Şimdi Ara

Samsung Odyssey G7 144 Hz Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hdmi kablosu geldi bugun.Fakat yine sonuc husran oldu. 4k 120 hz yukarisini gostermiyor.

tek care ekran kartini degistirmek kaldi artik gtx1080ti bu isi basaramayacak gibi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuq010101 kullanıcısına yanıt

Samsung sitesinden yazılımını güncellemeyi denediniz mi ?

• icindeki yazilim guncel su anda

• memnun musunuz arkadaşlar 9k verilip alınır mı ? ps5imle kullanacağım

• malkockose kullanıcısına yanıt

Değiliz hocam LG monitörlere yönelmenizi tavsiye ederim 2 kez stuck pixel sorunu 1 kez lcd panelin çerçeveden ayrılma sorunu yaşadım ve teknik servis maalesef yetersiz Amazon insiyatifiyle 2 kez değişim yaptım 3.monitör de şuan onarım görüyor.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-odyssey-g7-lc27g75tqsrxuf-3-ay-kullanim-sonrasi-panel-kendi-kendine-ayrilmaya-basladi--153154397

• ozgurr34 O kullanıcısına yanıt

Sizin monitör başlıktaki monitörden farklı hocam. 4k kavissiz olan model başlıktaki. Ne yazık ki Samsung'un kavisli monitörlerinde panelin çerçeveden ayrılma sorunu var. Agresif bir kavise sahip olması da bir başka nedeni olabilir. Benim amazondan aldığım g5 monitör kutudan çıktığında aynı açıklığa sahipti. 2 yıla yakın kullandım ilerlemedi neyse ki.

• Biraz geç oldu ama yeni almayı düşünenler varsa cihaz kronik sorunlu. Sahsen kendimde deneyimledim yabancı forumlarda da belirtenler var. Oyunlarda ve programlarda ekran anlık gidip 1-2 sn kadar gidip geliyor aynı kabloyu söküp takmışsınız gibi. Düşünen varsa uzak dursun derim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.