Samsung Odyssey G9 mu, Meta Quest 3 mü?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
VR gözlükle çok sık oynayacağını sanmam. Ekran daha mantıklı. Ekran da güzel ekran bu arada.
-
32:9 ne hocam ya izlemek için değil o ekran iş ekranı sağda üç sekme açacan solda iki öyle takılacak, o ekranı göz göremez hepsini, öte yandan meta 3 hiç kullanmadım daha oturmuş bi sistem değil gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İş için değil de oyun odaklı bir ekran aslında. Kullanıcıyı daha da oyunun içinde gibi hissettirmek için çok geniş bir en boy oranına sahip. İş yerinde de aynı ebatlarda 27” çift monitör kullanıyorum. 24” iken daha rahat ediyordum çift monitör ile. Ama tek ekran olsa farklı bir hissiyat da verebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kaç yaşında adamsın hocam ne oyunu
Oyunlar o şekilde oluyorsa al hocam meta vr sistemi günde 15 dakikadan sonra göze zararlı, tavsiye edilen 1 saat en fazla, tabii Apple (vision pro) bu uyarıları bypass geçerek gün boyu kullan diyor ama ne yazık ki tıbben doğru yaklaşım değil
Oyun her yaşta lazım bence. Çok güzel kafa dağıtıyorsun. Kaldı ki çocukken anne baba ne aldıysa onunla oynuyorsun. Büyüyünce kendi zevkine göre oyun alanını dizayn etmek çok daha güzel bence.
-
doğru diyon hocam
laptopu yenilersem macbook değil de windows alırım yine
-
Oyun en güzel masaüstünde oynanıyor ya. Laptop da hikaye. Ama macbookda hiç oynanmıyor. Bir Minecraft var başka da bir şey yok :)
yıl 2024 hocam masaüstü ne
-
Masaüstü ne? Masaüstü saf güç :)
-
Baktım da yarış oyunlarında vr kullananlar da varmış direksiyon ile beraber. O da güzel bir seçenek gibi duruyor.
vr göz yorar, ağrıtır ve kalitesi düşük. 32:9 rekabetçi oyunlar için fazla büyük.
-
İkisini de mi almamak lazım peki?
30 bin at kenara dolar altın yap, seneye 60 ondan sonra 120 olur o zaman 240 olur falan birikir yani sayı arttıkça mutlu olursun ben öyle yapıyorum
Odyssey G9 indirime girip 20k olmuş. Muhtemelen onu alacağım. Kafamda MQ3 daha ağır basmıştı ama monitör de fena indirime girmemiş.
-
Konuya güncelleme yapayım. Hem monitörü aldım, hem de MQ3 olmasa da indirimde diye PS VR2 aldım. Sorunun cevabı bence direkt monitör. VR gözlük kullanmak eğlenceli oluyor ama uzun süreli kullanılamıyor mide bulantısı ve yorgunluktan dolayı.
-
VR gözlüğünün 49" monitörle kıyaslanması doğru değil, kullanım aynı değil. 49" monitör kullanıyorum, Odyssey'in kavis oranıyla birlikte kafayı boyundan çok çevirmeden kullanmak gayet rahat ve keyifli.
-
İkisi de oyun odaklı çıkarılmış ürünler. Bence kıyaslamak çok mantıklı. Çünkü özellikle benim aldığım 1000R kavisli g9'daki amaç oyunun immersive özelliğini artırmak. VR gözlük takınca zaten direkt immersive oluyor. Ama sadece birini almak hakkım olsa g9'u seçerim. Her ne kadar oyunların henüz 32:9 uyumluluğu olmasa da.
-
Oyunların bir çoğu geliyor UWD destekli olarak. Çalışırken de inanılmaz rahat oluyor.
Benzer içerikler
- ayak alçıdan çıktıktan sonra nasıl yürünür
- durarak uzun atlama nasıl geliştirilir
- tırnakta kan toplanması nasıl geçer
- soğan sarımsak zeytinyağı saç kürü
- sürekli genzime bir şeyler kaçıyor
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X