Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Samsung Odyssey G7 32" - VA, 240HZ, 2K, 1MS, 1000R, G-SYNC, Freesync Satın Al 29 Ocak 2025 10:06 1 1 Samsung Odyssey G7 32" - VA, 240HZ, 2K, 1MS, 1000R, G-SYNC, Freesync Selam DH ailesi,3 yıldır keyifle kullandığım Samsung Odyssey G7 LC32G75TQSRXUF monitörümü OLED geçişim sebebiyle satıyorum. 10 Şubat 2022 tarihinde Amazon satıcısından alınmıştır, istenirse faturasını da iletebilirim. Monitör özel bir ürün zaten, Samsung Odyssey G7 C32G75T Review - RTINGS.com incelemesinden de görebilirsiniz. Garantisi bitti ancak bu serinin kronik sorunu olan panel ayrılması Samsung'un fabrikaya bağlı servisi tarafından(konumum sebebiyle böyle bir ayrıcalığım oldu) evimde ve gözümün önünde 8 Ağustos 2023 tarihinde yeni panel değişimiyle çözülmüş oldu. Aslında 1.5 senelik paneli var diye düşünebilirsiniz, aynı modelin sıkıntısızını alarak nadir grup arasına girmiş olursunuz :) Kozmetik olarak sıfır problemi var, ne kasa/stand ne de ekranında. Sadece kendim kullanmadığım için bana hiç sıkıntı yaratmadı ama arkasındaki kablolama kapağında simetrik bir tırnak kırılımı mevcut, hassas yaptıkları için zorladığımda kırılmış oldu. Ancak simetrik oldukları için de bir problem teşkil etmiyor, alıcı olarak geldiğinizde deneyebilirsiniz zaten. Ürünle beraber de kendi kullandığım VESA asma kolunu hediye ediyorum, kendim de onunla kullandım baştan beri.Ürün: Samsung Odyssey G7 LC32G75TQSRXUF 32" inç Oyuncu Monitörü, 240 Hz, 1 ms, G-Sync, WQHD Curved (Kavisli) LED Monitör, Siyah : Amazon.com.tr: BilgisayarVesa kolu:North Bayou Nb F80 17-30 " LCD / LED Monitör Tutucu Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı 2-9 Kg Yeni : Amazon.com.tr: BilgisayarFiyat: 12000TL.Not: Elden teslim düşünüyorum sadece, kendi kutusu ve aksesuarları dursa da kargoda güvenemiyorum ne yazık ki büyük olduğu için.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Odyssey G7 32" - VA, 240HZ, 2K, 1MS, 1000R, G-SYNC, Freesync