Şimdi Ara

Samsung odyssey G8 Oled ölü piksel amazon yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 buçuk ay önce aldığım g8 oled monitörümde ölü piksel fark ettim. Samsung servis geldi baktı genelde 1 tane için işlem yapmadıklarını söylediler ama yine de ileteceklerini söylediler. Amazon desteğin daha kolay yardımcı olduğunu duymuştum bir yerde amazon müşteri hizmetlerine yazdım ve samsungun kabul ya da red belgesini paketle beraber yollarsam depodan stokta varsa yeni bir ürün gönderebileceklerini söylediler. Şaşırdım bir daha sordum red ederlerse bile değişim yapılıyor mu dedim evet herhangi bir ıslak imzalı kaşeli belge olması yeterli dediler. Şimdi samsungdan cevap bekleyeceğim. Amazondan böyle bir şey yaşayıp yardım alabilen oldu mu tecrübesi olan varsa yazabilir mi?

• durum ne samsung değişim yapmaz yan yana 5 den fazla olursa değişim yaparız demişlerdi. bende ı şeklinde toplu halde vardı. ben direk amazona gönderdim 1 ay sonra para iadesi yaptılar. ama ben 1 gün sonra verdim. amazonda benim bildiğim 15 içinde koşulsuz iade garantisi var. eskiden para 2 günde yatardı yeni politika değişikliği ile 1 aya çıkmış.

1tane nasıl gördünüz. değişim yapmaya bilirler.

• Şuna bak insan üzülüyor şu durumu görünce bizim gibi insanlar illa ki görecek bu tür yazılanları 1 ölü piksel dahi olsa ürünü değişim ve iade hakkın var yasal hakkını bilirsen her türlü tüketici hakem heyetini kazanırsın bu şartlarda ama en basiti vatan bilgisayara git açtır bu monitörlerden ve ölü piksel çıksın 1 tane bile olsa değişim yapıyorlar ben en az 5 tane monitör açtırdım değiştirdim ölü pikselden dolayı ki en basit şekilde internetten alırsan koşulsuz şartsız iade alırlar bu durumda 14 gün süren var ben yaşadıklarımı buraya yazsam kimi görür kimi görmez amacımız insanlara yardımcı olmak bir çok sorunla karşılaştım bu durumda ve hepsinden haklı çıktım ücretsiz değişim ve iade yaptım youtube kanalımda bunun kanıtlı videoları da var dostum sorun olursa her zaman sor elimden geldiğince yardımcı olurum inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 28 Kasım 2024; 6:50:8 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.