Selam arkadaşlar, İnternette baya bakındım ama bir türlü birşey bulamadım, 49" bu monitör için monitör standı öneriniz var mıdır? TR gönderimi yapan linkleri iletebilirsiniz. Teşekkürler. |
Samsung Odyssey G9 Mönitör Standı
-
-
Ben de bu monitörden aldım ama kullandığım masadaki en ufak bir vibrasyonu bile hissettirdiği için, bir taşıyıcı arıyorum. Aslında uzun bir kol bulsam, duvara monte ürün alacağım ama malesef bulamadım. Duvar nasılsa sabit, ama işte uzunca bir kolu olması lazım ki, sağımdaki duvardan önüme çekebileyim monitörü :)
Stand olarak aslında bir model buldum, daha önce de bu firmadan bu marka ürün aldım ben, ürünleri gerçekten iyi ve kaliteli (ki ben amazon üzerinden almıştım). Fakat yeni monitörü taşımadılar malesef. Dolayısıyla bir üst modelini araştırıyorum. 49" için uygun olan cihaz modeli HUANUO HNSS21B. Hiçbir şey bulamazsam, bunu sipariş edeceğim. Ama masa yerine duvara monte uzun kollu birşey arayışım sürüyor.
Masadaki vibrasyona gelince, yanımdaki masa sabit, aparatı ona takıp, ondan bana çevireceğim için sorun olmaz, masalar bitişik.
Sabit uzatma gören duyan var mı? Gaz amortisörlü olmak zorunda değil benim aradığım. Yeter ki, metre civarı sağdaki duvara monte olabilsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X