Şimdi Ara

Samsung P850 Gerçekleri! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sadece, 1200 YTL verip alacağınız cihazda bunlar yok diyorum. Yani maksat alacak arkadaşları, bana göre eksik yönlerini yazıp, fikir vermek. Mesela şuan K750i kullanıyorum, bunun en büyük eksikliğide, rezalet video kalitesi.. Yani her markanın tabiki eksikleri var ama, orda sıraladığım bi çok madde, 1200 liralık cihazda olmaması gereken ve hakkaten çok abes eksiklikler....

quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

16-tırıvırı
    17-samsung yazısının artık seklının değişmesi lazım mesela comıcsans kullansın
    18-tus takımındakı rakam ve harfler eskı mısır harflerıyle olsun
    19-bilmem ne bilmem ne

yaf samsung 4 4 lük tel yapsa yine 1 mılyon eksı bulursunuz sız yaa nede ınsan oğlu aklına geldını yazıyoo

adam özelliklerine bakmadan atlıyo alıyoo sonra su yok bu yok samsung un 1 mılyon modelı var senını ıstedığın özellıklerın sahıp olan bırcok modelıde var adam bunu heryerde kendımı yırtarak soyluyom ınsan ıhtıc ve kullanım ıhtıyaclarına gore modeller uretır ınsanlarda özellık ve ıhtıyaclarına bakarak kendılerıne tel secerler sankı samsung yenı tel cıkardı buda p850 ve sanada özellıklerını göstermedıler suprız dedıler dımı bahtına ne cıkarsa ozellıklerı bakma fırsatın yok dedıler zorla sattılar sende aldın baktın kı aaa sunlar yok bunlar yok tuhh yaa bu kadar olur arkadaslar yapmayın allah askınaa

• abi bi de başlık samsung olursa iyi olur samsun yazmışın da
    kusura bakma belki bilerek öle yazmışındır da sölemek istedim
  • Yok ya, yeni farkettim valla, aslında isabet olmuş diyecem ama düzelttim bakalım

quote:

Orjinalden alıntı: ¢єℓℓαт1905

abi bi de başlık samsung olursa iyi olur samsun yazmışın da

• quote:

Orjinalden alıntı: ¢єℓℓαт1905

abi bi de başlık samsung olursa iyi olur samsun yazmışın da

valla sabah sabah bu espriler güneş gibi doğdu içime
  • Samsungun bazı modellerinin tipi çok hoşuma gidiyor.Almayıda istedim fakat görüntü haricinde içeriği beni hiç bir zaman memnun etmedi.Telefonun bazı kısıtlayacı özelliklerinin olması oldum olası beni rahatsız ediyor.Tip güzel software çok zayıf.Samsung'dan daha iyi özellikleri olan modeller bekliyoruz.En azından K750 kadar.
  • eğer samsung alcaksanız yeni gelecek modelleri bekleyin, e900, d830, d870, i750 gibi modeller bir çok yönden olumlu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

quote:

Orjinalden alıntı: narinci

Bütün telefonların eksik yönleri ve seni ZSinir eden satmana sebep olan yönleri vardır. Sansung Telefonlarda Szinir eden özellikler çok İkinci el satarkende diğer lerine göre daha çok zarar ediyorsun

sonuç hangi markaya yöneliceksin o zaman?

NOKİA veya SONY ekirson olabilir.. Eksik yönleri daha az. Nokya güzel telefonlar yapıyor. Ama zarar etmemek için ara modellerinden kaçınılmalı Yani SYMbianlı telefon kullanıcıları bence 7650 , 6600 , 6630ve ((N73 N93)) olarak devam etmeli . Sony ericsonun 2mp telleri iyi

• quote:

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

quote:

quote:

samsung un politikasını anlayamıyorum ben..2 sene önce çıkan d600 ile 1 ay önce çıkan p850 arasında kamera dışında zerrece bir fark yok..herşey aynı..aynı zorluklar aynı eksiler devam ediyor..ve işin garip tarafı bu ülkede bu telefonlar satıyor..çeşitli model samsunglar kullandıktan sonra d720 aldım her yönden rahat ettim yaw...

D600 2 sene önce mi çıktı!!! hoca naptın yaw ekim 2005'de çıktı o alet!

aşağıdaki adreste ne zaman çıktığı yazıyor

http://www.gsmarena.com/samsung_d600-1103.php

dikkat ettiysen announced 2005 1Q yazıyor,yani 2005 in birinci çeyreğinde duyurulmuş!!!,kaldı ki çıkış tarihi o bile olsa 2 sene etmiyor ne yazık ki!

yani herşey iyi..senin takıldığın yer bir tek orası öylemi?tam 2 sene olmamış haklısın..ne diyeyim yani

• Zannediyorum ben bi daha zor alırım......

quote:

Orjinalden alıntı: turanoğuz

eğer samsung alcaksanız yeni gelecek modelleri bekleyin, e900, d830, d870, i750 gibi modeller bir çok yönden olumlu.

• aslında dostum daha öncede söyledim. samsung ta tema desteği mesaj zil sesi gibi şeyleri şu an için bulamazsın ancak almadan bilmiyormuydun bunu anlamadım. ayrıca kamera hariç p850 samsungun en kötü teli. ancak saglamlikta dizayn da kolay kullanımda ses kalitesinde üstüne yok samsung markasının.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 28 Haziran 2006; 1:45:11 >
  • tema zil sesi mesajda veya buna benzer şeyler senin için önemliyse bence de samsung tan uzak dur çünkü samsung un öncelikli hedefi kalite ve dizayna ve kaliteli sese önem verenler. her ne kadar arada bir tane p850 gibi arızalar çıksada bu konuda her zaman en iyi samsung tur. ancak daha çok tel ile oynuyorsan o zaman nokia ve sony iyidir.kalite olarak zayıf olsalarda.
  • Doğrusunu söylemek gerekirse, bu kadar problem çıkaracağını bilmiyordum. Tema vs. tamam bi yere kadarda, foto çekerken verdiği sıkıntı kabul edilecek gibi değil....
  • D600 kullanmak samsungtan nefret etmek için yeterli.
  • Bir kız arkadaşıma alma arefesindeydim bu msjları okumam çok yerinde oldu oysa ben çok daha olumlu bakıyodum alete, bilgilendirdiğin için teşekkürler noxco
  • Sevmediğin birine rahatlıkla alabilirsin ama kız arkadaşına asla!

quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

Bir kız arkadaşıma alma arefesindeydim bu msjları okumam çok yerinde oldu oysa ben çok daha olumlu bakıyodum alete, bilgilendirdiğin için teşekkürler noxco
  • acılar gerçektir.p850 yerine nokia n90 almak dahamı iyi olur.symbian falanda var.
  • Ahize sesinin kötü?!? Ah samsung
  • sağolasn hocam bilgiler için demekki samsung yeni bişe yapmamış aynen devam
    quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Aldım kullandım ve yeni alacaklara fikir vermesi maksadıyla, P850 de gördüğüm eksiklikleri burada paylaşmak istedim....

1. Tema desteği yok!
    2. Elinizin yada çektiğiniz nesnelerin ufak bir titremesi ile çok kötü foto!
    3. Otomatik gece moduna gecip, hafa karardımı, foto çekmeyi size zindan eder..
    4. Kulaklıkla mp3 kötü..
    5. Radyo yok
    6. Java uygulama yok
    7. Ahize sesi iğrenç ve boğuk, duymakta zorluk çeker, karşınızdaki ile papaz olursunuz.
    8. Mesaj sesi standart, yeni bir ses ekleme yapamıyorsunuz.
    9. İsterseniz 1 gb kart takın fark etmez en fazla 150 mp3 alıyor
    10. Pil ömrü 1 gün
    11. Rehberde sim kart yada Telefon hafızası diye seçim yapamıyorsunuz. İkisinden birini silmelisiniz.
    12. Sonradan eklenen, yani telefona attığınız fotolara zoom yapamiyorsunuz.
    13. Çok iyi bir oto focuk özelliği olmasına rağmen, bu uygulamayı kullanmak için bi kez basacaksınız, sonra çekip tekrar basacaksınız ki fotoğraf çeksin, bütün bunları yaparken eliniz ister istemez titriyor ve bu işlem yaklaşık 5 saniye sürüyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

samsung un politikasını anlayamıyorum ben..2 sene önce çıkan d600 ile 1 ay önce çıkan p850 arasında kamera dışında zerrece bir fark yok..herşey aynı..aynı zorluklar aynı eksiler devam ediyor..ve işin garip tarafı bu ülkede bu telefonlar satıyor..çeşitli model samsunglar kullandıktan sonra d720 aldım her yönden rahat ettim yaw...

D600 2 sene önce mi çıktı!!! hoca naptın yaw ekim 2005'de çıktı o alet!

aşağıdaki adreste ne zaman çıktığı yazıyor

http://www.gsmarena.com/samsung_d600-1103.php

dikkat ettiysen announced 2005 1Q yazıyor,yani 2005 in birinci çeyreğinde duyurulmuş!!!,kaldı ki çıkış tarihi o bile olsa 2 sene etmiyor ne yazık ki!

yani herşey iyi..senin takıldığın yer bir tek orası öylemi?tam 2 sene olmamış haklısın..ne diyeyim yani

çıkalı değil iki sene, bir sene bile olmadı!

• benim anlamadığım nokta şurası... tamam telefonda eksi özellikler vardır da
    niçin symbian telefonlarla standart işletim sistemi olan telefonları karşılaştırıp kötülersiniz? symbian olmayan telefon kısıtlıdır zaten. bu başından bellidir! arkadaşın birisi de ifade etmiş, e720 aldım rahat ettim diye....
    lütfen elma ile armutu dövüştürüp durmayın yaw

siz nokianın standart işletim sistemi olan telefonlarının hangisinde özgürce, kısıtlamasız kullanabildiniz?
    samsung kusursuz demiyorum; mp3 çalarken menüye girmemesi şusu busu, gıcık. beni de uyuz ediyor ama symbian ile normal işl.sistemini karşılaştırmanız bence çok yanlış.

bence...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.