Şimdi Ara

SAMSUNG P5110-G GALAXY TAB2 VATAN'da 444 TL SICAK GİBİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
195
Cevap
1
Favori
8.301
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

quote:

Orijinalden alıntı: M__R__T

quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

Ben 444 5 taksitle aldım ama gelen mailde 408+KDV=482 yazıyor onun üst kısmında 444 yazıyor taksit tutarları da 88.80 şeklinde sizde durum nedir ? Bu arada kargo ücretsiz mi bende kargo çıkmadı 0 çıktı.

444 TL'ye almışsınız, yani % 8 inidirmli. Normalde 482,61 TL ama biz anlaşmalı kartlarla aldığımızdan 444'e geliyor fiyatı..

Kargo olayı nasıl oluyor vatanda ? Ben parafla aldım

Vallaha bende parafla aldim kargo 0 tl gozukuyorya hayirlisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sevmeksucmu

quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

beyler ben ilk defa bunların internet sitesinden alışveriş yaptım. bana mail geldi nüfuz cüzdanı ve kredi kartınızın fotokopisini bize yollayın diyorlar. size de geldi mi bu ?

3d yapmazsanız yapıyorlar ben onlarca alısverıs yaptım benden bıle ıstedıler bu belgelerı faks ıle gonderın ve kredı kartı numaraların gorunurlugune dıkkat edın benden uc defa okunmuyor dıye belgeyı tekrar ıstedıler

cevabınız için teşekkür ederim ama ben 3D secure ile alışveriş yapmıştım buna rağmen isteyince bi garipsedim. öğlen belgelerimi mail attım hem de iki kere yalnız şu an sipariş durumu ekranında "--" diye bi işaret var. benim sipariş yanacak heralde.

• ÜRÜN BITMIS STOK 0 ....
  • UPS kargo ile en yakın mağazadan sevk ediliyor..

• 3g var mıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

3g var mıydı?

3G olsa kaçırmazdım zaten
  • sıcak gibi mi? dolar bu seviyelerdeyken 500 tl altına 10 inçlik, üstelik samsung tablet, kaçırılmaz fırsattı.
    iş güçten şimdi görebildim konuyu, tam da bu tür bir tablet arayışındaydım, kaçtı...
  • Allahım ya, ben de geç farkettim, kötü oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

3g var mıydı?

3G olsa kaçırmazdım zaten

Üzülmeye gerek yok ozaman

• "Siparişiniz Gaziosmanpaşa mağazamızda hazırlandı. Kargoya teslimatı bekliyor."
  • ben kayseride oturuyorum benim tablette yazan şu 16.09.2013 İnternet SatışNB G.Antep Sanko
    Sipariş hazırlanıyor. Eskiden hep topkapıdan gelirdi ürünün teşhir olma durumu olur mu ? Antepten gelecek kıllandım teşhir olursa iade şansım olurmu hani internetten koşulsuz 1 hafta iade şansımız açısından ?

sanki sesimi duydular şimdi güncelleme geldi internet/topkapı mağazasında hazırlanıyor gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geniusm38 -- 17 Eylül 2013; 13:30:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geniusm38

ben kayseride oturuyorum benim tablette yazan şu 16.09.2013 İnternet SatışNB G.Antep Sanko
    Sipariş hazırlanıyor. Eskiden hep topkapıdan gelirdi ürünün teşhir olma durumu olur mu ? Antepten gelecek kıllandım teşhir olursa iade şansım olurmu hani internetten koşulsuz 1 hafta iade şansımız açısından ?

sanki sesimi duydular şimdi güncelleme geldi internet/topkapı mağazasında hazırlanıyor gözüküyor

satış sözleşmesi madde 5;

"Tüketicinin hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı teslim aldığı veya sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren yedi gün içerisinde malı veya hizmeti reddederek sözleşmeden cayma hakkının var olduğunu ve cayma bildiriminin satıcı veya sağlayıcıya ulaşması tarihinden itibaren malı geri almayı taahhüt ederiz."

yeter ki kutu ve kutu içeriği hasar görmemiş ve eksiksiz olsun.

• 2 gün oldu hale siparişi kargoya vermediler
    Bende kıllanıyorum
    Tehşir ürünlerini mi millete kakalamaya çalsıyorlar
    bende birgün izmir balçova diyordu şimdi de ankaradan gelecek yazıyor..
    Ölüye aldık ama süründürüyorlar insanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrider13

2 gün oldu hale siparişi kargoya vermediler
    Bende kıllanıyorum
    Tehşir ürünlerini mi millete kakalamaya çalsıyorlar
    bende birgün izmir balçova diyordu şimdi de ankaradan gelecek yazıyor..
    Ölüye aldık ama süründürüyorlar insanı

Benzer durum bende de oldu en son sipariş için internet yazıyordu bakalım ne olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar işlemcisi 3d oyunlarda kasma yaparmı ? kullananlardan yorum alsak
  • bende aradım bugün dedikleri şey normalde 3 gün ama 10 günü bulabiliyor teslim etmemiz diye saçma sapan bişey söyledi mh deki bayan
  • quote:

quote:

quote:

beyler ben ilk defa bunların internet sitesinden alışveriş yaptım. bana mail geldi nüfuz cüzdanı ve kredi kartınızın fotokopisini bize yollayın diyorlar. size de geldi mi bu ?

3d yapmazsanız yapıyorlar ben onlarca alısverıs yaptım benden bıle ıstedıler bu belgelerı faks ıle gonderın ve kredı kartı numaraların gorunurlugune dıkkat edın benden uc defa okunmuyor dıye belgeyı tekrar ıstedıler

cevabınız için teşekkür ederim ama ben 3D secure ile alışveriş yapmıştım buna rağmen isteyince bi garipsedim. öğlen belgelerimi mail attım hem de iki kere yalnız şu an sipariş durumu ekranında "--" diye bi işaret var. benim sipariş yanacak heralde.

Kimsenin sizin kimlik bilgilerinizi ve kredi kartinizi bu sekilde isteme hakki yok diye biliyorum.

Bu tip cok ozel bilgileri bence paylasmayin kimseyle.

• quote:

quote:

quote:

Gelen mail'in adresini yazar mısınız buraya?

• İsteyene satabilirim. Gaza geldik aldık ama notebook tel vs hersey var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

İsteyene satabilirim. Gaza geldik aldık ama notebook tel vs hersey var zaten

500 TL den rahat satarsın
    Hatta 600 TL olabilir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.