Şimdi Ara

Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.247
Cevap
18
Favori
42.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hakem heyeti veya mahkeme ile bu is %90 ihtimalle lehimize sonuclaniyor, ama o da insani yoran bir surec.

Ben oled kullanmayi tercih ediyorum, dikkat edip gerisini sansa birakiyorum. İki paneliminde garantisini 5 yila uzattim, garantiden yana sorun olursa da mahkeme ile cozme yoluna giderim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt

Gulf sigorta ile uzattiniz dini hocam. Bendee çift monitör kullanıyorum. OLED sadece oyun ve film için açık. Arka plana da siyah arka plan koydum. Gulf sigorta ile garanti uzatmayı düşünüyorum. Thh de OLED yanıkları kullanıcıyı mağdur etmiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 12 Nisan 2023; 10:29:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt

kullanıcı hatası deme şansları yok bu durum üretilen panelin problemi %90 değil %99.9 kullanıcı lehine sonuçlanır

• ha bu arada müşteri hizmetlerine kullanıcı kaynaklı yanık nasıl oluyor diye sorup verdikleri ayrı ayrı komedi cevaplarıda duyabilirsiniz ben en son ona servisimiz karar verir diyince oled defterini kapadım :)) iş mahkemeyle çözülür tabi doğasında sorun olan birşeyi kullanıcı sorun haline getirmiş demek komediden başka bişey değil...

• RNNN kullanıcısına yanıt

Mahkemeye bile gerek yok hocam. Lg için tüketici hakem heyeti yanma konusunda değişim kararı almış örnekler var.

• Merhabalar.Oled modeli ve normal samsung g8 modeli arasında kaldım.Oled bildiğim kadarıyla 2k çözünürlüğe sahip diğeri 4k.Oyun ve film için hangisi uygun olur?

• fr33 F kullanıcısına yanıt

oyun ve film içinse oled.

• Cevabınız için teşekkürler.

• Yeni Güncelleme gelmiş.

• www.vatanbilgisayar.com
    DELL 34" AW3423DWF 0,01Ms 165Hz OLED WQHD HDMI DP CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/dell-34-aw3423dwf-0-01ms-165hz-oled-wqhd-hdmi-dp-curved-gaming-monitor.html

Konuyu takip edip ilgilenenler için, Dell in dwf modeli tr stoklarına giriş yapmış, fiyatı da rekabetçi duruyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• krtlkDr89 kullanıcısına yanıt

500 lira artmış fiyat. Daha dün 25.167 idi arkadaşıma önerdim :)

• Bu Dell'in OLED ile ile Samsung aynı panel. Samsung da yaşanılan kronik bazı sıkıntıların karşılığında Dell'de ki durumlar ne? henüz almadım halen oturmasını bekliyorum problemlerin. Ancak Dell'in fiyatı gayet iyi Oled monitör için. Ne diyorsunuz?

• mageji kullanıcısına yanıt

Dell Mikro çizikler ile geliyor, hdr hem nvidia hem de AMD için soluk. Fan var ama dw modeli gibi rahatsız etmez diye düşünüyorum. Fiyat olarak da iyi sayılabilecek bir fiyat. Samsung'un sorunları kronik değil ayrıca hocam kronik sorun donanım sorunudur ve geçmez. Sesin kendi kendine artması vardı, DP kablosu ile alt+tab yaparken altta piksek şeriti çıkabiliyordu ikiside 5 gün önce gelen 1440 güncellemesi ile çözüldü. Ha mikro hdmı 2.1 ile bunları yaşamıyordun zaten. Şuan sadece iki şey kalmış görünüyor. Hdr amd kartları için soluk Nvidia kartlar için mükemmel, DP 1.4 ile uykudan uyanmama sorunu yaşayanlar var ve herkes de yaşamıyor.(mikro hdmi 2.1 ile yaşanmıyor.)

• mageji kullanıcısına yanıt

Dell de bi kaç eksi daha var , dp kablosu ile 10 bit 100 hz veriyor , ayrıca sdr parlaklığı Samsung’a göre daha düşük . Ben de bu fiyata almaya niyetlendim ama vazgeçtim , 4K 32 inç oled beklemeye devam :)

• 175hz 12 bit full rgb hala alınamıyor nvidia da.

Aşağıdaki ürün ile 2 pc arasında kumanda ile geçiş yapabiliyorum. Aklınızda olsun benim gibi 1 pc 1 laptopunuz varsa baya kolaylık sağlıyor bu arkadaş. Klavye mouse bir de 3. istediğiniz bir usb cihazının bağlantısı tek tuş ile pc ler arasında değiştiriyorsunuz.

175hz 10bit full rgb olarak kullanmaya devam ediyorum.

amazon
    8K 60Hz 4K 120Hz HDMI 2.1 KVM Anahtarı USB 3.0 Kısayol Tuşlu 2 Bağlantı Noktası 48Gbps Tek Klavye ile 2 Bilgisayarı Paylaşın Mous HDR D-olby Vision HDCP2.2 Uzaktan Kumanda USB3.0 Kablosu Dahil
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09NXMN8KJ?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 25 Nisan 2023; 21:22:0 >
  • Nvidianin son sürücüleri hâlâ 12 bitte sorunlu. 528 li sürümlerde çalışıyor. 12 bit kullanan çok fazla monitör olmadığı için nvidia uzun süre bunu düzeltmeyecek gibi ayrıca...

• Sasua S kullanıcısına yanıt

Nisan sürücüsündede devam ediyor mu sorun?

• -SKYNET- kullanıcısına yanıt

Ediyordu

Neyse olmasa da olur aslında. 120hz 12bit ile arada renk farkı göremiyorum ben. Aradaki 55hz farkı daha hissedilir durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 26 Nisan 2023; 12:7:41 >

Uyanmama sorunu hala devam ediyor. Onu çözemediler.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.