Şimdi Ara

Samsung Plazma 51F5570 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.223
Cevap
12
Favori
63.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: banzar

Panasonicleri bilmem ama bu Samsung Plazmanın elektrik faturasını ne kadar arttıracağını bu ay göreceğim. Günlük ortalama 10 saat kullandım bir ay boyunca. Ak koyun kara koyun belli olacak = )

led ile karşılaştırırsak ayda 10 tl filan farkettirir faturada ama led aydınlatmalı paneller baya pahalı. fazla bütçe yoksa aradaki farka değmez.
    sonuçları bekliyoruz :)

2 aylık elektrik fatura 360tl geldi bize.
    40c650 var günde 20 saat açık :D
    2 laptop 2 modem .
    diğer beyaz eşyalar var.

100 tl geliyordu 110 geldi tv hep açıktı bizde .

• 51f5570 televizyondaki 3d beni hiç tatmin etmedi açıkcası bir ayarı felanmı var .birde kullanan arkadaşlar görüntü ayarlarını yazabilirlermi rica etsem
  • Arkadaşlar televizyon geldi. Servis kurulumu için aldığım yer mi bildiriyor yoksa ben mi bildireceğim? Eğer ben bildireceksem nasıl yapacağım? (e-posta, telefon vb.)
  • andy1 kullanıcısına yanıt
    Andy forumdan bir arkadaşta Panasonic TC-P42C2 var. 1080p film izlemek için stw60 almak istiyor ve hiçbir harici cihaza da stw60ı alırsa para ayıramayacak. Ayrıca next ıydu alıcısı var. Ben de kendisine tvn var ilerde daha özellikli tv alırsın kullan dedim. Ona vereceğin parayla kaliteli bir receiver ve blueray al dedim. Tvsi hd ready. Siz bu konyla ilgili ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayaküstü

51f5570 televizyondaki 3d beni hiç tatmin etmedi açıkcası bir ayarı felanmı var .birde kullanan arkadaşlar görüntü ayarlarını yazabilirlermi rica etsem

çeşit çeşit 3d formatları var

hangi formatı indirdiniz boyutu nedir kalitesi nedir

2d/3d çevirme olayı zaten başarılı değil
  • tekil T kullanıcısına yanıt
    Samsungun sitesinden size en yakın servisi bulup arayın. Adresi alıyorlar sonra gelip kuruyorlar.

sen bulundugun yerdekı samsung servısını arıcaksın yada merkezı arıcaksın onlar gun vercekler sana,netten telefon nosunu bulursun
  • ayaküstü kullanıcısına yanıt
    3d si gece sahnelerınde iyi degıl bı ayarı varmı bılmıyorum izlemiyorumda sevmedım bende, pekte umrumda degıl 3dsi zaten :)
  • ZORESMER kullanıcısına yanıt
    Kimse 3d izlemiyor. 3d sanıldığı gibi bir halt değil.

• Orjinal 3d Bluray de derinlik hissi çok iyi ama orjinal blurayin cebe verdiği yanma hissi çok daha fazla 40Tl den başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferaxu -- 1 Ekim 2013; 20:23:33 >
  • zaferaxu kullanıcısına yanıt
    Ona vereceğim parayla sinemada izlerim. Yanında da popcorn cola alırım

• Tamamdır arkadaşlar, çağrı merkezini aradım onlar bana en yakın servise haber vereceklermiş. Servis de beni arayıp zamanı söyleyecekmiş. İlgilendiğiniz için sağolun

@arasira
    @ZORESMER
    Hayırlı olsun güle güle uzun yıllar kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Size çok acık detay yazmak isterim, Efsane cümlesi çok özür diliyorum ama gelişmemiş Ülkelerde kullanılır, Avrupada ve Amerikada belli siteler özellikle Efsane yazarlar tuaftır kendi Ülkelerinde bu panelleri bir kişi dahi para verip almaz, bu kadar net ve açık yazıyorum!

Amerikada Efsane cümlesini kullanan Dev bir mağaza var ve Tüm Avrupada söz sahibidir, tuafır Efsane derler ama Aemrikada Kuro yada Sharp Elit satmaz kendileride çok komik ama Dev AVM mağazalarında bu panelleri satmazlar!

Panasonic Plazmlarda kimse tartışmaz Efsanemdir asla hiç bir zamanda Efsane bir panel olmayacak, Efsane kelimesi sadece bir kelime oyundur, sene 2013 ZT60 Efsanedir çok doğru ama bugunün teknolojisine göre Efsane denilebilir saçma olsada kabul edilebilir!

Gelişmemiş Ülklerde ki Mrka edebiyatı dememiz gerekir herşeyin özeti budur!

El kadar bir cihaz ismini yazmadım reklamını yapmak istemiyorum bizler yazınca malesef İnsanlar birden o ürünlere hucum ediyorlar, bu cihazla örnek sizde 3 sene öncesinin C650 Samsung olsun, görüntüye ağzınız açık bakarsınız inanılmaz görüntü sunacaktır hatta SD kanllardaki iyileşme dahi sizi şaşırtacaktır!

Sigara paketi kadar minicik bir cihaz bunu yapıyor, panel mi harici cihazlar mı?

Bunuda hep anlatıyorum, Harici cihazınız iyi ise hangi paneli alırsanız alın en üst kalitede panelin vereceği performansı zorlarsınız!

Çin malı hd recevierla ise cihazı zorlamayı bırakın vasat cihazı panelinizin görüntüsünüde değiştirecektir ahtta panelinizden şüpheye düşerecektir sizi!

İnsanlara boş yere Amiral serilere para vemeyin diyorum, yazık 5000 liralık cihaz alıyor Saf Vatandaş sanıyorki harika görüntü alacak, diğer yanda 1500 liralık seri alan Adamın panelini görüyor ağzı açık şaşırıyor!

Fark Hd recevier, kaliteli bağlantı, doğru hdmi kablo seçimi ve sağlıklı voltaj, toplamı 2000 lira!

Diğer yanda 5000 liralık cihaz ama görüntü Vasat dahi olmayacaktır!

yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum. hatta bir aralar forumlarda HDMI kablolar konusunda sinyal dijital olduğu için 5 liralık kabloyla 100 liralık kablo arasında alacağınız verim olarak fark yoktur iddiları vardı. fark olduğunu anlatabilmek için baya uğraşmıştım. özellikle türkiye'de ana cihazın en pahalısını alıp her şeyi ondan beklemek bir alışkanlıktır. yani çoğu kişi çevre birimlerle ilgilenmez ve hatta para bile vermek istemez. işi bilen kişiler bahsettiğiniz gibi 1500-2000 tl civarında bir plazma kapar, kaliteli kablo ve çevre birimler alır ve hatta ses kalitesine de meraklı olanlar yine kaliteli bir ses sistemi veya home cinema sistemi alır ve keyfine bakar. ses sistemiyle toplam maliyet 3000'i geçmez kesinlikle. hemen güç kaynağı alamayacak olanlar tunçmatik'in akım korumalı ve tam sinus dalga (parazitsiz) veren prizlerinden alabilir. daha sonra kaliteli bir güç kaynağı alınca da kullanmaya devam etmesinde fayda var zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekil

Tamamdır arkadaşlar, çağrı merkezini aradım onlar bana en yakın servise haber vereceklermiş. Servis de beni arayıp zamanı söyleyecekmiş. İlgilendiğiniz için sağolun

@arasira
    @ZORESMER

Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim. Eğer bekleme konusunda sıkıntın yoksa herşey güzel. Ancak sabırsızsanız Samsung servisi bu konuda sizin sabrınızı zorlayabilir. Size gelecek olan elemanların servisini tekrar arayıp teyid ettirin. Perşembe günü geleceğiz deyip Pazartesi gününe sarkıtabilirler.

________

Bu arada arkadaşlar elektrik faturam geldi.

Fatura bir aylık elektrik tüketimini gösteriyor.
    Bu bir aylık sürede Plazma TV mi 20 gün kullandım.
    20 günde en az 200 saat kullandım diyebilirim.
    Yani günlük en az 10 saat kullandım

Ve fatura 63 TL

Bu süre içinde bir evin normal şartlarda kullandığı elektrikli aletler de kullanıldı. İstanbul da ikamet ediyorum.

Düzeltme : Bir aylık sürenin bir haftasında evde kimse yoktu = )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banzar -- 1 Ekim 2013; 21:09:50 >

• banzar B kullanıcısına yanıt
    trafodan kablo falanmı cektın caktırmadan hıc bişe gelmemiş yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZORESMER

trafodan kablo falanmı cektın caktırmadan hıc bişe gelmemiş yaw

Bir haftalık süreyi atlamışım ama . Bir hafta kadar evde yoktum. O süre zarfında sadece Buz dolabı ve derin dondurucu çalıştı. 15 lira daha ekle sen faturaya = )
  • Televizyonun menüsünden 3D sesi açabilen oldu mu? Menüde bir çok şeyde bu fonksiyon kullanılamıyor diyor.
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Bunu diyen Samsung ve iki servis elemanı vardı, Samsung Avrupa merkezine bu kişileri şikayet ettim ve seslerini sonsuza kadar kestiler!

Düşünün Adam 5.000 lira veriyor panel alıyor servis elinde 10 liralık kablo bu fazlası ile yeterli diyor, firma 10 Bin liralık cihazı satıyor altında tavsiye edilen ürün 20 liralık hdmi kablo bu terbiyesizlik Müşteriye saygıszılık başka birşey değil!

Hiç yazmayın yazmak içinde süper cahil olmak gerekiyor, Philps, LG serileri 2013 Modellerde şikayetler vardı Millet daha Odğuru Forumda Uzman kurnazlar Paneli yerden yere vuruyor, paneli Avrupa pa sitelerinde okuyup gelip Türkiyede Uzmanlık taslıyorlar!

Bu konuda cidden kızıyorum, Uzmanım diyen Herif hayatında paneli görmemiş çıkmış Türkiyede 4 tanede hata buldum demiş, paneli görmesine imkan yok zaten ama Türkiyede Millet o kadar safki inanıyor!

ZT60 Alsanız hava Türkiyede bilincsiz harici cihazlarla ZT60 en fazla %30 performans alınabilir, ne izleyeceksiniz Dsmart, Digiturk,Teledünya sinyal kaliteleri nedir sizce?

Hadi bu Platformlara üye oldunuz, soruyorum herkes kullandığı hdmi kabloyu yazsın, keşke yazsa Cehaletin resmi olur!

Avrupalı HD kanalları greçek H264 kalitesi ile izliyor Türkiyede ise 420p sinyal alıyorsanız çok şanslısınız ben göremedim şahsen gören varsa yazsın öğreneyim?

Panellere bu sebeble hep diyorum Arkadaşlar anlamıyorsunuz bari 5.000-10 Bin liralar vermeyin paralarınıza yazık, 1.000-3000 arası liralık harici cihaz alın buraya imzamı atıyorum en berbat panel dahi sizi net şekilde şaşırtacaktır, bu işler bu kadar basit, Panelmiş Uzmanlıkmış Çocuklar ve Saflar inanırlar !

• arasira kullanıcısına yanıt
    Next cihaz almayın ezbere asla konuşmuyorum Firmlarıda karalmaktan nefret eden biriyim senelerdir az çok yorumlarımı okuyorsunuz, hiç bir firmayı ne karalarım nede bilmediğim şeyleri yazıp İnsanların kemeği ile oynamam!

NEXT test ettiğim seriye göre yazmak isterim 18000HD CX serisi farkat işlemci olarakta diğer serileri ile fark yok ALI işlemcili seriler!

ST60 alıp bu cihaza para vermeyin Panelin kendi HD recevier desteğinden görüntü alın en azından renk değerleri ile uğraşıp asabınızı bozmassınız, Next serisinde 3 farklı panelle denedim 3 panelde sonuç hep aynı oldu, hdmi kablolar yine birşeyi değiştirmedi!

Panasonic C serilerinden üst kalite performans alır HD ready olması hiç fark etmez tam tersine daha keyifle izler panel her zaman üst kalitede resim sunar!

Next kalitesi ile keyif almaması çok normal, cihazın RGB değerleri berbat Kullandığı panel ise RGB değeri fazlası ile üst kalitede renk eğrilerini sunabiliyor next ile bu değerlerde kayıplar yaşamıştır, haklı olarakta farklı panel arayışına girmiştir %99 herkeste bu süper yanlış bilgilenme sonucu paralar çöp oluyor!

Tavsiyem ikinci el bir AVR cihaz alsın, sitemde bir Arkadaş 200 liraya Denon 2009 serisini almış ve tavsiyeme görede detayı yazmıştı aynen şu cümleyi kurmuş ''Görüntüye inanamadım sanki yeni panel almışım sanıyorum'' özeti budur!

Yaptığı seçim çok basit, İkinci el bir Avr cihaz iyi bir hd recevier ALI işlemciler haricinde örnek ebay gibi sitelerden 50 Euroalara ikinci el harika cihazlar alırsınız, hatta yasal kart aboneliğide yaptırabilirsiniz, Türkiyedeki gibi saçmalıklarlada uğraşmassınız İllegal kart saıyor uyanık 3 ay sonra ortalıkta ne yayın var nede satıcı desteği!

Toplamda bunların Maliyeti 1000 lira olsun seçime göre değişir panele 1500 lira bütce ayırmıştır boş yerede parası çöp olmaz!

Kalan parası ilede gitsin Panasonic bir Bluray ses sistemi alsın Sinema keyfini en uçlarda yaşasın!

Tersini düşürsek sadece STW60 alsa Türkiye fiyatını bilemiyorum 1000 Euro diyelim ortalama 2800 lira, 1800 lirasını sitediği gibi yada yerden bulmuş gibi harcasın!

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.