Şimdi Ara

SAMSUNG P2250 Bulamıyorum ! (Tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 300-400 TL arası bir monitör almayı planlıyorum. Ancak son topladığım sistemden sonra uzunca bir zaman geçti. Piyasaya epeyce uzak kaldığım için sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var. Başlıktaki monitörü Teknosanın sitesinde 365 Tl göstermekle beraber Bursa'da ellerinde mevcut olmadığını öğrendim. Bu fiyat civarında daha iyi bir ürün tavsiye edebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmustafa1 -- 6 Temmuz 2010; 15:16:59 >

• up !
  • vatanbılgısayar.com da bulabılırsın
  • Aman samsung P2250 veya o seriden uzak durun. Bende var gerçi ben çok ucuza 270 TL (hepsiburada yanlış fiyat yazmıştı monitore sonra düzelltiler ama ben o arada aldım) fullhd, dvi var hdmi yok. Ancak kötü yanı estetik olması için dezignını yapan arkadaş monitör çerçevesinde yansıtıcı aynaya benzer bir madde kullanmış. Bu yüzden ekran çok parlama yapıyor ve göz bozuyor. Birde dokunmatik düğmelerinin algılaması çok kötü. Aslında güzel ve estetik bir monitor ama ben sakın alma derim çünkü bu yansıma probleminin çözümü yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xegean

Aman samsung P2250 veya o seriden uzak durun. Bende var gerçi ben çok ucuza 270 TL (hepsiburada yanlış fiyat yazmıştı monitore sonra düzelltiler ama ben o arada aldım) fullhd, dvi var hdmi yok. Ancak kötü yanı estetik olması için dezignını yapan arkadaş monitör çerçevesinde yansıtıcı aynaya benzer bir madde kullanmış. Bu yüzden ekran çok parlama yapıyor ve göz bozuyor. Birde dokunmatik düğmelerinin algılaması çok kötü. Aslında güzel ve estetik bir monitor ama ben sakın alma derim çünkü bu yansıma probleminin çözümü yok.

Ben kullanıyorum ama hiç bir problem yaşamıyorum bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xegean

Aman samsung P2250 veya o seriden uzak durun. Bende var gerçi ben çok ucuza 270 TL (hepsiburada yanlış fiyat yazmıştı monitore sonra düzelltiler ama ben o arada aldım) fullhd, dvi var hdmi yok. Ancak kötü yanı estetik olması için dezignını yapan arkadaş monitör çerçevesinde yansıtıcı aynaya benzer bir madde kullanmış. Bu yüzden ekran çok parlama yapıyor ve göz bozuyor. Birde dokunmatik düğmelerinin algılaması çok kötü. Aslında güzel ve estetik bir monitor ama ben sakın alma derim çünkü bu yansıma probleminin çözümü yok.

adamı yanıltma bende öyle sorun yok gayette güzel valla her kuruşa değer

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.