Ek olarak nasıl bir bug ki burada böyle şöyler paylaşılmıyor, dedirtiyor |
Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim (51. sayfa)
-
-
Hocam bende duruyor mesajlar yav hangi mesaj gitmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Silinmiş diyorsunya ona dedim. :)
-
Ya hocam mesaj gösterilmiyor dedi başta ona silinmiş dedim aslında silinmemiş geri geldi yazım o video paylaştığım yaziydi buga mi girdi noldu anlamadım kafam karıştı ben oy vericem😅
Anlarız şimdi. :)
Bu monitörü alan arkadaşlar, samsung yetkili merkezi arayıp garantisinin kaç yıl olduğunu ve bu garantiye panel yanmasınında dahil olup olmadığını sorabilir mi? Ortada net olmayan bilgi varda, baştandan öğrenmek çok geç öğrenmekten iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 7 Nisan 2023; 20:11:48 > -
-
Nerden öğrenebiliriz? Ben 3 yıl panel garantisi olduğu i.in sipariş vermiştim.eğer öyle bir durum yoksa vazgeçebilirim.Detaylı bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harvy1983 -- 7 Nisan 2023; 21:8:54 > -
Samsung Türkiye sitesinde yazıyor. Yabancı sitelerde de yazıyor. Bir tek Amerika'da garanti vermiyor sanırım belirtmişler çünkü. En iyis arayıp sormak. Ben destek kayıdı oluşturdum beni aradılar model numarasını sistemden taratıp 3 yıl panel garantrisi var denildi ama sizde bir sorun.
-
Arkadaşlar selam,
Windows ve oyun'da ekranın tamamını kullanamıyorum. Sebebi ne olabilir ?
-
Standart hepsinde var o hocam.
-
oradaki boşluk fazladan pikseller hocam. Oled yanığını engellemek için yapılan bir şey.
-
arkadaşlar benim monitor bügün oyun oynarken önce siyah ekrana düştü sonra dp sinyali alamadığı icin geri sayım yaparak kapandı. bu olay pc acıkken oldu. sizce ne olmuş olabilir? monitor iyice canımı sıkmaya başladı.
-
Bende de benzer bir şey oluyor. Kullanmayınca bilgisayarı ekran koruyucu devreye giriyor. Biraz uzun süre geçince 10dk flana, tekrar uyandırmak istiyorum fakat ekrana görüntü gelmeyip sayaç ekranı açılıyor. Bazen hiç uyandırmıyorum reset atıyorum pc ye. Çünkü kumanda dan kapatma tuşuna uzun basınca reset atıyor o bile fayda etmiyor. Samsung'un bi düzeltme güncellemesi yayınlaması lazım.
-
Senin sorunun kablodan dolayı. Hdmı 2.1 ile bu sorun olmuyor. Dp ile de her monitörde olmuyor. Ayarlar- genel ve gizlilik-başlangıç seçenekleri- son uygulamayı otomatik başlat seçeneğini kapatıp çözenler olmuş dp ile. Yine de çözülmez ise yapacağın şey ilk önce kumanda ile monitörü aç sonra bilgisayarı uyandır sorunu yaşamazsın. Hdmı 2.1 ile buna gerek kalmıyor. Dp kabloda bir sıkıntı var nedir bilmiyorum ama şerit olayı da dp ile olujyor sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 9 Nisan 2023; 9:59:20 > -
Bu konu oldukça fazla bilgi kirliliğine maruz kaldı o yüzden bu konu silinebilir. Yeni konudan sıfır anlatım ile devam edebiliriz arkadaşlar.
https://forum.donanimhaber.com/samsung-g8-oled-kullanicilar-kulubu--155530420
HDMI 2.1 ile de bu sefer nvidia sürücüleri sorunun çıkıyor :D
-
Hdmı 2.1 nvidia sürücülerinde sorunlu değil. 12 bit sorunlu. Hdmı 2.1 ile 10 bit kullanabiliyorsun son sürücü. 12 bit kullanmak istersen eski sürücüye dönmen lazım.
HDMI 2.1 Kablo yok ya micro hdmi olan. Şöyle kaliteli modeller çıksa da alsak.
-
Valla ben diger baslikta paylasilan kabloyu aldim. Yarin teslim edilecek gibi gorunuyor. Turkiyede pek yok ama amazondan verdim siparisi almanyadan geliyor. 1 haftada filan geliyor. Sasua paylasmisti sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kast ettiğim şey mikro hdmı 2.1 idi hocam. Ben bunu kullanıyorum 12 bit eski sürücüde. Ha illa geçmenize gerek var mı yok ama daha stabil deneyim sunuyor. Diğer konuya dp 1.4 ile ilgili 2 sorun ve çözümü bıraktım.
amazonCSL - 8k micro HDMI HDMI 2.1 kablo 1,5m - 3D - UHD II- 7680 x 4320@120Hz DSC - HDR - ARC - Tip D A üzerinde - Naylon Brading - Raspberry Pi 4, Gopro, ODROID, kameralar, tabletler içinhttps://www.amazon.com.tr/CSL-%C3%BCzerinde-Raspberry-kameralar-tabletler/dp/B08SXZ77RP
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X