Şimdi Ara

SAMSUNG PC STUDIO 3 yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    samsung pc studio 3 kullanımı hakkında bilgi verebilecek olan varmı acaba özelikle blutooth ile bağlanma konusunda ,bağlanıyorum ama bir türlü tlf nu görmüyor...[/
    size]

• quote:

Orjinalden alıntı: supreme33

Selamlar,
    samsung pc studio 3 kullanımı hakkında bilgi verebilecek olan varmı acaba özelikle blutooth ile bağlanma konusunda ,bağlanıyorum ama bir türlü tlf nu görmüyor...[/
    size]

USB KABLO KULLAN BİRDE FORUMDA PC STÜDYO DİYE ARATIRSAN BULURSUN BAŞKA TOPİKLERE CVBINI YAZDIM
  • hep gıptayla bakardım nokia pc suit lere. sonunda artık bizim de bir pc studio muz oldu. bayılıyorum bu programa ya.

samsung pc studio 3 programını açıyorsun, oradan zaten bütün kısa yollar var. bluetooth ile bağlan diye size bir seçenek sunuyor ve cep telefonunuza da xxx cihazıyla bağlantı kurulsun mu? diye bir uyarı veriyor. ondan sonra bağlanıyorsunuz. rehberinizi,smslerinizi,videolarınızı,müziklerinizi görebiliyor. telefondan cebe veya cepten telefona aktarabiliyorsunuz.
    müthiş ötesi bir program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi febahadir -- 25 Mayıs 2007; 17:25:17 >
  • FARUK KARDEŞ NERDE YAZDIN NEREYE YAZDIN BULAMADIK BI DAHA YAZ LÜTFEN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.