Şimdi Ara

Samsung Odyssey G5 32' 2k 1ms 144hz - 4565 TL ( SATICI GÜVENİLİR DEĞİLDİR )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten baktığımda en ucuz fiyattan 1000TL daha düşük görünüyor gerçekten sıcak mıdır bilemiyorum ihtiyacı olan vardır belki diye paylaşıyorum.

Önemli Edit : @Buz-Mavisi nin mesajı üzerine satıcının güvenilirliği konusunda şüphe var almayı düşünenler buna göre karar versinler. Satıcının diğer sattığı ürünlerde ne bir yorum nede soruya cevap göremedim.

Konuyu özellikle silmiyorum ki başkaları satıcı ile alakalı durumu görsün ona göre önlemini alsın ortada bir dolandırılıcılık mevzusu varsa boşu boşuna insanlar alışveriş yapıp sıkıntı yaşamasınlar.

Ama silinmesi gerekiyorsada yönetici arkadaşlar gereğini yapsınlar. @cohannan durumu incelerse sevinirim

Samsung Odyssey G5 32" 2k 1ms 144hz - 4565 TL ( SATICI GÜVENİLİR DEĞİLDİR )
    Samsung Odyssey G5 32" 2k 1ms 144hz - 4565 TL ( SATICI GÜVENİLİR DEĞİLDİR )trendyol.com
    Samsung Odyssey G5 32" 2k 1ms 144hz Freesync Hdr10 1000r Curved Siyah Monitör (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/samsung/odyssey-g5-32-2k-1ms-144hz-freesync-hdr10-1000r-curved-siyah-monitor-samsung-turkiye-garantili-p-154140011?boutiqueId=61&merchantId=705364

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeratull -- 22 Ekim 2022; 12:29:56 >

• Bu satıcıdan dün gece 3 monitör aldik yarı fiyatına. Sabah dükkandan bütün ürünleri kaldirdi. Sonra siparişleri Mardin'den Aras kargoya verdi. Hepsi 0 kg dosya. Satıcı ürünler gün içinde kargoya teslim edilecek demiş. Satıcı ürünleri tekrar satışa koydu.Tv lerde de indirim yaptı. 2 saat önce kargo girişi yapılan monitorler yola çıktı görünüyor 0 kg ile :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt

Siz söyleyince baktım diğer sattıkları ürünlere özelliklede fazla yorum alanlara hiç birinde satıcı ile alakalı yorum göremedim alacak olanlar buna göre karar versinler sıkıntılı bir satıcı olabilir.

• zeratull Z kullanıcısına yanıt
    Yeni satış yapmaya başlamış gözüküyor. Sattığı çoğu ürününde fiyatı ucuz, sıkıntılı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güvenilirliği konusunda bilgi bulamadım çok çok ucuza ürünler koyulmuş güvenilir olduğunu bilsem bir çok alacağım şey var.

Edit: Mardin vergi dairesine kayıtlı bir şahıs şirketi ben salatalık çıkacağını düşünüyorum kargodan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgokhand -- 22 Ekim 2022; 12:20:54 >
    Dün gece ben de 1 tane monitör almıştım kargoya verilmiş aynı şekilde. Muhtemele saçma sapan bir şey gelecek. Boyutuna ve ağırlığına bakıp hiç kabul etmeden gönderirim. Size erken gelirse haber eder misiniz

edit: satıcı herkese dosya gönderiyormuş kargodan sordurmuşlar bilginize.

edit2: hem satıcı platformundan hem de müşteri destek kısmından trendyola yazdım. Ürün size ulaşmadan bir şey yapamayız dediler. Kendileri bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibyksari -- 22 Ekim 2022; 12:36:38 >
  • Bekliyoruz bakalım ne olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ibyksari kullanıcısına yanıt
    Bu satıcı salak mı boşu boşuna için gidiş dönüş kargo parası ödeyecek? Amacı ne acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kargoyu teslim almadan iade talep edin veya risk alıp teslim alıyorsanız muhakkak video çekin.

• Kargoyu teslim almayin. Aradan cikin böylece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. elde 16 k ya 2. el ps5 alan var

bu firma cıft kollu sıfırını 14815 e satıyor :D

• Arkadaş fiyatı uygun görünce derin dondurucu almış.
    Aras kargo ile yollanmış kargo cinsi dosya , ağırlık 0 desi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı gelen dosyayı teslim alan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubeyi aradım poşet dosya diyor. Şubeden alacağım dedim. Trendyol asistana şikayet yazdım illa görsel gönderin gerekeni yapalım diyor. Hatta teslim alın poseti açıp gönderin diyor. Tutanak da istemiyoruz dediler. Şikayet de etmek istiyorum. Şube tutanak veririz derse teslim alacağım.

Dosya olduğu için ben hiç almadim geri gönderdim. Risk almaya gerek yok. Adam ben gönderdim deyip bir üçkağıt yapabilir uğraşıp dururuz

• Burada amaç nedir biri anlatabilir mi? Ürünü kargoya verdikten sonra dahi satmaya devam etti. Teslim alındığında ben ürünü gönderdim diyebilir.Ve parasını ister. Teslim almayinca da müşteri teslim almadı ben ürünü göndermiştim,benlik birşey yok diyebilir. Samsung Odyssey G5 32" 2k 1ms 144hz - 4565 TL ( SATICI GÜVENİLİR DEĞİLDİR )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.