Şimdi Ara

SAMSUNG Odyssey G7 27' 1ms 240HZ Curved QLED Gaming Monitör - 4899 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatı diğer yerlere göre 1000 lira uygun ihtiyacı olan vardır belki diye paylaşmak istedim.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-odyssey-g7-27-1ms-240hz-2k-hdr600-curved-qled-gaming-monitör-1209806.html

• milletin baktığı 5000lik, bizim aradığımız 2000tl ye 27 olsun 144-165hz olsun. Fakirik fakirik 4 olsun Fakirik fakirik 4 olsun - Yandex.Video

Asus TUF Gaming VG27VH1B 27" 165Hz 1ms (HDMI+Analog) Fiyatı (hepsiburada.com)

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Geçende itopyada 3300'e satılıyordu ancak 10 gün olmuştur.
    Şu an 3400 liraymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 4 Nisan 2021; 14:19:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    hocam tam aradığın gibi bir monitörmüş teşekkürler, sadece 27 mi 34 wqhd mi karsrsızım kod yazarken mac için harici düşünüyorum, para verince de oyun da oynansın mantığı var, 27 nasıl olur emin değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

Aynen hocam biliyorum yinede teşekkürler. Arkadaşıma 1 adet aldırdım. Ben ise hepsiburada indirim kovalıyorum orada havadan 530 TL geldi o yüzden pusudayım  

• powerose P kullanıcısına yanıt

ben de çok düşündüm bunu. Film izlemek için büyük olsun diyordum ama bence 32" ve üzeri alınacaksa kesinlikle 4K olmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 5 Nisan 2021; 3:40:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hepsiburada çekini çek satışta satıp itopyadan alabilirsiniz bence.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa bu monitör 2850tl civarı + gigabyte mouse klavye hediyeli olan model değil miydi almadığıma çok pişman oldum

• Shade of Death kullanıcısına yanıt
    Dolar 6.8 seviyesinden 8 üstüne çıktı gayet normal bence, bilmiyorum ama siz öyle hatırlıyorsanız öyledir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.