Şimdi Ara

Samsung P850 Gerçekleri! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mat2000

Arkadaşlar, Samsung'un en dandik telefonunda bile olan ses ve işçilik kalitesi hangi Nokia'da var söyler misiniz bana. Tutturmuşsunuz bir Nokia gidiyorsunuz. Sizin gibi sabit fikirliler yüzünden de özellik bakımında 200-300YTL edecek cihazları Nokia millete 700-800YTL'ye kaptırıyor. Nokia'nın yeni çıkardığı telefonlara bakın hepsi araba takozu kadar ve 1000YTL'den başlıyor. Allah için o telefonlar o parayı eder mi? Her telefonun eksik yönleri var o konuda size katılıyorum ama sadece tek bir markayı eleştirmeyin lütfen. Başlayın Nokia'ların eksik yönlerine p850 için saymış olduğunuz 14-15 maddeden çok daha fazlasını sayarsınız. İsterseniz ben başlayayım:
    1. Malzeme kalitesi berbat. (Özellikle kapak ve tuş takımı)
    .
    .
    .

Devamını sizler yazın. Zorluk çekeceğinizi zannetmem.

Ses ??? Hangi ses ?? Hoparlöründen gelen ve duyulmayacak kadar tiz olan sesi mi yoksa ahizeden gelen BOĞUK sesi mi kastediyorsun ??? İşçilik kalitesi mi ??? Sen hiç nokia kullanmadın heralde ???
    Bırakın şu paçoz p850'yi ... Telefonu nokia ile SE yapar gerisi boştur

• Sonuç itibariyle benim söylemek istediğim şudur: Bu cihaza verilebilecek maximum para 600 lira olmalı, bunun üstü fazla.
    Konu başka marka ve modellere giderse, tabiki onlarında bir sürü eksiği var ve mutlaka olacaktırda. O zaman objektif olalım doğruları yazalımki, firmalar bizi kazıklayamasın... Olay budur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Sonuç itibariyle benim söylemek istediğim şudur: Bu cihaza verilebilecek maximum para 600 lira olmalı, bunun üstü fazla.
    Konu başka marka ve modellere giderse, tabiki onlarında bir sürü eksiği var ve mutlaka olacaktırda. O zaman objektif olalım doğruları yazalımki, firmalar bizi kazıklayamasın... Olay budur.

3 megapiksel çok güzel foto video dizayn saglamlık ses yeterli 600 ytl bırakın ya k 800 çıkıyor onda ne var foto beklenilen degiltipi iğrenç çogu yoruma göre birde çıkış fiyatı ne olacak k 750 den ne fazlası var. arkadaşlar p 850 şuanada sınıfının lideri.eksiklikler konusunda dediğim gibi degişik markalardan bir çok özellik çıkartırım.

• K800 benimde beklediğim bir modeldi, fakat fotoğraf konusunda hayal kırıklığına uğradım, geriye cyber shot ve flaş kalıyor, onlar içinde o para verilirmi tartışılır. Ben vermem o ayrı
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Sonuç itibariyle benim söylemek istediğim şudur: Bu cihaza verilebilecek maximum para 600 lira olmalı, bunun üstü fazla.

3 megapiksel çok güzel foto video dizayn saglamlık ses yeterli 600 ytl bırakın ya k 800 çıkıyor onda ne var foto beklenilen degiltipi iğrenç çogu yoruma göre birde çıkış fiyatı ne olacak k 750 den ne fazlası var. arkadaşlar p 850 şuanada sınıfının lideri.eksiklikler konusunda dediğim gibi degişik markalardan bir çok özellik çıkartırım.

Sınıfının lideri falan değil ...Sadece k750'ye benzer resim çeken ancak alışmakta zorlandığım ve aradığım özelliklerin hiçbirinin beni tatmin etmeyip aldığımın 4. günü sattığım bir telefon...

Sharp 903 sh araştır ve gör bu tel hakkındaki yorumları oku samsung sgh p850'den daha önce çıktı ve en iyi resim çeken 3.2 mp şu anda bu telefon ... Mobile-review.com'da forumlarda ayrıntılı olarak anlatılıyor ve çekilen resimler var + bu telefonu T.C.de kullanan şanslı insanlardan biriyim Tek kötü yanı zil seslerinin nerdeyse hiç duyulmaması ki bu sorun sharp 904 sh'da çözülüyor...

Nokia n93 çıkınca işler değişecek çünkü sınıfın lideri o olacak şu ana kadar verilen örneklerdeki en iyi resim ve video kalitesi bu telde

• direkten döndüm az daha alıcaktım.nokia 6280 aldım memnunum.
  • Bio 6280 640x480 video çekebiliyomu bu tarz bir şey duymuştumda?
  • way bea bende ne biçim alet yapmış samsung diodum hakikaten teşekkür ederim gerçekler neticede ortaya çıktı artık kader kurbanlarına da geçmiş olsun şimdi satsalar 500 kağıt anca
  • yazdıklarına şaşırdım doğrusu.

hala kullanıyorum.ve fazla memnun kalmadığım için satmak istiyorum ben de .

yalnız eksik yönler deyip okadar abartmışsınki şaştım kaldım.

ayrıca bu telefonun hiçmi iyi yönü yok onları neden tartışmıyorsunuz?

yukarıda yazdığın ve benim anlayamadığım.eksik yönler! maddeleri...

2. el titremesi sadece kapalı az ışıklı ortamlarda resmin bozulmasına sebep oluyor.dışarıda değil.

7.ahize sesi kesinlikle iğrenç deil.telefonu sıfırmı ikinci elmi aldın bilmiyorum ama,benim kullandığım p850 de kesinlikle böyle bir sorun yok.

10.hiç şarj a takmadan 4 gün dayandı.

13.daha önce kullandığım w800 gibi bundada hemen çekiyorum.okadar bekleme yok.
  • Samsungta ahize sesinin kötü olması gerçekten ilginç o telefonda bir problem olabilir bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

Samsungta ahize sesinin kötü olması gerçekten ilginç o telefonda bir problem olabilir bence

evet ahize sesinde böyle bir sorun kesinlikle yok telefonla ilgili bir problem.

ben de p850 mi bugün sattım bu arada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mενŧ

quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

Samsungta ahize sesinin kötü olması gerçekten ilginç o telefonda bir problem olabilir bence

evet ahize sesinde böyle bir sorun kesinlikle yok telefonla ilgili bir problem.

ben de p850 mi bugün sattım bu arada.

ne çabuk sattın yaw? bende daha tık yok!
  • ilk çıktığında yerlere göklere sığdıramadınız telefonu şimdi yerin dibine batırmışlar ben hiç bişey anlamadım doğrusu
  • Horttt
  • ben çok memnundum harikaydı ama çaldılar:S
  • niye horrt?
    quote:

Orjinalden alıntı: huseyin__58

Horttt
  • Bu telefondan elinde olan varsa, temiz olmak şartıyla almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Bu telefondan elinde olan varsa, temiz olmak şartıyla almak istiyorum.

kaç sene önce yerin dibine sokmuşunuz telefonu hocam sonradan kıymetlendimi nostalji duygusumu çıkardı ortaya ne oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ün!em

quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Bu telefondan elinde olan varsa, temiz olmak şartıyla almak istiyorum.

kaç sene önce yerin dibine sokmuşunuz telefonu hocam sonradan kıymetlendimi nostalji duygusumu çıkardı ortaya ne oldu

Evet nostalji. Ve 2006 yılında 990 TL verip almışım. Kur hesabı yapsak heralde iki iphone parası falan eder sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.