Şimdi Ara

Samsung PİXON Faturası 1.200TL Son fiyat :250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar Samsung m8800 pixon telefonumu satıyorum.Fotograf kalitesi İnanılmaz derecede İyidir.Ayrıca DİVX video 720p kaydı Yapmaktadır.---Saniyede 120kare----ve gülücük yakalama göz kırpma panoramik çekim gibi birsürü Özellik...

Hiçbir teknik ve yazılımsal sorunu yoktur. Garantisi vardı yeni bitti.Hiçbir sekilde GARANTİYE GİTMEDİ telefon...Telpadan araştırabilirsiniz. FULL KUTULU FATURALI eksiksiz gönderilecektir.resimler ürünün kendi fotograflarıdır.Ürün temizdir.10 Üzerinde 9.5 Alır.EKRANDA HİÇBİR SEKİLDE ÇİZİK YOKTUR..Çok temiz kullandım.Sadece fotograf çekmek için Kullandım o yüzden Ekranında çizik çatlak ölü pixel yoktur....Arka metal kapakta 2-3 tane nokta şeklinde soyulma var.fazla önemli degil meatl kasa oldugu için göze batmıyor..
    ...Kozmetik olarak aşırı TEmiz durumdadır..
    Faturası 1.200 ytldir.

ROUTE 66 ÜCRETSİZ türkiye haritalı Türkçe SESLİ Yol Ttarifli NAVİGASYONU Vardır.İsterseniz arabanızda ücretsiz NAVİgasyon olarak kullanabilirsiz Çok kullanışlı...Kendinden GPS lidir..Hiçbir şekilde Kontör yemez..

8 megapixel Otomatik Açılan Lens Kapaklı kamerası vardır.10mp kadar Digital makinelere TAŞ ÇIKARTIR......
    TV-OUT ÇIKIŞI VARDIR.....
    2 gb hafıza kartı
    3G Görüntülü görüşme Hızlı İnternet
    Surround Ses Sistemi Virtual 5.1 çıkışı vardır..

Lütfen pazarlık yapmayın... Son fiyat 250TL...

izmir içi elden satış olabilir veya önce havale sonra kargo olarak gönderebilirim..

AYRICA TELEFON 8.0MP arasında en iyi Görüntü kalitesine sahip TELEFONDUR....Belirtmek isterim...
    resimler birazdan
    Cihazı lütfen sitede satılan Sıfır diye tabir edilen Faturasız kutusuz (GREY-Dışı sıfırlanmış) ürünlerle Kıyaslamayın..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 2 Şubat 2012; 19:12:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

•  Samsung PİXON Faturası 1.200TL Son fiyat :250

• Dokunmatik ekranını Jiletinle birlikte kullandım çizilmesin diye 1 tane çizik bulamassınız o derece temiz.Arka kapak metal oldugu için Bazı yerleri nokta nokta ama göze batmıyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 2 Şubat 2012; 19:13:19 >

• ______________________________

• takip.
  • Yeni resimler :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 1 Şubat 2012; 23:00:46 >

• herkeze teşekkürler telefonu forum dışına sattım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.