Şimdi Ara

SAMSUNG P5110-G GALAXY TAB2 VATAN'da 444 TL SICAK GİBİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
1
Favori
8.301
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M__R__T

An itibari ile vatan'dan aradılar ve tedarikçi firmanın sağladığı ürünlerin sorunlu çıktığını ve firmanın yeni ürün tedarik etmeye çalıştığını bu işlemin 7-10 gün arasında sürebileceğini ve en geç p.tesine kadar tarafımıza bilgi verileceği bildirildi. İlgili arkadaşlara duyurulur..

Aynı şey bana da dendi pazartesi günü ne diyecekler bakalim. Söylediklerine göre mağazalardaki ürünler teşhirmis.
  • bana gelen en son mesaj hadi bakalım inş teşhir felan değildir

"Fatura kesim aşamasına gelmiştir, faturanız kesilip kargo edilecektir."
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

quote:

An itibari ile vatan'dan aradılar ve tedarikçi firmanın sağladığı ürünlerin sorunlu çıktığını ve firmanın yeni ürün tedarik etmeye çalıştığını bu işlemin 7-10 gün arasında sürebileceğini ve en geç p.tesine kadar tarafımıza bilgi verileceği bildirildi. İlgili arkadaşlara duyurulur..

Aynı şey bana da dendi pazartesi günü ne diyecekler bakalim. Söylediklerine göre mağazalardaki ürünler teşhirmis.

Sorun olduğunu şimdi mi anlamışlar? Hepsi hikaye. Yaptıkları rezilliğe kılıf uydurma çabasından başka bir şey değil.
  • muhtemelen ttelekomun elinde kalan tabletleri aldılar ve bu fiyata sattılar.
    ama mikemmel bi tablet
    3g olmaması sorun değil.aksine pil ömrü için daha iyi.nasılsa herkesin cep teli var.ordan bağlanılır 3g ile.
    bu fiyata alanlar şanslı.
    2.elden bile ucuz.
  • Benimki geldi yarım saat oldu. Yalnız kutu açık geldi. Ürüne baktım ön ve arka jelatinleri açılmamış. tableti açtım dil vs sordu. Diğer aparatlarıda bozulmamış gibi duruyor. Teşhir olabilirmi merak ettim.
    Gelen arkadaşlarda durum ne acaba.
    pek anlamasamda bu ebatta bu fiyata çok iyi gerçi.kamerası biraz daha iyi olaydı iyiydi . Cinslik yapıp geri göndersemmi diye düşündüm ama Vatan teşhirdeki ürünlerini m.markt gibi açıp her gelene elletip denettirmiyor sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallOfTheWild

Benimki geldi yarım saat oldu. Yalnız kutu açık geldi. Ürüne baktım ön ve arka jelatinleri açılmamış. tableti açtım dil vs sordu. Diğer aparatlarıda bozulmamış gibi duruyor. Teşhir olabilirmi merak ettim.
    pek anlamasamda bu ebatta bu fiyata çok iyi gerçi.kamerası biraz daha iyi olaydı iyiydi . Cinslik yapıp geri göndersemmi diye düşündüm ama Vatan teşhirdeki ürünlerini m.markt gibi açıp her gelene elletip denettirmiyor sanıyorum.

Vatan Mağazaların hiç gitmediğin belli.
    Teşhirde ki cihazların üzerine çıkıp zıplayanlar bile var.

• quote:

Benimki geldi yarım saat oldu. Yalnız kutu açık geldi. Ürüne baktım ön ve arka jelatinleri açılmamış. tableti açtım dil vs sordu. Diğer aparatlarıda bozulmamış gibi duruyor. Teşhir olabilirmi merak ettim.

Kutusunun açık olması şüphe uyandırıcı. Belki de tamirden çıkmış kasası değiştirilmiş bir ürün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Benimkide aynı ama sıkıntı yok cok begendim
  • Adamlar göz göre göre teşir veya refurbished ürünleri bize kakalıyorlar.. Yuh ya yuhhhhhh...
  • quote:

Adamlar göz göre göre teşir veya refurbished ürünleri bize kakalıyorlar.. Yuh ya yuhhhhhh...

Aynen öyle. Fiyatın niye uygun olduğu anlaşıldı. Bir de gelmiş isterseniz o fiyata piranha var onu gönderelim diyorlar. Ellerinde ürün var ama bu fiyata aldığımız için göndermiyor fabrikanın çıkardığı ürünler hatalı diyor ş.r.fs.zler. Tüketici hakem heyetine başvurucaz artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Vatan Mağazaların hiç gitmediğin belli.
    Teşhirde ki cihazların üzerine çıkıp zıplayanlar bile var.

Belli belli tabi yav he he.
    Geçen biri zıplıyordu tabletin üstünde senmiydin o yoksa :D

Yazmayım diyorum sabredemiyorum ya.

Evet evet gelen tablet toz toprak içinde zaten ayak izleri var.
    bende zaten eskimolar ülkesindeyim ne anlarım vatandan tabletten.
    benim bildiğim tableti eskiden bir çivi bir çekiçle üstüne yazı mazı kazırdık.
    iyi oldu söylediğin.
    vatan mağazasına senin gibiler gider biz ne biliriz paşam.
    Yav he he.
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 18 Eylül 2013; 18:10:56 >

• arkadaşlar tablet elime geçti. benimkinin de kutusu açıktı ama önünde ve arkasında jelatinleri duruyordu. dikkatli bir şekilde kasasını ve ekranını inceledim herhangi bir çizik ya da aşınma vs yok. ekranda ölü piksel de yok. sorunsuz yani. yalnız kendim ipad mini kullanıcısı olduğum için cihaza bir türlü alışamadım. cihaz büyük ve ağır geldi. bir de android baya hantalmış. alışamazsam satarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

arkadaşlar tablet elime geçti. benimkinin de kutusu açıktı ama önünde ve arkasında jelatinleri duruyordu. dikkatli bir şekilde kasasını ve ekranını inceledim herhangi bir çizik ya da aşınma vs yok. ekranda ölü piksel de yok. sorunsuz yani. yalnız kendim ipad mini kullanıcısı olduğum için cihaza bir türlü alışamadım. cihaz büyük ve ağır geldi. bir de android baya hantalmış. alışamazsam satarım.

Ben de iPadden sonra hantal gelmesinden korkuyordum. Ağırlık problem değil de hantal olmasaydı iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

arkadaşlar tablet elime geçti. benimkinin de kutusu açıktı ama önünde ve arkasında jelatinleri duruyordu. dikkatli bir şekilde kasasını ve ekranını inceledim herhangi bir çizik ya da aşınma vs yok. ekranda ölü piksel de yok. sorunsuz yani. yalnız kendim ipad mini kullanıcısı olduğum için cihaza bir türlü alışamadım. cihaz büyük ve ağır geldi. bir de android baya hantalmış. alışamazsam satarım.

aldığınız fiyattan alırım hocam satacaksanız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: strf001

ARKADAŞLAR AZ SONRA TEKRAR STOĞA GİRECEK GÖRÜRSÜNÜZ...ÇÜNKÜ BEN İLAN İLK KONULDUĞUNDA TEK SİPARİŞTE 40 ADET ALMIŞTIM BENİM SİPARİŞİ İPTAL ETTİLER TOPLU ALIM YAPTIĞIM İÇİN.BU YÜZDEN KALAN ÜRÜN ADETİNDE DEĞİŞİKLİK YAPTILAR.BİRAZDAN DÜZELİR MERAK ETMEYİN.DÜZENLİYORLAR BENİM ANLADIĞIM KADARIYLA...

221591716.09.2013İnternet SatışEdirne
    --
    221592316.09.2013İnternet SatışEdirne
    --
    218852416.09.2013İnternet SatışTopkapı
    Sipariş iptal.
    221587416.09.2013İnternet SatışTopkapı
    Sipariş iptal.
    221589716.09.2013İnternet SatışInternet/Topkapı
    Sipariş iptal.
    221591416.09.2013İnternet SatışInternet/Topkapı
    Sipariş iptal.

BİRDE UTANMADAN BİZE İYİLİK YAPIYORMUŞSUN GİBİ YAZMIŞSIN..SENİN BU AÇ GÖZLÜLÜĞÜN YÜZÜNDEN HERİFLER UYANDI VE BURADAKİ BİRÇOK KİŞİ FAYDALANAMADI..PİŞKİNLİĞİNDE BÖYLESİ..

• alamadım diye sevinsen mi üzülsem mi, bilemedim
  • benim siparişim hala gelmedi..
    Ellerinde olmasına rağmen göndermiyorlar..
    Tehşir ürünlerini kakalamaya çalsıyorlar..
    Bunun başka açıklaması olmaz..
    Bu adamlarda bunu yapasa
    tekrar arayacağım..
    Bence bununla ilgili bir bir sayfa açılmalı..Herkes bu firmanın anlayışını grmeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrider13

benim siparişim hala gelmedi..
    Bu adamlarda bunu yapasa
    tekrar arayacağım..
    Bence bununla ilgili bir bir sayfa açılmalı..Herkes bu firmanın anlayışını grmeli...

benimkide gönderilmiyor aynı şekilde bu konuyu herkes görmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

quote:

Orijinalden alıntı: deathrider13

benim siparişim hala gelmedi..
    Bu adamlarda bunu yapasa
    tekrar arayacağım..

benimkide gönderilmiyor aynı şekilde bu konuyu herkes görmeli

genel merkezi arıyorum suanda cevap gelince döneceğimm
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

alamadım diye sevinsen mi üzülsem mi, bilemedim

Ben kahroluyorum.
    O kahırla "Bir daha dandik bir telefon yüzünden böyle kampanyaları kaçırmayayım" diye 1.599 TL ödeyip LG G2 aldım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.