İnternetten baktığımda en ucuz fiyattan 1000TL daha düşük görünüyor gerçekten sıcak mıdır bilemiyorum ihtiyacı olan vardır belki diye paylaşıyorum. Önemli Edit : @Buz-Mavisi nin mesajı üzerine satıcının güvenilirliği konusunda şüphe var almayı düşünenler buna göre karar versinler. Satıcının diğer sattığı ürünlerde ne bir yorum nede soruya cevap göremedim. Konuyu özellikle silmiyorum ki başkaları satıcı ile alakalı durumu görsün ona göre önlemini alsın ortada bir dolandırılıcılık mevzusu varsa boşu boşuna insanlar alışveriş yapıp sıkıntı yaşamasınlar. Ama silinmesi gerekiyorsada yönetici arkadaşlar gereğini yapsınlar. @cohannan durumu incelerse sevinirim trendyol.com Samsung Odyssey G5 32" 2k 1ms 144hz Freesync Hdr10 1000r Curved Siyah Monitör (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL https://www.trendyol.com/samsung/odyssey-g5-32-2k-1ms-144hz-freesync-hdr10-1000r-curved-siyah-monitor-samsung-turkiye-garantili-p-154140011?boutiqueId=61&merchantId=705364< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeratull -- 22 Ekim 2022; 12:29:56 > |
Bildirim