Şimdi Ara

SAMSUNG P5110-G GALAXY TAB2 VATAN'da 444 TL SICAK GİBİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
8.299
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana da açık kutu ürün geldi. Biraz kullanıcam olmadı iade ederim. Size gelen üründe kutu içeriği nedir biri yazabilir mi? Bende şarj cihazı ve ürün çıktı sadece. Sonra kutu içeriği eksik demesinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten sıfır ürün şu an tabletten yazıyorum içinde zaten şarj aleti çıkacak başka ne olabilir ki adilik yapacaklardı geride elimde 1, 5 sene önce aldığım ainol tablet kaldı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: geniusm38

Gerçekten sıfır ürün şu an tabletten yazıyorum içinde zaten şarj aleti çıkacak başka ne olabilir ki adilik yapacaklardı geride elimde 1, 5 sene önce aldığım ainol tablet kaldı ama

kulaklık vs çıktı mı hocam? sadece şarj aleti ve ürün mü çıktı? benim kutu da hasarlıydı ve üründe parmak izleri vardı. ayrıca mağazada çekilen fotoğraflar da var.
  • benimde geldi 4 tane kadar bant vardı açılmayan yalnız biri kesilmiş diğerleri sağlamdı ekran jelatini falan vardı parmak izi yok yani hiç kullanılmamış aksesuarlarıda tamdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

Bana da açık kutu ürün geldi. Biraz kullanıcam olmadı iade ederim. Size gelen üründe kutu içeriği nedir biri yazabilir mi? Bende şarj cihazı ve ürün çıktı sadece. Sonra kutu içeriği eksik demesinler.
    Bendekide samsung etiketinin biri açıktı..Yukarıda arkadaışımızın resimde gösterdiği gibi samsung koruyucu ve yandaki koruyucular duruyordu.Herhangib bir kullanım izi göremedim. Kullanıp deneyip cihazı eğer fabrika ayarlarına döndürmedilerse kendim açtım dil seçip kurulunmunu yaptım..herhangi bir çekilmiş resim vs yoktu..Sizdeki gibi bendede şarz kablosu çıktı bendede kulaklık vs çıkmadı..farklı çıkan varsa yazarsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertali -- 20 Eylül 2013; 22:57:24 >
  • bana kesin teşhir ürünü geldi. içinde mağazada çekilen fotolar duruyor. dil seçimi falan da yapmadım her şeyi kuruluydu. sadece açtım ve kullandım.
  • Benimki kesinlikle sıfır kulaklık zaten yok aksesuarlarda beratını kurulumu samsung bantları falan sağlam teşhir olan arkadaşlar iade etsin kafalarına sıkıntı oluyorsa neyse hiç yoktan 450 tl para harcadık yine:(( ama arabada double din niyetine kullanacam santur araç tutucusu tavsiyesi bekliyorum
  • birde kılıf önerebilecek var mı klaveli olsa daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bright like a Diamond

birde kılıf önerebilecek var mı klaveli olsa daha iyi olur

• Evet benimkide geldi tamamen kapalı kutu ben açtım ve kurulumunu türkçe yaptım...
    becerebilirsem resim ekliyorum
    [simage]
     SAMSUNG P5110-G GALAXY TAB2 VATAN'da 444 TL SICAK GİBİ

Uploaded with ImageShack.us[/simage]

[simage]

[simage]

• ben teşhir olduğu için geri gönderdim.
  • Eleman33 kullanıcısına yanıt
    Sizin şarj cihazınız 2 parça mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M__R__T

Sizin şarj cihazınız 2 parça mı?

evet iki parça

[simage]

[simage]

• Eleman33 kullanıcısına yanıt
    Enteresan, bendeki tek parça...

• M__R__T kullanıcısına yanıt
    bana gelen kutudan 2 parça çıktı..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.