Bildirim
Samsung NX3000, NX 300, NX mini, canon SX710 HS mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Epimetheus
Samsung NX3000, NX 300, NX mini mi? Birde canon SX710 var. 4ü arasında kaldım arkadaşlar. 1000tlye kadar bütçem var, 2.el düşünmüyorum. Başka tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
1000 liraya sıfır NX300 var mı ki? -
NX3000'i alabilirsiniz, NX300 ile aynı sensörü var. Diğeri kompakt zaten, ona fark atar foto ve video kalitesinde NX3000 -
Var 1050 tl ye -
quote:
Orijinalden alıntı: Epimetheus
Var 1050 tl ye
Nerede var, bana da söylerseniz çok makbule geçer :)
NX300 düşünüyorum ben. Ama NX300M'in ekranı 180 derece dönüyor, lazım olabilir. Diğer taraftan NX3000'in timelapse özelliği var ama 3D lensi desteklemiyor. İlerde 3D lensi almayı düşünüyorum ama timelaps de olsa iyi olurdu :) Kafam biraz karışık...
NX300: 3D var, 180 derece dönen ekran yok, timelapse yok
NX300M: 3D var, 180 derece dönen ekran var, timelaps yok
NX3000: 3D yok, 180 derece dönen ekran var, timelapse var
Hangisini almak lazım şimdi :D -
NX300 güzel makine ama sakın 1000 tl falan para ödeme. Az sabret 600 tl ye sıfırını bulursun. Hatta bana kalsa hiç sıfır ikinci el gibi şeyleri dert etme. 1000 tl ye İkinci el gövde al, kalan parayla yanına lensler de alırsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: AKINLASINN
NX300 güzel makine ama sakın 1000 tl falan para ödeme. Az sabret 600 tl ye sıfırını bulursun. Hatta bana kalsa hiç sıfır ikinci el gibi şeyleri dert etme. 1000 tl ye İkinci el gövde al, kalan parayla yanına lensler de alırsın.
Hocam bazlıları da fazla bekleme, NX300 bulamazsın bi daha diyor, Samsung piyasadan çekildi deniyor. ???
Diğer taraftan 1000 TL'ye ikinci el gövde al demişsin ama 18-55 lens ile birlikte hepsiburadada bile 1300 lira sıfır fiyatı.
Ben tam anlayamadım seni???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1bekir -- 25 Nisan 2016; 17:47:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: f1bekir
quote:
NX300 güzel makine ama sakın 1000 tl falan para ödeme. Az sabret 600 tl ye sıfırını bulursun. Hatta bana kalsa hiç sıfır ikinci el gibi şeyleri dert etme. 1000 tl ye İkinci el gövde al, kalan parayla yanına lensler de alırsın.
Hocam bazlıları da fazla bekleme, NX300 bulamazsın bi daha diyor, Samsung piyasadan çekildi deniyor. ???
Diğer taraftan 1000 TL'ye ikinci el gövde al demişsin ama 18-55 lens ile birlikte hepsiburadada bile 1300 lira sıfır fiyatı.
O cümleyi güzel yazmamışım. 1000 tl hem gövde hem lens al anlamındaydı benimki. Sıfır alıp gövdeye para vereceğine, ikinci el alıp yanına lens ekle aynı paraya.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: f1bekir
quote:
O cümleyi güzel yazmamışım. 1000 tl hem gövde hem lens al anlamındaydı benimki. Sıfır alıp gövdeye para vereceğine, ikinci el alıp yanına lens ekle aynı paraya.
Eyvallah :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X