Merhaba,
Ofis bilgisayarımda kullanmakta olduğum monitördür. DVI çıkışlı bir monitördür. Ben ürünle beraber DVI-HDMI kablo göndereceğim (kasadan HDMI çıkıp monitöre DVI giriyor). Üründe kesinlikle ölü piksel bulunmamaktadır. Görüntü kalitesinde en ufak bir sorun yoktur ancak ürünün başka iki sorunu var:
1) 8. ve 9. resimlerde göreceğiniz üzere biri ekranın sol tarafına yakın, biri de orta-sağ tarafta olmak üzere iki adet tamamen yüzeysel, alttaki panele ve dolayısıyla görüntüye etki etmeyen çizik mevcuttur. Bir taşıma esnasında, taşıyan kişinin dikkatsizliği sebebiyle oluşmuş çiziklerdir. Diğer resimlerden görebileceğiniz üzere ekranda görüntü varken fark edilmemekte, sadece ekran kapalıyken fark edilir olmaktadır.
2) Ekranı arkadan tutan stand gövdesi ekranı tamamen dik bir açıyla tutamıyor; hafif öne eğilme oluyor. Son resimde görebileceğiniz üzere ben ekranın altına ufak bir pil koyarak sorunu çözdüm. Silgi, ufak bir kutu vb. de iş görecektir.
Bunlar haricinde resimlerden de görebileceğiniz üzere görüntü ve renk kalitesi gayet yüksek bir monitördür. Ürünün orjinal kutusu mevcuttur. Ürünü kargoyla almak isteyenler için ürünü kutusunun içinde streç ve patpata sarıp, kutusunu da ayriyeten patpata saracağım.
Sahibinden üzerinden almak isterseniz linki aşağıda. Ayrıca o ilanda ürünün ölü piksel testini gösteren videoyu da bulabilirsiniz.
Samsung P2370 23" 2ms Monitör sahibinden.comda - 1124724934
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.