Şimdi Ara

Samsung Omnia Lite kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.turktelekomburada.com/default.asp?sayfa=turk_telekom_samsung_omnia

24 ay x 29.90 lira ev telefonu faturasından ödeniyor...
    24 ay x 1000 dakika sabit hatlar ile konuşma hediye...
    Avea hatıınıza 6 ay x 200 dakika ??? yöne hediye ???
    Avea 3G Hoşgeldin Paketi ??? Hediye ???

6 ay içerisinde ödenmemiş borcu bulunmayan 6 aylık aboneler için...

SAMSUNG OMNIA LITE Cep Telefonu Özellikleri

İşletim Sistemi Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional
    WLAN Wi-Fi 802.11b/g
    Frekans 850/900/1800/1900, GPRS sınıf B, UMTS 900 / 2100 Mhz
    Kamera 3.2 MP
    3G HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 2.0 Mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levodafon -- 6 Eylül 2010; 17:22:08 >

• ilk ay fatura 41 lira geliyor.

Donkunmatiğine alıştıktan sonra 10 numara telefon. Win mob işletim sistemi (6,5) son derece stabil çalışıyor.
  • True Sun,

Benim ADSL için görüşmeye kapattığım telefonum var, her ay sabit 15,99 lira ödüyorum.

Eğer bu kampanyaya girersem her ay 16 + 30 = 49 lira mı öderim, yoksa 30 lira mı öderim?

49 lira geleceğinin farkındayım ama yine de sorayım dedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levodafon -- 7 Eylül 2010; 1:27:25 >
  • Evet 49 liira gelecek fatura. Ben de 2 hafta once aldım dış görünüşü, dokunmaatiiği falan iyi hatta şu anda telefondan yazıyorum. Hafıza kartı almadım daha o yüzden bellek dolu olunca kasıyor bazen. Tek şikayetoim çok çiiziliyor. Aşırş dikkat etmeme rağmen arka tarafı kılcal çizik içinde ve ekranda uffak bir çiizik oluştu. Telefoonu alır almaz kılıf alın deriim. Ben buulursam arkasına sticker alacağım çiziklerin görüntüsü gitsin diye de öndekine birşey yapamam artık. Jelatin alıp diğer çiziikleri engelleyebilirim anca. Ama telefon güzel tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Evet 49 liira gelecek fatura. Ben de 2 hafta once aldım dış görünüşü, dokunmaatiiği falan iyi hatta şu anda telefondan yazıyorum. Hafıza kartı almadım daha o yüzden bellek dolu olunca kasıyor bazen. Tek şikayetoim çok çiiziliyor. Aşırş dikkat etmeme rağmen arka tarafı kılcal çizik içinde ve ekranda uffak bir çiizik oluştu. Telefoonu alır almaz kılıf alın deriim. Ben buulursam arkasına sticker alacağım çiziklerin görüntüsü gitsin diye de öndekine birşey yapamam artık. Jelatin alıp diğer çiziikleri engelleyebilirim anca. Ama telefon güzel tavsiye ederim.

Bilgi için teşekkürler... Telefon ihtiyacımı karşıladığım için beğendiğim halde alamıyorum... Sabit telefon parasından kurtarsaydı hiç düşünmeden alırdım ama... Windows Mobil 6.50 işletim sistemi var, görüntüsü de çok hoş... Samsung Omnia'lar hep güzel...

Telefon zaten peşin değerine taksitle gibi, bir sürü konuşma dakikası veriyor, almakla çok iyi yapmışsınız, hayırlı olsun, güle güle kullanın...

IPhone ve Nokia 5800 için yapılmış açılır kapanır kapaklı kılıflar var, telefon hep kızakta duruyor telefonu kullanmak için yalnızca ön kapağını açıp kapatıyorsunuz... Iphone'da yana, Nokia 5800'de yukarı doğru açılıp kapanıyor, kilitleri mıknatıslı olduğu için kendi kendine açılmıyor... Ama bu modele uygun olması gerekiyor, araştırıp sipariş verin, arka tarafı da hep kılıfın içinde kalacak nasıl olsa...

4-5 liraya ekrana şeffaf bir şey yapıştırıyorlar, o modelin hoparlör, kulaklık yerlerine uygun delikleri de tam denk geliyor ve dıştan bakıldığında hiç anlaşılmıyor, hem de ekran kirlenmemiş ve çizilmemiş oluyor... Ama modele göre fabrikasyon hazır oluyorlar yani...

• @levodafon geç bakabildim foruma kusura bakma.

Gerçi sorunun cevabınıda vermişler. Sabit artı taksit ödüyorsun ama değiyor.

Win mob iş letim sisteminde kullanılan Spb shell isimli bir program kullanıyorum. Çok farklı bir arayüz oldu. Ayrıca spb nin bir sürü yazılımları var onlarıda kurdun mu bambaşka oluyor.

Gözüm her nekadar Htc hd2 de olsada sonderece güzel ve verimli bir telefon.
    Çizilme konusunda ise arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Artık çizikleri görmemeyi öğrendim.

Son olarak bu telefonu kullanan (yada win mob kullanan) arkadaşlar mutlaka "resco keyboard" programını kursun ve kullansın.

Yazmak çok kolaylaşıyor ayrıca türkçe karakterleride mevcut. (Türkçeyi destekliyor)
  • peki ya şarj :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S10 Lite (6000 TL)
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan
    peki ya şarj :)

Sarjii cok iyi. Wi-fi ya da gprs i bolca kullaniyorum ve aldigimdan beri mesajlastim baya. parlaklik ta normal yani en azindan kismiyorum 2-3 guun cok rahatt gidiyor
  • şarj konusunda bende sıkıntı yaşamıyorum.

Normal kullanımda 2,5 günü görüyor.

Ancak çok sık internet üzerinden radyo dinliyorum. aralıksız 4 - 5 saat dinlersem şarj dayanmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: levodafon

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Evet 49 liira gelecek fatura. Ben de 2 hafta once aldım dış görünüşü, dokunmaatiiği falan iyi hatta şu anda telefondan yazıyorum. Hafıza kartı almadım daha o yüzden bellek dolu olunca kasıyor bazen. Tek şikayetoim çok çiiziliyor. Aşırş dikkat etmeme rağmen arka tarafı kılcal çizik içinde ve ekranda uffak bir çiizik oluştu. Telefoonu alır almaz kılıf alın deriim. Ben buulursam arkasına sticker alacağım çiziklerin görüntüsü gitsin diye de öndekine birşey yapamam artık. Jelatin alıp diğer çiziikleri engelleyebilirim anca. Ama telefon güzel tavsiye ederim.

IPhone ve Nokia 5800 için yapılmış açılır kapanır kapaklı kılıflar var, telefon hep kızakta duruyor telefonu kullanmak için yalnızca ön kapağını açıp kapatıyorsunuz... Iphone'da yana, Nokia 5800'de yukarı doğru açılıp kapanıyor, kilitleri mıknatıslı olduğu için kendi kendine açılmıyor... Ama bu modele uygun olması gerekiyor, araştırıp sipariş verin, arka tarafı da hep kılıfın içinde kalacak nasıl olsa...

Pek sevmiyorum o tarzları ama istediğim gibi birşey bulamazsam mecbur öyle alacağım.

@True_Sun Resco Keyboard dışında önerdiğiniz programlar var mı acaba? Şu anda edgeyi kapatmak için No Data programını yükledim başka bir program yok telefonda.
    Bir de klavyenin sesi kapatılıyor mu acaba ?

• klavyenin sesi kapanıyor.

Ayarlar - sesler ve bildirimler sesler menüsünden ayarlayabilirsin.

Spb mobil shell kesinlikle tavsiye ederim.

Daha önce dediğim gibi resco keyboard (yüklersen klavye seslerini buradanda ayarlayabilirsin)
    bence önemli bir program olan spb backup
    spb weather
    uzardweb (skyfire muhadili)
    cleartemp (temizlik programı)

spb radio (10 numara)

Ve bol bol spb nin oyunları.

Şu an kullandığım programlar. Ancak mutlaka hafıza kartı alınmalı ve bir kısmı oraya kurulmalı...

http://spb.com/ burayı bi kurcala bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 8 Eylül 2010; 2:25:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

klavyenin sesi kapanıyor.

Ayarlar - sesler ve bildirimler sesler menüsünden ayarlayabilirsin.

Spb mobil shell kesinlikle tavsiye ederim.

Daha önce dediğim gibi resco keyboard (yüklersen klavye seslerini buradanda ayarlayabilirsin)
    bence önemli bir program olan spb backup
    spb weather
    uzardweb (skyfire muhadili)
    cleartemp (temizlik programı)

spb radio (10 numara)

Ve bol bol spb nin oyunları.

Şu an kullandığım programlar. Ancak mutlaka hafıza kartı alınmalı ve bir kısmı oraya kurulmalı...

http://spb.com/ burayı bi kurcala bence...

Hocam bu klavyenin sesi hangi ayarlardan kapanıyor? Normal ayarlarda öyle bir bölüm göremedim. Klavye için de menüye simge falan gelmedi :s
    Yarın şu spb işini bir araştırayım güzel programlar var gibi duruyor.
    Yarın alabilirsem bir tane hafıza kartı alacağım artık oraya yüklemeyi düşünüyorum.

• Ben spb kullandığım için onun menüsünden girip ayarlıyorum. Sen sorduktan sonra kendi menüsünden baktım ama bende bulamadım.

En kötü telefonun sol yanındaki ses ayarlarından sistem sesini kısarsın (sıfırlarsın) o zaman klavye seside kapanmış olur.
  • Bende kullandim bu cihazi bana gore 2 eksisi var aydinlatmasi gunduz cok sonuk ekrani iki elinizle cevrelemeniz lazim,digeri malzeme ve iscilikde sinifda kalmis,daha cok oyuncak ve spot hissi veriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Bende kullandim bu cihazi bana gore 2 eksisi var aydinlatmasi gunduz cok sonuk ekrani iki elinizle cevrelemeniz lazim,digeri malzeme ve iscilikde sinifda kalmis,daha cok oyuncak ve spot hissi veriyor..

Evet dışarıda saate bakmak zor oluyor gerçekten.
    Bir de ekranı kaydırırken falan ekran kalkıyor gibi oluyor ya o da çok uyuz bir durum. Telefon güzel ama bir çok ta eksisi var.
    Bir de y tuşuna u tuşuna falan basarken 3 kere çıkıyor o harflerden. Basılı tuttuğumdan desem basılı tutunca rakam çıkması lazım. Mesaj yazmaktan soğudum onlarla uğraşmaktan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.