Şimdi Ara

SAMSUNG P5110-G GALAXY TAB2 VATAN'da 444 TL SICAK GİBİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
8.299
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anubis2005

quote:

Orijinalden alıntı: deathrider13

benim siparişim hala gelmedi..
    Ellerinde olmasına rağmen göndermiyorlar..
    Tehşir ürünlerini kakalamaya çalsıyorlar..
    Bunun başka açıklaması olmaz..
    Bu adamlarda bunu yapasa
    tekrar arayacağım..
    Bence bununla ilgili bir bir sayfa açılmalı..Herkes bu firmanın anlayışını grmeli...

benimkide gönderilmiyor aynı şekilde bu konuyu herkes görmeli

siparişini iptal etme dostum..
    BEn etmiyorum...
    O zaman iptal ettiniz diyecekler..
  • quote:

...... şimdi aradım ürünü yollamaycaklarını söylüyorlar..

Bize en geç P.tesine kadar tedarikçi firmadan cevap alacaklarını, bu süreye kadar beklememizi söylediler. Size direk yollamayacağız mı dendi?
  • quote:

o.ç ları şimdi aradım ürünü yollamaycaklarını söylüyorlar..
    Eşdeğer fiayata başka ürün almamamı istiyorlar..
    Yaptıkları tam bir adilik..
    Arkadaslar durumu benim gibi olan başka arkadaslar varsa iletişime geçelim..
    Gerekli yerlere şikayettte bulunalım..
    Bu durumun altından nasıl kalkabilriiz..

biri yol göstersede onu izlesek yokmu bilen yapılcak bişey varmı yokmu
  • topkapı mağzayı aradım ellerinde stok var yalan söylüyorlar..
    Böyle iğrençlik olabilir..
    Yazık günah bu ülkde tüketiciyi koruyan hiçbirsey yok muu..
    Ayıptır yaa..
  • benide aradılar pazartesiye kadar beklememi söylediler tedarikte sorun yaşıyorlarmış

elinde olmıyan malı günün fırsatı diye satıp ondan sonra milleti sıkıntıya sokuyorlar rezil herifler

• quote:

quote:

Hem Hakem Heyeti hem de Ombudsman "Paranı iade ediyorsa sorun yoktur" diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

quote:

Hem Hakem Heyeti hem de Ombudsman "Paranı iade ediyorsa sorun yoktur" diyor

çok teşekkürler dostum anlaşıldı o zaman yaptıkları şerefsizlik yanlarına kalıcak demekki

• quote:

Orijinalden alıntı: M__R__T

quote:

...... şimdi aradım ürünü yollamaycaklarını söylüyorlar..

Bize en geç P.tesine kadar tedarikçi firmadan cevap alacaklarını, bu süreye kadar beklememizi söylediler. Size direk yollamayacağız mı dendi?

ellerinde var.. genel merkez bu topkapı şubesi
    mağza stok sorumlusu İbrahim beye ulaştım..
    Ürününü stoklarda olduğunu ifade ediyor...
    Adamlar yolamıyorlar.
    Dahili numarayı bilmiyorum..
    0212 665 5656 ibrahim beyle konsumak istiyorum derseniz bağlarlar..
    Baskı yapın abi.. genel müdürlüğü arayın yoksa vermeyecekler tabletleri..
    Genel müdürlük 0212 4145900

• quote:

Orijinalden alıntı: Eleman33

benide aradılar pazartesiye kadar beklememi söylediler tedarikte sorun yaşıyorlarmış

elinde olmıyan malı günün fırsatı diye satıp ondan sonra milleti sıkıntıya sokuyorlar rezil herifler

ellerinde var.. Stokta var.. Hepsi yalan arakadaslar hakkımızı arayalım
    numaraları verdim herkes arasın..
    Genel müdürlüğe ulaşmak çok önemli..

• Ben şikayet sitesine yazı yazdım ürünle ilgili. sikayetvar.com'a

Hepsiburada oradaki şikayetleri çözüyordu çok kolay vatan'da dikkat ediyordur belki
  • Ben de tekrar aradım Müşteri Hizmetlerini, bize P.tesine kadar beklememiz söylendi dedim. Tedarikçiyle görüşüldü bu ürün stoklarımıza kesinlikle bir daha girmeyecek dedi. Beklememiz boşaymış ve eğer bizden yanıt alınamazsa zaten siparişimiz otomatik olarak iptal edilecekmiş. Ya eşdeğer fiyatlı bir ürün alın ya da iptal edin siparişinizi size paranızı iade edelim diyorlar. Resmen adamlar bizle dalga geçiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M__R__T

Ben de tekrar aradım Müşteri Hizmetlerini, bize P.tesine kadar beklememiz söylendi dedim. Tedarikçiyle görüşüldü bu ürün stoklarımıza kesinlikle bir daha girmeyecek dedi. Beklememiz boşaymış ve eğer bizden yanıt alınamazsa zaten siparişimiz otomatik olarak iptal edilecekmiş. Ya eşdeğer fiyatlı bir ürün alın ya da iptal edin siparişinizi size paranızı iade edelim diyorlar. Resmen adamlar bizle dalga geçiyor...

Daha sonrasında stoklarına alırlar mı almazlar mı bilmem ama şu anda ellerinde cihaz olduğu belli. Adamlar resmen çamura yatıyor. Muhtemelen fiyatla ya da stok miktarı ile ilgili bir hata yaptılar. Şimdi de yan çiziyorlar.

• Sorun şundan kaynaklı olabilir:
    Bazı mağazalar internete özel fırsat olduğu halde elden satış yaptılar. Stoklar anında güncellenmediği için yaklaşık 30 adet siparişin tedariğini sağlayamadılar.
  • Ben bir anda o kadar satış yapacaklarını sanmıyorum, sonuçta bu ürünün gerçek fiyatı vatanda 1.100 üzerindeydi ve bi kampanya yoktu. Şöyle bişey geliyor aklıma vatan kendilerine refurbished ürün temini yapan bir tedarikçiden bu ürünleri almak istedi ve şuan gerçekten tedarikçi ile sorun yaşıyor. Ellerindeki yeni ürünleri de yarı fiyatına vermek istemiyorlar. Mağazadaki teşirleri ve açık paketleri de ilk alanlara gönderdi geçtiler. Kalanlarıda iptal edip işi bitirecekler. Tabi bu tamamen bir tahmin..
  • Genel müdürlüğü arayıp durumu anlatacağım yoksa tabletlerin üzerine yatacaklar. Yedirmeyelim bence siz de baskı yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yolladıkları kutusu açık olanlar teşhir veya iade olan ürünler.Birde şöyle düşünmek lazım. Birileri internetten aldı ve iade hakkını kullanıp geri yolladı. Firma bu tabletleri ne yapacak ?
    Satmayıp çöpe mi atacak. Hiç bir firma böyle yapmaz. Teknosadan aldığım meyve sıkıcının içinde portakal kalıntıları vardı ve sıfır diye yollamışlardı.İade alırken bile kabul etmediler sıfır dediler ısrarla. Hangi firma dürüst ?
    Vatanı savunduğumdan değil ama hepsi aynı ve ayıplı mal yollanmadıysa sorun olmamalı.
    Bence fiyatı için alınabilecek bir ürün.
    Ama bendeki üründe en ufak bir çizik vs yok sonuçta 2 sene samsung garantili. Bu tablet bu fiyata teşhirde olsa alınır.
    Ama üstte bazı arkadaşlar aranmış veya aramışlar teşhir yollayalımmı demişler belkide iade gelen ürünleri sattılar bilmiyorum.
    Media mrktte bitane sony teşhir kalmıştı arka kapağı çizik içindeydi ve normal fiyatı 1100 liradan 999 liraya indirmişler gram indirim yapmıyorlardı.
    Bu durum karşısında teşhirde olsa iyi fiyat. Şahsen ben sorun göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 19 Eylül 2013; 13:48:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: strf001

ARKADAŞLAR AZ SONRA TEKRAR STOĞA GİRECEK GÖRÜRSÜNÜZ...ÇÜNKÜ BEN İLAN İLK KONULDUĞUNDA TEK SİPARİŞTE 40 ADET ALMIŞTIM BENİM SİPARİŞİ İPTAL ETTİLER TOPLU ALIM YAPTIĞIM İÇİN.BU YÜZDEN KALAN ÜRÜN ADETİNDE DEĞİŞİKLİK YAPTILAR.BİRAZDAN DÜZELİR MERAK ETMEYİN.DÜZENLİYORLAR BENİM ANLADIĞIM KADARIYLA...

221591716.09.2013İnternet SatışEdirne
    --
    221592316.09.2013İnternet SatışEdirne
    --
    218852416.09.2013İnternet SatışTopkapı
    Sipariş iptal.
    221587416.09.2013İnternet SatışTopkapı
    Sipariş iptal.
    221589716.09.2013İnternet SatışInternet/Topkapı
    Sipariş iptal.
    221591416.09.2013İnternet SatışInternet/Topkapı
    Sipariş iptal.

utanmada kalmamış senin gibilerde

oh iyi ki iptal etmiş siparişini , takdir ettim vatanı . yazıklar olsun sana da

• parayı iade edecekler ama...her ay taksitle..sizden peşin çektiler.....kartınızdan o kadar limit düştü...ama size teksitle iade edecekler...100 tane satsalar 40 milyar eder.....10-veya 12 taksitle geri ödeyecekler...
  • arkadaşlar ürün geldi, kutu açık, fakat cihaz ambalajlı, aksesuarlar ellenmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldplay

arkadaşlar ürün geldi, kutu açık, fakat cihaz ambalajlı, aksesuarlar ellenmemiş.

kardeş sipariş numaranı ve fatura ismini alsam senin için sakıncası olur mu???
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.