 2.299 Tl den satılıyor artık :)

Makine çok güzel ama hala çok pahalı, Amerikada 20-50mm ile 650$, 18-55OIS ile 699$ civarı satış fiyatı var ve genelde bu fiyattan da indirimler yakalanıyor. Yurdumda nasıl kazıklanıyoruz belli değil, ben bu makinelere 1500TL'den fazla verilmesine karşıyım...

• Fiyat olarak yurt dışında biraz daha uygun olabilir. Türkiye de ortalama 1999 Tl ye satılıyor. Bende değer. :)
  • bu aynasız profesyoneller benimde aklımda takipteyim ama karar veremedim araştırdığım kadarı ile büyük sensör kullandıkları için önce sony sonra samsung tavsiye ediyorlar ama fiyatlar uçuk bu ara nedense :(
  • Ben size bir örnek anlatayım. Bu bir cep telefonu ihtiyacız var ve cebinizde telefon için 1.000 tl limit var. Hangi marka alırsınız. Yüksek oranla insanların aklına Samsung - Nokia - HTC üçüncü şık değişebilir. (Apple, BlackBeryy vs..) peki yüksek oranla aklınıza MOTORALA cep telefonu almak gelir mi??? Ben söyleyeyim gelmez. Bu tamamen markanın bilinirliğine bağlı bir şey. Burada senin yapacağın şey. gerçek olarak teknik detayları incelemek. (sensör boyutu, işlemci, İso, estantane hızı gibi) Bu durumu göz önüne aldığında bana göre Samsung önde +++++++ olarak wifi teknolojisi var. Sony R100 dedikleri model çok önce yurt dışında çıkmış orada satamamış yeni türkiye piyasasına sürülen ve bu ürünler üzerinden rakip gösterilen üründür. Google diye bir şey var. araştırabilirsiniz. Uzun lafın kısası bana kalırsa Samsung al. Ben aldım çooooook memnunum. Şöyle güzel bir tarafı var. Benim eşim fotoğraf makinasını kullanmasını bilmez, bu tür durumlarda ortama göre profesyonel seçilmiş modlar var. Bazen ben bile eşimin çektiği fotoğraflara hayranlıkla bakıyorum. Hepinize teşekkür ederim. Konuya açığım tartışabiliriz. :)

• merhaba arkadaşlar, elimde sıfır, sadece kontrol amaçlı 50-200mm samsung lens var, vatandan alınmış garantisi, kutusu, gölgeliği, her şeyi mevcuttur, şu an 700 tl'dir, az da olsa pazarlık payı vardır, isteyen olursahttp://www.sanalpazar.com/Samsung-50-200mm-Telezoom-Lens__isp9671004 adresinden ürünü inceleyebilir.
     SAMSUNG NX300 HAKKINDA !!

• fiyat güncelleme, aciliyetinden dolayı fiyatı 580 a çektim arkadaşlar. 05055536847

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman sifil -- 22 Temmuz 2013; 15:39:06 >
  • SAMSUNG NX300 + 16MM + 50-200 MM + HEDİYE + SIFIR GİBİTAMAMININ GARANTİSİ VE KUTUSU, İÇERİĞİ VAR,
    SADECE KONTROL AMAÇLI AÇILMIŞ VE GERİ KUTUSUNA KONMUŞTUR.
    MAKİNEYİ 50-200 KİT LENS İLE BERABER ALDIM, KİT LENSİN NORMAL FİYATI 1000 TLYE YAKIN YANINDA BİR DE KUTUSUNDA SIFIR 16MM LENS VERİYORUM,
    YANINDA 2GB HAFIZA KARTI İLE ÇANTA DA HEDİYE EDİYORUM, BÜTÜN ÜRÜNLERİN GARANTİSİ, FATURASI VE AKSESUARLARI TAMDIR,
    BU FİYATA KAÇMAZ,
    MAKUL ORANDA İNDİRİM YAPABİLİRİM.
    fiyatı 2600'dür şu anda.

http://www.sanalpazar.com/Samsung-Nx300-16mm-50-200-Mm-Hediye-Sifir-Gibi__isp9733677

• İşim gereği bir büyük ebatlarda fotoğraf çekip çıktısını almam geriyordu. Arkadaşlarım da Dslr bir makine almam gerektiğini söylediler ve Canon veya Nikon markasını önerdiler. Ben de önceleri bu iki makineden birisini almayı düşündüm. Çünkü önceden beri maalesef bu iki markanın iyi olduğuna inanırdık. Bir de internetten araştırayım dedim. İnternette araştırma yaparken bu Samsung NX300 ü gördüm. Önce bu küçük makine ne kadar iyi fotoğraf çekebilir ki diye kendi kendime sordum? Biraz daha araştırdım. Ve bir teknoloji mağazasına gidip bu işi daha iyi bilen birine danışmak istedim. Fotoğraf makineleriyle ilgilenen arkadaşa ihtiyacımı anlattım ve nasıl bir makine almalıyım? diye sordum. Görevli arkadaş da saolsun bana Samsung NX300' ü önerdi. Peki dedim; bu makine rakiplerine (Nikon, Canon v.s Dslr makinelere) göre küçük, nasıl bunlardan kadar iyi fotoğraf çekebilir mi dedim? Görevli personel arkadaş da bana makinenin artılarını anlattı, diğer iki makinin aynalı olduklarından bu kadar kaba ve gösterişli olduklarını, onların çekim ömürleri olduğunu ama Samsung NX300 bu alanda en iyisi olduğunu söyledi. Beraber fotoğraf çekimleri yaptık. Çektiğimiz resimleri bilgisayarda ve lcd tv de görünce; açıkçası makineye hayran kaldım ve kafamdaki soru işaretleri yok oldu. Samsung ezberi bozmuş dedim. Samsung NX300 aldım ve çok memnunum. Benim gibi büyük ebatlarda fotoğraf çıktısı alan birisi olarak şunu demeliyim ki; Samsung Nx300 çoğu Dslr makine karşılaştırılmaz bile. Samsung bu makinde elektronikte ve foto-optikte olan üstünlüğünü iyice gösteriyor. Bu makineyi aldıktan sonra fotoğraf çekmek bende bir tutku oldu. Çok hızlı bir cihaz. Hayatımı kolaylaştırdı. Fotoğraflarımı çekiyorum. Çektiğim resimleri süper amoled ekranda rahatlıkla en ince detaylarına kadar görüyorum. İstersem makinenin kendi üzerinde bulunan resim düzenleme programı ile düzenliyorum. Ve işleme hazır olan resimleri mail ile ofisimdeki bilgisayarıma atıyorum. İstersem soysal paylaşımla paylaşabiliyorum. Samsung NX300 sadece çok iyi resim ve video çekmekle kalmıyor aynı zamanda insanların hayatını kolaylaştırıyor. Samsung NX300 aynı zamanda muazzam kalitede full hd video kaydı da yapabiliyor. Video kamera almama gerek kalmadı Şimdi 3d (3 boyutlu) lens de almayı düşünüyorum. Samsung NX300' ün tek 3d (3 boyutlu) lens ile hem 3d (3 boyutlu) resim hem de 3d (3 boyutlu) video ve 2d (2 boyutlu, standart) fotoğraf çekebileceğim söylemişti görevli arkadaş. (bu alanda bunu yapabilen tek makine olduğunu söylemişti görevli arkadaş). Bence Samsung NX300 rakiplerine göre bir deği,l çooook-adım önde… Kesinlikle Samsung NX300. İyi ki de almışım. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim sizlere....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa046 -- 31 Temmuz 2013; 21:51:04 >

• SÖZE GEREK YOK EN İYİ FOTOĞRAF ÜSTADI (ARA GÜLER) BİLE NX300 KULLANIYOR
    TAKSİMİN HUZUR FOTĞRAFINI ARAGÜLER ÇEKTİ..
    LİNK ;
    http://www.beyoglu.bel.tr/beyoglu_belediyesi/haber_default.aspx?SectionId=143&ContentId=41850

• Merhaba arkadaşlar;
    NX300 cihazını inceledim bence herkesin aklına olarak dslr de SAMSUNG alınmaz geliyor ama bence inceledikten sonra karar verilmeli. Aynasız olması sensörün geniş olması ve daha hızlı çekmesi gayet güzel, ayrıca smart özelliği ayrı bir güzel... Bence aynasız makinalar çok yakında aynalı makinaların yerini alacaktır ve aynasız olarak alınacak makinaların en başında SAMSUNG NX300 olmalı. Düz mantıkla gitmenin bir yararı yok sadece canon, nikon DSLR makine yapar diye bir şey yok bence SAMSUNG NX300 ü gördüm inceledim görüntü kalitesini gördükten sonra kesinlikle SAMSUNG çok başarılı bir iş çıkarmış bulunmakta. Ve ayrıca makina çok pratik, hafif, kullanımı kolay tavsiye ederim kendim de alıcam inşallah kısa zamanda ;)
  • ŞU LANET HELİKOPTER ŞARJ OLSUN KANAT HIZI MAXIMUMA ULAŞMIŞKEN FOTOĞRAFLAYACAM VE FOTO VERİ BİLGİSİNİ PAYLAŞACAĞIM
  • Sony nex iyi bence
  • HELİKOPTER HAZIR ...
    PERVANE DEVİR DEĞERİ HAKKINDA NET BİLGİM YOK AMA HELİKOPTERİ HAVALANDIRACAK KADAR YÜKSEK BİR DEVİR (ELİMİ KANATACAK KADAR DESEM DAHA DOĞRU OLUR SANIRIM)

CİHAZDAKİ RESİM DEĞERLERİ;

F NO ________22
    ESTANTANE__ 1/180
    ISO_________3200
    FLAŞ
    ODAK UZUNLUĞU 18 MM
    MOD MANUEL

RESİMLER 18-55mm ile cihaza 50- 70 cm uzaklıktan çekildi (YÜKSEK HIZDA DÖNEN KANATLARDAKİ KÜÇÜK UYARILARA KADAR ZOOM LASANIZDA YAZILAR NET)
    DEĞERLENDİRİN BENCE HAKKINI VERİYOR
     SAMSUNG NX300 HAKKINDA !! SAMSUNG NX300 HAKKINDA !! SAMSUNG NX300 HAKKINDA !! SAMSUNG NX300 HAKKINDA !! SAMSUNG NX300 HAKKINDA !! SAMSUNG NX300 HAKKINDA !! SAMSUNG NX300 HAKKINDA !! SAMSUNG NX300 HAKKINDA !!

• EWET KATILIYORUM SONY İYİDİR AMA BUNLARI SENİNDE PAYLAŞMANI İSTERİM KARŞILAŞTIRSINLAR KARAR VERSİNLER
    AVM DE DENEDİM HELİKOPTERİ GAYET CAN YAKAN BİR CİHAZ BULURSAN ÜZERİNDE BİR ÇEKİM DENEMESİ YAP DERİM KANAT DEVİR HIZI GERÇEKTEN YÜKSEK
  • Bugün Samsung mağazasına biladerimle birlikte cep telefonu almak için gittim ve büyük bir afişte NX300 reklamını gören biladerim hemen makineye sarıldı. Tabii ben de biladerimin yıllardır SLR makineleri ile fotoğrafçılığa merak duyuyordum. Çocuk makineyi tanıtmaya başladı ama bilader zaten yılların tecrübesiyle makineyi eline alıp çekimler yapmaya başladı, lens çıkarıp taktı dokunmatik ekranını test etti.
    Velhasılı adamlar aynasız ve saniyede 8'in üstünde fotoğraf çekebilen SLR makine yapmışlar. Yaklaşık yarım saat boyunca makineyle ilglendik ve soluğu evime getirdiğim 1 adet NX300 ve hediye edilen tabletle aldık Telefon muhabbetini şu bayram üstü rafa kaldırdım, şimdilik hediye edilen tabletle işimi görüyorum
    Dikkatimi çeken nokta aynasız olması, 3 boyutlu hem foto hem video, enstantane 1/6000 ve iso 25600, wifi özelliği ve tanıtım da bile anlatılmayan HDR modunun olması!!!
    Şimdi biladerim aynalı SLR ile devam ederken ben aynasız 20,3 megapiksellik SLR ile yola devam ediyorum Alana kullanana hayırlı olsun. Ben her ne kadar forumdan bilgi almak için girsem de pek bilgi detayına giren olmamış, ilerleyen zamanlarda benim gibi nice NX300 kullanıcısının olacağından şüphe etmiyorum. Tüm elektronik setim Samsung ile devam ediyorken, bir de SLR makinemin ve tabletimin de Samsung olmasından büyük gurur duyuyorum.

• Yeni Fujimiz Samsung hayırlı olsun. Elektronik marketler yetmedi, forumlara da dadandı promotörler.
    Samsung nx300 güzel alet orası ayrı....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar yeni çıkmış olan ve yenilenen SAMSUNG NX serisi inceledim ve performans ve çekim gücü gerçekten etkiliyici
    Canon ve Nikon fot.makinesindeki lens farkları ve fiyatı yüksek olmasına rağmen samsung'da gerçekten çok iyi 55-200 lens fiyatı 799 ile 1000 tl arasında fakat samsung da 499 tl'ye alabiliyorsun
    Fiyat konusunda ise NX300 fiyatı da çok iyi yeni aynasız cihaz olarak almaya karar werdimmmmmm
  • aps-c cmos sensör nx300 de kullanılan renk diyagramlarını mükkemmel almamı sağlıyan olay
    Renkleri gerçek boyutta alıyor ama tavsıyem tam renk için flaş kullanımı gereği duyarsanız flaş modunu (1flaş2) moduna alın o zaman aps-c cmos renk diyagramı yüksek renlklilikte gözle gördüğünüz düzey renk geçişleri ile kapıyor.

• NX300 İLE ; 1-1000 deklanşe aralığı / iso otomatik / 3,5 mf merkezi odak ile çektim

kafanızı sonra duvarlara vurmayın verdiğim paranın hakkını çıkaracak cihaz aldığımı düşünüyorum

3d lens uygun fiyatlı bulabilirmisiniz arkadaşlar
    düğünlerde 3 boyutlu video çekeceğim parasını 2 haftaya çıkarırım cihazın,,,,
    bu konuda ilklerden olmayı planlıyorum
    şarj konusunuda taşınabilir paket şarj ile çözdüm 3200 mAh micro usb ile şarjda bile kullanabiliyorum...
    tek sıkıntım 3d videoyu birleştirecek iyi bir program ve 3d lens kelepir fiyata

• kingman01, pasa046, simo.. , technozone, KafKefKan, fotoğrafim, NX300 almaya karar verdim. Sizin Samsung'dan indiriminiz vardır Samsung çalışanları olarak, bi el atarsınız artık?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.