Şimdi Ara

Samsung patronu, Apple'ın tasarımını kopyalayan yöneticiye sinirlendi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung patronu, Apple'ın tasarımını kopyalayan yöneticiye sinirlendi!
    Samsung, Temmuz ayında yeni katlanabilir telefonlarını, akıllı saatlerini ve kablosuz kulaklıklarını tanıttı. Etkinliğin ardından Samsung ekosisteminde olan kullanıcılar dahil Samsung ile alay etmeye başladı. Samsung, Galaxy Buds 3 ve Galaxy Watch Ultra ile Apple’ın tasarım dilini kopyaladığı gerekçesiyle eleştiri yağmuruna tutuldu. Bu da sakinliğiyle tanınan Samsung patronunun mobil bölüme intihal yaptığı için sinirlenmesine neden oldu.

Ayrıca Bkz.Samsung, Galaxy Watch 7 pil sorununu gideren güncellemeyi yayınladı

Samsung MX bölümüne talimat 

AjuNews'in raporuna göre, Samsung Electronics Başkanı Jay Y. Lee, şirketin mobil bölümü Samsung MX'e tasarımların yeniden değerlendirilmesi yönünde kesin talimat verdi. Galaxy Buds 3 Galaxy Buds 3 Pro ve Galaxy Watch Ultra’ya bakıldığında Samsung’un önceki nesillerden çok farklı bir tasarım kullandığı, daha çok Apple ürünlerine benzetmeye çalıştığı görülüyor.

Şirket içi atmosfer kötü

Samsung MX lideri TM Roh dahil olmak üzere akıllı telefon bölümündeki bazı kişilere karşı aksiyonlar alındığı bildirildi. Bu hareket Samsung MX içinde gerginliği artırdı. Raporda içeriden birinin “Başkan Lee, geçen ay piyasaya sürülen Buds 3 serisi ve Galaxy Watch 7’deki kalite sorunları ve Apple’ın tasarımının kullanılması tartışmalarının ardından bizzat devreye girdi. İç atmosfer şu anda çok kötü." açıklaması dikkat çekici.

Galaxy Watch 7 ve Buds 3 Pro şikayetleri

Samsung hayranları, uzun zamandır şirketin kendi tasarım dilini bırakıp Apple’ınkini tercih etmesinden dolayı hayal kırıklığı yaşıyor. Galaxy Watch Ultra, turuncu kayışı ve diğer detaylarıyla Apple Watch Ultra’ya benzetildi. Tek sorun bu da değil; Galaxy Buds 3 Pro’yu satın alanlar kulak uçlarının yırtılması gibi kalite sorunlarıyla karşılaştı. Galaxy Watch 7 kullanıcıları pilin hızlı tükenmesinden şikayet etti.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsung-chief-angry-mobile-division-copying-apple-design-buds-3-pro-galaxy-watch-ultra/

• Samsung fanatiği filan değilim, hatta da fazla haz almam ama bakınca tek benzerliğin ikisinin de saat olması dışında bir şey göremedim.

• 40 bin tl para recem 3 günde bir şarj edecem sen tasarımı değil onca seri saat çıkarıp şarjı diğer firmalar gibi 20 25 güne çıkarsana.
    peahhh

• Peki bu Samsung patronu gelecek güncellemeler ile birlikte yazılım tarafında İphone benzeri bir tasarıma geçmelerine ne diyecek?

• blackkugu61 B kullanıcısına yanıt
    Şarjı o kadar giden saatler bu saatin yaptığı veya yapabileceği şeyi yapamıyor onu ne yapacağız ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tam olarak kopya olan neresi? Kordonu olması mı?

• addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Titanyum kasa, kordon yapısı, turuncu tonlar vs benzetilmiş. Bir de kulaklık mevzusu var tabi. Esinlenme olsa da abartılacak bir şey yok. Genelde dayınıklılık iddiasıyla çıkarılan ürünlerde bu tonlar kullanılıyor. Apple ya da samsung’a özel bir şey değil. Ama patron çıldırmış işte.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Esxici E kullanıcısına yanıt

mış miş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung kabul ediyor fanboyları kabul etmiyor çok saçma bi durum asdhuashd

• Neresi benziyor ya! Çok saçma. Samsung saat çok çirkin ayrıca, o ayrı.

• Haber tamamen palavra, insanoğlunun etkileşim almak için yapmayacağı şey yok.

• Bakıyorum bakıyorum bir benzerlik göremiyorum

• Herşey bir günde mi olmuş.

• Bu haberin kaynağı ne, clikbait mi acep? Şu 2 saat arasındaki benzerlik sadece kola takılıyor olmaları. Hep apple ürünleri kullanan biri olarak; samsungun saati tasarım olarakta çok hoş. Turuncu renkte kimsenin tescilli malı değil. Outdoor aktivitelerde farkedilebilirliği arttırmak,dikkat çeksin, ben burdayım diyebilmek için tercih edilen bir renktir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Buds 3 Pro için yorum yapamam ama şu iki saati birbirine benzetip, eleştiren de bir zahmet göz doktoruna falan görünsün.

• İki saatin tasarımım dilinde sağdaki döner düğmenin hafif andıran yapısı dışında ortak nokta bulmakta gerçekten zorlanıyorum. iPhone kullanıcısı olsam da Apple Watch'ların feminen esintiler taşıyan unisex tasarımını ve pil dayanımını hiç sevmiyorum. AW Ultra serisinin malzeme ve tasarım açısından diğer Apple Watch'lara göre biraz daha gideri var ama yine de ikisi arasında kalsam kesinlikle Samsung kullanırdım. Neyse ki ikisi arasında kalmadım :) Zirkonyum sıvı metal kasa yapısı, titanyum bilekliği ve safir kristal camıyla malzeme kalitesi ve tasarımıyla akıllı saat tasarımında başka bir lig olan Huawei Watch Ultimate kullanıyorum. Benim için erkek kolunda durması gereken saat gibi saat tasarım noktası budur.

• Baya bildiğin kopyaladı işte neyiniz savunuyonuz

• eyuunal E kullanıcısına yanıt

araştırırsan emin ol yapanı var en fazla 1 2 özellik yoktur. Yani tansiyonu ölçmek için saat alınmaz yada kan değerinde ki bilmem oksijen seviyesini saati saat yapan unsurları insanlar es geçmeye başladı.

Bir saatte

GPS

Pusula

Her türlü katran spor klasik vss ve de tasarladığın kadranın çalışma özelliği

Yükseklik

Basınç

Nem

Ülkeler arası geçişte otomatik ayarlanma. vs

zaten bunlar çoğunda var yada hiçbirinde bir yada 2 özelliği yok şimdi adam diyor 100 metreye kadar su derinliğine kadar dayanıyor aramızda kaç kişi 80 metre dalış yapıyor. 10000 / 1 dir. :))

• Sapı olan her kulaklık Apple airpods benzeri oluyorsa kapatıp gitsinler dükkanı, Samsung son kulaklığının airpods'a benzer hiçbir yanı yok. Biraz gözünüzü açın öyle bakın.

• turuncu renk kullanmasa çok benzeyecekti.??....

uzaktan yakından alakası yok Apple wach ile ..

samsungun eski modellerini inceleyin bildiğin eski tasarım ile son zamanlardaki tasarımın karışımını yapmışlar ..

saçma sapan uyduruk bir haber yapmışsınız .. Bu arada fan felan değilim ..ama Apple propaganda işini güzel yapıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.