Şimdi Ara

Samsung Plazma 51F5570 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
12
Favori
63.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben artık televizyon izlemiyom. Televizyon dinliyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

online alışverişlerde hiç bir manzeret göstermeksizin tüketici iade hakkına sahiptir ( bu 7 gün bir ara uzatılacaktı diye konusuluyordu)
    sitedekiler yemesinler siz..
    tüketici mahkemelerinin adlarını duyunca kendileri gelip alıyorlar evden merak etmeyin..
    bunları googlede araştırabilirsiniz.. onların sözleşmelerinin pek bir anlamı kalmıyor bu durumda..
    saygılar

Allahtan Avrupa diye birşey var. Yoksa biz tüketici hakkı diye birşey duyamazdık. Tüketici hakkı olduğu halde bunlar yapılıyorsa???Üç kağıt konusunda dünyada açık ara bir numarayız. Başka da hiçbirşeyde 1 numara olamayız zaten.
    D smart illetine bulaştım fec oranı değişmiş kanalları izleyemiyorum. Muhatap yok. Müşteri hizmetlerine de bilinçli olarak saf insanları koymuşlar ki biz en sonunda bezelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 29 Eylül 2013; 10:58:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arasira kullanıcısına yanıt
    burası Türkiye
    ekmek çalan bir dilim baklava çalan 5-6 yıl içerde
    trilyonları götüren ömür boyu deniz manzaralı villarda yatıyor :)

kim kimi tıklaya bılırse :)
  • Siparişi verdim

Yalnız kutu içeriğinde akıllı kumanda yoktur yazıyor, bu televizyonla ilgili başka bir konuda akıllı kumanda çıkıyor demişlerdi. Farklı satıcılardan aldık demek ki.
  • hepsiburada com a gelmiş beyler. 2000 lira ve world kart a 150 tl wp veriyor bilginiz olsun. Akıllı kumanda ve iki gözlükle birlikte.
  • Hayırlı olsun, memnun kalmanıza sevindim :)

Plazmalar genel olarak LED TV'lere göre daha sorunsuz. Ama neden LED TV'ler bu kadar yaygın, ya da plazmaya yapılan yatırımlar azaldı, anlayabilmiş değilim. Acaba plazma televizyon üretmek daha mı zor?
  • Bende cihazı almak istiyorum ama cihazla yapacağım fazla bir şey olmayacak. PlayStation ve Xbox bağlayıp kullanacam. Uydu cihazını için kendi içindekini D-smart modül ile kullanmak istiyorum. Usb üzerinden film izlemeyeceğim ses sisteminden izliyorum zaten. Sizin için bence bu cihaz tercih edilebilirmi ?
  • ignatius kullanıcısına yanıt
    pc den oyun oynadım hiç bi sorun olmadı,gecen logıtech dıreksyon alcaktım son anda vaz gectım laptop aldım bıtane :)) oyunlarda gayet ıyı, plazmlar oyun ıcın daha ıyı denıyor,daha ucuz panellerde alabılırsın sadece oyun amaclıysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci79

Hayırlı olsun, memnun kalmanıza sevindim :)

Plazmalar genel olarak LED TV'lere göre daha sorunsuz. Ama neden LED TV'ler bu kadar yaygın, ya da plazmaya yapılan yatırımlar azaldı, anlayabilmiş değilim. Acaba plazma televizyon üretmek daha mı zor?

plazma üretmek zor ve masraflı ama çok daha dogru renkler ürettiği Daha ömürlük olduğu aşikar..
    plazmaya 3.sınıf plastik malzeme koyamıyorsun, sac malzeme olacak (ısınmasından dolayı)
    cam koyacaksın yansımayı önlemesi için filtreler koyacaksın, büyük ekran yapmak sorundasın (kucugude buyugude aynı maliyet)
    içerisindeki kuzey kutuplarında gökyüzünde meydana gelen renkli ısıkları labaratuvarda oluşturacaksınız panelin içine yayacaksınız, saatlerce enerji verip test edeceksiniz, vs. vs. vs.-kim uğraşır :)
    (youtube yazınız - plazma nasıl yapılır )
    işin kolayı led paneller
    teknolojiyi kullanarak bir plaka anakart i plaka led ışklar önünede ekranı koyunca okidir. :)

e burada yazdıgı gibi
    birazda reklam ve pazarlama başarılı olunca
    200-300 dolar üretim maliyeti olan bir lg samsg. ledi 3-5 bin liraya satmak hiç zor olmasa gerek :)
    mesela osman amca örnegi verdim dün birkac sayfada
    teknosaya gidiyor bir bakıyor 2 pana 2 sharp 2 sony vitrinde
    40 tane samsg. 40 tane lg. adım nereye baksa onu görüyor, satıcıda biraz sıvazlayınca bu panelleri
    hadi bakalım gitte pana yada sony al :)

http://www.tvuzmani.com/makale/panasonic-2013-modelleri-ve-japon-firmalari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 30 Eylül 2013; 11:17:50 >

• hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Demek plazmanın üretimi bu kadar zor ve maliyetli. Ben olsam ben de üşenirdim bunu yapmaya . Dediğiniz gibi nedense mağazalarda hep LG ile Samsung ön planda tutuluyor, göz önünde onlar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 30 Eylül 2013; 16:24:14 >
  • apartmanda oturup merkezi sistemle bu tiviyi kullanan birisi varsa bir yardım etsin tivi delirtti beni

önceki evimde balkonda kendi çanağım vardı gelen kabloyu bağlayıp tarattığımda bütün kanalları buldu izledim, şimdi taşındığım binada merkezi uydu var. tivinin kendisindeki astra uydusuyla taratıyorum 1800 tane kanal buluyor ama trt'nin her bir kanalından 15 tane var nerdeyse star atv kanal d de çıkıyor ama görüntü yok şifreli sinyal uyarısı veriyo, uydu ayarlarından türksatı ekliyorum ama siinyal yok diyip hiç kanal bulamıyo napıcamı şaşırdım bir yardım 5570liler
  • quote:

Orijinalden alıntı: banzar

Panasonicleri bilmem ama bu Samsung Plazmanın elektrik faturasını ne kadar arttıracağını bu ay göreceğim. Günlük ortalama 10 saat kullandım bir ay boyunca. Ak koyun kara koyun belli olacak = )

led ile karşılaştırırsak ayda 10 tl filan farkettirir faturada ama led aydınlatmalı paneller baya pahalı. fazla bütçe yoksa aradaki farka değmez.
    sonuçları bekliyoruz :)

2 aylık elektrik fatura 360tl geldi bize.
    40c650 var günde 20 saat açık :D
    2 laptop 2 modem .
    diğer beyaz eşyalar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZORESMER

pc den oyun oynadım hiç bi sorun olmadı,gecen logıtech dıreksyon alcaktım son anda vaz gectım laptop aldım bıtane :)) oyunlarda gayet ıyı, plazmlar oyun ıcın daha ıyı denıyor,daha ucuz panellerde alabılırsın sadece oyun amaclıysa

Elimde şuan kullanmakta oldugum 2 adet tvim var zaten bir tanesi benim için efsane 46d8000 hala tertemiz hala benim gözümde kral. diğeri ise 47et50e modelıydi bir kaç gün önce forumdan arkadaşa sattım tvyi. Onun yerini dolduracak bir cihaz arıyorum aslında. Cunki sadece oyun ve film başka bir sey yok. Filmler sadece gece oyunlarda gun içinde belki
  • ignatius kullanıcısına yanıt
    hiç düşünme al bukadar vatandaş aldık kullanıyoruz 1 tane olumsuz yorum var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Güzel soru şahsen Teşekkür ederim!

Plazma serileri Türkiye için avantaj yani normal ev kullanıcıları için, tak kullan paneller demek gerekir, bu kişilerde bellidir genelde televizyon izlemeye meraklı İnsanlar!

Diğer izleyici gurubu ise yaş ortalaması 14-40 olan İnsanlar memnun eden görüntü ise LcdLed yani sanal kontrast değeri uç noktalarda olan ürünler yeni nesil cihazlarda ise bu paneller 3 farklı Kontrast değerine sahipler, yani dahada bilgi isteyen panel tecrübesi olan İnsanların kullacağı seriler !

Plazmalarda fazla sizi yoracak detay olmaz, hem Kontrast hemde Parlaklık değerleri en maxsimum düzeyde sizi memnun eder ama berbat bir hd recevierlada kabusa döner yine LcdLed panellerden avantjlıdır!

Plazma önermeme sebeblerimden biriside, Türkiyede Plazmaları her halde en fazla anlatan ve detay veren biriyimdir, iş öyle hale geldiki Panasonic serilerini Efsane yaptılar Türkiyede ve birileride bu tavsiyeleri uyanıklığa dönüştürdü, cihazlar ortalıkta yoklar !!!!!!!

6 serileri dışında Teşhir ürünlerinide İnsanlar alın demek haksızlık, veya 2013 senesinde birden ortaya çıkan 2010 serisi Panasonic 3 serilerini görmekte tuaf!

2012 senesinde bile zor bulunan 5 serilerinin 2013 senesinde birden bire teşhir olarak ortaya çıkmalarıda tuaf!

Firmalar beni ilgilendirmiyor, bir cihazı tavsiye ediyorsam ve Tavsiyeme uyan İnsan o paneli alıyorsa çok ama çok iyi düşünmek gerekiyor, İnsanların alın teri var ortada, Aileler Çocuklar var, Japon yada Korelilerin hiçte umurunda olacağını sanmıyorum!

Boş verin, sadece ve sadece keyifle izlenecek paneller olsun yeterli, Amiralmiş Efsaneymiş, bunların tamamı hikaye masal !

Ben bir paneli efsane yapıyorsam, eleştiren olunca kıyameti koparıp, saldırıyorsam hakeret ediyorsam bilinki birileri beni besliyordur, özeti budur!

Hayatım buyuncada Efsane olan bir panel görmedim, tek Efsane vardır Alın teridir!

Söylediklerinizde haklısınız sanırım. Bazı modeller efsane deniliyor evet. Özellikle Panasonicler. Şu an benim gözümde bile baya baya büyümüş durumda. Neden derseniz, çok bilgili değilim TV ler konusunda ama bu forumda çok sayfa okudum ve Panasonicler bir Mercedes BMW gibiler şuanda. Elbette güzel ürünler yapıyorlar ve kaliteliler. Ama Türkiye deki fiyatları hakediyorlar mı orası muamma. Seneye kendim için de bir TV alacağım. muhtemelen o da plazma olacak gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZORESMER

hiç düşünme al bukadar vatandaş aldık kullanıyoruz 1 tane olumsuz yorum var mı ?

Bende görmedim incehesaptan almayı planlıyorum 1899 lira diyor ama 1823 Tl'ye geliyor nakitte. Sanırım alıyorum içişleri bakanlıgınından onay cıkarsa 46d8000 küçük odaya 51f5570 büyük odaya alayım o zaman. Sayfayı takip ediyorum fakat Dsmart modülüylede çalışıyor sanırım d8000de kullanabiliyorum.
  • banzar B kullanıcısına yanıt
    Size çok acık detay yazmak isterim, Efsane cümlesi çok özür diliyorum ama gelişmemiş Ülkelerde kullanılır, Avrupada ve Amerikada belli siteler özellikle Efsane yazarlar tuaftır kendi Ülkelerinde bu panelleri bir kişi dahi para verip almaz, bu kadar net ve açık yazıyorum!

Amerikada Efsane cümlesini kullanan Dev bir mağaza var ve Tüm Avrupada söz sahibidir, tuafır Efsane derler ama Aemrikada Kuro yada Sharp Elit satmaz kendileride çok komik ama Dev AVM mağazalarında bu panelleri satmazlar!

Panasonic Plazmlarda kimse tartışmaz Efsanemdir asla hiç bir zamanda Efsane bir panel olmayacak, Efsane kelimesi sadece bir kelime oyundur, sene 2013 ZT60 Efsanedir çok doğru ama bugunün teknolojisine göre Efsane denilebilir saçma olsada kabul edilebilir!

Gelişmemiş Ülklerde ki Mrka edebiyatı dememiz gerekir herşeyin özeti budur!

El kadar bir cihaz ismini yazmadım reklamını yapmak istemiyorum bizler yazınca malesef İnsanlar birden o ürünlere hucum ediyorlar, bu cihazla örnek sizde 3 sene öncesinin C650 Samsung olsun, görüntüye ağzınız açık bakarsınız inanılmaz görüntü sunacaktır hatta SD kanllardaki iyileşme dahi sizi şaşırtacaktır!

Sigara paketi kadar minicik bir cihaz bunu yapıyor, panel mi harici cihazlar mı?

Bunuda hep anlatıyorum, Harici cihazınız iyi ise hangi paneli alırsanız alın en üst kalitede panelin vereceği performansı zorlarsınız!

Çin malı hd recevierla ise cihazı zorlamayı bırakın vasat cihazı panelinizin görüntüsünüde değiştirecektir ahtta panelinizden şüpheye düşerecektir sizi!

İnsanlara boş yere Amiral serilere para vemeyin diyorum, yazık 5000 liralık cihaz alıyor Saf Vatandaş sanıyorki harika görüntü alacak, diğer yanda 1500 liralık seri alan Adamın panelini görüyor ağzı açık şaşırıyor!

Fark Hd recevier, kaliteli bağlantı, doğru hdmi kablo seçimi ve sağlıklı voltaj, toplamı 2000 lira!

Diğer yanda 5000 liralık cihaz ama görüntü Vasat dahi olmayacaktır!

• Artık biraz teknik paylaşımlar yapsak diyorum.
    Akıllı telefonlar için Samsung uzaktan programı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

Artık biraz teknik paylaşımlar yapsak diyorum.
    Akıllı telefonlar için Samsung uzaktan programı var mıdır?

hemen tüm marka ve modellerin (2011-2012-2013) androit ios gibi uygulamari var
    telefonları kumanda/klavye/mause/sd karttakı dosyaları direkt tv ye paylaşmak gibi ıvır zıvırları kullanılıyor..
    bunu yapmak içinde sanırım evde ortak bir modem olması sart
    yanı her iki cihaz modeme baglı IP almış olacak sonra birbirleri ile modem üzerinden baglantı kurarak çalışacak
    modemde int.baglantısının olup olmaması önem teşkil etmyior.
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Lg nin programı vardı çok iyi çalışıyordu Samsung için Google Play Store da hep olumsuz yorum yapılmış çalışmıyor vs diye.
    Samsung Note2 telefonumla Allshare Cast uygulamasını da çalıştıramadım.
    Bir de televizyonu kullanan arkadaşlar rodaj süresini dikkate alıyorlar mı?Ben kontrastı felan iyice kıstım ama gerçekten uygulamak lazım mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.