Şimdi Ara

Samsung panel alınık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Samsung panel alınık
    Merhabalar resimde görüldüğü üzere televizyonumun paneli arızalıdır.bunun tamirini veya paneli olan var ise özelden iletişime geçebilirler mi?Ayrıca anakart sağlamdıruygulamalar vs çalışıyor.Ben yapamazsam anlayan birisine satabilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yukarıdaki linkte kendin yapabilirsin gibi ama ne kadar işe yarar bilemem

Aşağıdaki linkte ise bu işi hakkıyla yapıyorlar ülkemizde de yapmaya başladılar diye biliyorum ancak panel fiyatına tv alırsınız! Aslında 3 kuruşluk bir iş ama dünyanın parasını istemek biliyorsunuz ki adetimizdir!

Aşağıdaki Türkiye'de panel değişimi ve telefon numarasına kadar var youtube sitesinden izlersen

Tavsiyem ilk metodu kendin bir deneyi ver; olmazsa zaten yaptıracaksan gider yaptırırsın, ne kadar işe yarar bilemiyorum ama araç filmlerini bir dene derim en azından camın iki yönünü de kaplarsanız işe yarar gibi geliyor bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 1 Haziran 2020; 17:58:30 >

• tobepeople kullanıcısına yanıt
    valla hocam ne zamanım nede becerim nede tecrübem var.Sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.