Ben fiyattan bahsederken ürünlerin yurtdışı fiyatlarına göre pahalı olmasını kast etmiştim. Yoksa kullandıkları teknolojiye göre bu bunu hak eder gibi düşünerek demedim. 1k usd/eur bandındaki ürün 25k da olabiliyor, 30k da 40k da tamamen keyfi bir fiyatlandırma var ülkemizde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung odyysey smart OLED G8 deneyimim (58. sayfa)
-
-
ben sizin yerinizde olsam ve iade hakkım olsa iade ederdim. monitöre sahibim. kötü olmasından dolayı değil yeni versiyonu ve sorunları giderilmiş versiyonu cıkarılcak. bu benim şahsi görüşümdür. 1 dk durmazdım.
-
yeni versiyon çıktı ama g8 ile uzaktan yakından alakası yok. bambaşka bir monitör o. 1 tane benzer yanı yok.
-
sorun g8 ile aynı olması degilki zaten. g8 in sorunlu tüm özelliklerini değiştirdiler yeni v2 diye cıkartıcaklar. usb girişlerinden tutunda paneline kadar değiştirdiler.
-
anlatamadım sanırım. o yeni revizyon dedikleri monitör aslında G9. ikisinin klasmanı, sınıfı bile aynı değil. Samsung kendi lansmanı dışında yeni bir ürün tanıtmaz. bu sene tanıttıkları da 49" G9 OLED oldu. G8 Gen 2 diye bir monitör çıkmayacak. dedikodu olarak kaldı ve bitti.
-
Samsung'un belirlenen yol haritasında rotada var planları değişmezse gelecek, ces 2024'e sarkabilir veya belki daha da geç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 13 Haziran 2023; 18:9:46 > -
arkadaşlar aynı anda 2 laptop bağlayıp ekranı ikiye bölüp kullanabiliyor muyuz?
-
iki farklı laptop oluyor mu bilmiyorum smartihngs özelliğine bakmak lazım
-
Monitör düzgün çalışmıyor ki, iki ekrana bölünsün
-
hadi ya ne sorunu var
-
Hdmi 2.1 ile kullanımda sorunlar var. Dp 1.4 ile herhangi bir sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Edit: yeni bir güncelleme geldi. 1504 sürücüsü ile hdmi 2.1 ile ilgili sorunlar çözüldü deniyor.
https://www.reddit.com/r/ultrawidemasterrace/comments/14f4y63/samsung_g8_oled_1504_firmware_update/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
HDR açık diablo 4 oynarken siyah ekran veriyordu arayla. O çözülmüş gibi gözüküyor. Üstüne menü işlemleri aşırı hızlanmış
-
30K veriyorsun kanser olma garantili
-
Evet. Hdmi ile ilgili tüm sorunlar çözülmüş.
Yeni gelen güncelleme ile şuan bir masaüstü kasa ve laptopu aynı anda monitor bağlayıp ekranın yarıya bölüp kullanabiliyorsunuz. İki laptopum yok deneyemedim :)
Öncelikle kolay gelsin hocam elimde 4 adet huawei mateview 28.2 var onları satıp bundan 2 adet alsam görüntü kalitesi ve parlaklık ta bir degişme olurmu yoksa sorunları oldugu icin elimdemi kalır genelde ekranda video oynatıyorum 7 24 bundan ötürü ekran yagını oluşurmu
-
Elbette görüntü kalitesi ve renk doğruluğu olarak g8 oled çok daha iyidir. . Monitörün ciddi bir kusuru yok son sürüm öncesi hdmi 2.1 ile sorunlar vardı 2 gün inceyi uptade çözdü elinizde kalma durumu olamaz ki amazon satıyor iade edersiniz beğenmezseniz. Her oled eninde sonunda yanma sorununu yaşar bu sizin kullanımınıza bağlı olarak 1 sene de olabilir 7 sene de. Ekran yanığı genelde sabit görüntü ekranda saatlerce kalırsa yaşanıyor.
-
güncelleme sonrası sorunun düzeldiğini anlıyorum hocam :) masaüstü desktop ve laptop görüntü veriyorsa iki laptopta olur diye düşünüyorum :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X