Şimdi Ara

Samsung, One UI 8'i test etmeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung, One UI 8'i test etmeye başladı
    Samsung, One UI 7'yi birçok telefonuna henüz getirmemiş olmasına rağmen, bir sonraki sürüm olan Android 16 tabanlı One UI 8'i test etmeye başladı.

Güney Koreli dev, oldukça kapsamlı bir güncelleme olan One UI 7'yi aylardır test ediyor ve hala eski modellere kararlı sürümü ulaştıramadı. Şirket geçtimiz günlerde, önümüzdeki aydan itibaren One UI 7'nin dağıtılmaya başlanacağını açıkladı.

Ayrıca Bkz.Samsung, One UI 7 güncellemesinin çıkış tarihini açıkladı

Android 16 Haziran'da gelecek

Aynı gecikmeyi tekrar yaşamak istemeyen Samsung, bu sefer elini çabuk tutuyor. Google, Android 16'yı daha önceki sürümlerden erken bir tarih olan Haziran'da piyasaya sürmeyi hedefliyor. Dolayısıyla One UI 7 güncellemesini alan kullanıcılar, çok geç olmadan (en azından öyle umuyoruz) One UI 8'e geçiş yapacak. Çünkü, One UI 8'in 7'ye göre çok kapsamlı değişiklikler getirmeyeceği belirtiliyor.

X'de Tarun Vats kullanıcısının aktardığına göre, ilk One UI 8 sürümü Galaxy S25 serisi için Samsung'un aygıt yazılımı sunucularında görüldü.  Kullanıcı, Samsung'un normalden iki ay önce geliştirme sürecine başladığını belirtiyor. Bu da, One UI 8'in çok gecikmeden geleceği umudunu bizlere veriyor.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_starts_testing_one_ui_8_based_on_android_16-news-66858.php

• O zaman 6.1 deki S24 ultram 1 1.5 sene sonra one ui 8 alır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apple her yeni işletim sisteminde tarih şaşmıyor.Samsung 2024 son çeyrekte çıkması gereken 15 hala beta aşamasında buzdolabına bekliyor.
    Samsung 15 için fold5 için bence 2025 son çeyreğini ancak yetiştirir.

• Bence One UI 7 yi vermesinler direkt 8 versinler

• joven kullanıcısına yanıt
    Planlanan nisanda dağıtım. Foldlarla da One ui 8 dağıtımı

• GökmenCeylan KZZID G kullanıcısına yanıt
    Nisana çok fazla kalmadı 15 atlayıp 16 geçiş pek ihtimal vermiyorum.

Resmi olarak yayınlandı tarihler. Nisanda One ui 7 dağıtılır haziran gibi de One ui 8. Bu dediklerimi yapamazlarsa zaten çoğu kullanıcı bırakır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GökmenCeylan KZZID G kullanıcısına yanıt
    Çin’li bazı telefon tablet üreticileri yeni ürünlerinde işletim sistemlerinde hafızam beni yanıltmıyorsa ,6 yıl güncelleme garantisi vermeye başladılar.

Samsung bu konuda bulunmaz hint kumaşı değildir.

Çinli markaları gram sevmiyorum açıkcası. Samsungdan geçeceğim tek cihazlar apple. Çinli markalara karşı algımı yıkabilecek tek marka yok hepsi basit ios kopyası olmaya çalışıyor gözümde maalesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.