Şimdi Ara

Samsung Plazma 51F5570 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.223
Cevap
12
Favori
63.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: banzar

Hepsiburadada yoktu demek yeni eklemisler. Dun hediye ceki de veriyordu. Maksipuan da var. 200 tl uyguna geliyordu yani. Bugun hediye ceki kampanyasi bitti.

Parlaklık konusunda birsey diyemeyecegim. Ne bekledigine bağlı bu. Akşamları asla sıkıntı yasamazsin ama gündüzleri ışık alan odada kullanacaksan parlaklık tatmin etmeyebilir.

Kisa kisa yazayim

Led lcd alma bence plazma al kesinlikle
    47 alma kesinlikle 51 ve üstü al

Fatura konusuna çok takılma bence. 3 hafta 3 kişiyle ev normal olarak kullanildi elektrik anlaminda. Tv ayarlari normalinden yuzde 15 olarak dusuk kullanıldı ve 3 haftada 200 saatin uzerinde kullanildi. Fatura 63 65 lira gibi geldi. Ayarları normal acsak biraz daha farkedebilir belki. Abarti bir durum yok bence. Bu ay ayarları istedigim gibi yaptim. Gunluk kullanım yine 10 saate yakın. Bakalim fatura ne olacak.

Acelen yoksa bekle biraz. Zamanim yok suan maalesef. Senin icin üç dört gün icinde tv nin videolarını çekerim. Hem vatandas da faydalanir.

hehe buldum güç tüketim tablosunu

tamam 3 4 gün daha bekleyeceğim.
    PS51f5500 ın youtube deki görüntüleri çok iyi.5570 de kardeşi.oradanda kafa karıştıran soruların yanıtları alınabilir.
    (ps51f5570 in youtube de hiç videosu yok)
     Samsung Plazma 51F5570

• quote:

Orijinalden alıntı: ZORESMER

avatar biraz daha iyi ama yine benı tatmın etmedi,zaten zevk vermıyor sinema dısında 3d hıkaye,ama belgesel izledim uydudan güzeldi :) 5500 ve 5570 aynı tv

hocam niye öyle diyorsun yaa moralim bozuldu
    gerçi 2000 tl ye alınacak her led ve plazma için geçerlidir 3d için söylediklerin ozaman,kasmaya gerek yok.tüm gücümle araştırıyorum bittim artık.
    o kadar da olsun.
    3D nin iyi olmasını istiyorsan 4 bin tl yi gözden çıkaracaksın,sanırım.

Gözlük lerde kalite kalite sanırım içinde gelen gözlüklerin kaliteleri nasıl ? 90 tl likleri birde 60 tl likler var 3D gözlüklerin ?

• UDİ123 U kullanıcısına yanıt
    gözlüklerın fıyatını falan bılmem kalite nasıl olur gözlukte bılmem sapları takıp cıkarmalı pıllı gözluk işte :) fazla takıyosun bu kadar takılırsan işin ıcınden cıkamazsın,salla 3dyı sen goruntu kalıtesıne bak oturup film ızlerken maç ızlerken keyıf alcakmısın önemlı olan budur gerı kalan ıvırı zıvırı takma hıc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UDİ123

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UDİ123

quote:

Orijinalden alıntı: ZORESMER

ozaman sıkıntı yok uydualıcın ne kadar ıyı olursa okadar memnun kalırsın

şu an kullandığım 92 ekran arçelik'in lcd tv si var.digiturk hd ve d-smart hd ler gayet iyi.
    51f5570 de tabi çok çok daha farklı olacaktır .

3D si hakkında biraz daha bilgi verebilirmisiniz acaba.hangi filmleri izlediniz 3d de örneğin.filmden filme fark ediyordur belki?

Bence 3d si filmden filme değişiyor . Hızlı ve öfkelinin son filmini 3d olrak izledim. Ve i max in 3d bir denizalti belgeselini izledim. Hızlı ve öfkeliyi 6/10 belgeseli ise 9/10 olarak degerlendirebilirim. Kesinlikle mükemmeldi. Izlemeyen arkadaslar varsa imax belgeselini 3d izlesinler.

3d sini beğenmeyen arkadaş sanırım izlediğin filmle alakalı.bence bu televizyon alınmaya değer artık.

link de kaliteli 3d filmlerin listesi var.
    51f5570 le izlediğiniz film var mı içinde? bilgi verebilirseniz faydalı olacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_51329601/tm.htm

birde içinde hediye gelen 3d gözlüklerin kalitesinden bahsedebilirmisiniz ?

Kardeş benden bahsetmek istedin sanırım. Ama ben izlediğim belgeseldeki 3d yi begendim. Hızlı ve ofkeli nin 3d sini beğenmedim. Yani filmlerle alakalı diye düşünüyorum. Çok 3d izleyen biri değilim. Sinemada 2 film izledim 3d. Bunlardan biri hobbit filmiydi. Ve sinemada izlerken karanlık sahnelerde gözlüğü çıkarmak zorunda kaldigim sahneler oldu. F P olrak guzel tv dir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 60f5500 aşırı pahalı 51" e göre.
    51f5570 te her yerde pahalı şuan.
    ucuza nereden bulabiliriz?
    hepsi buradada 1900 tl ye geliyor.kargo bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

60f5500 aşırı pahalı 51" e göre.
    51f5570 te her yerde pahalı şuan.
    ucuza nereden bulabiliriz?
    hepsi buradada 1900 tl ye geliyor.kargo bedava.

araştırmalarıma göre en ucuz hepsiburada.com, o da 1900tl.
    tv yi görmek istiyorsan samsung bayisine git kesin teşirde vardır
  • PLAZMANIN ÇOK ELEKTRİK HARCADIĞINI SÖYLEYENLER İÇİN :

http://forum.donanimhaber.com/m_37475227/tm.htm

ve plazma teknolojinin devrinin kapandığını söylenler için :

http://teknoloji.milliyet.com.tr/hani-plazma-tv-olmustu-/yeniurunler/haberdetay/08.02.2011/1349807/default.htm

LED TV ALMANIZI ÖNERENLERE GÖSTERİN ARKADAŞLAR,BEN SAMSUNG 51F5570 İ ALIYORUM...

Pişman olmazsın bence. Tez zamanda al derim.

__

Bu arada IMAX Deep Sea 3D belgeselini izlemenizi tavsiye ediyorum arkadaşlar. Etkileyici 3D izlenimi var.
    Genel anlamda plazmanın aynı koşullar ve yakın ayarlarda led bir panel kadar parlak olması ve canlı renkler vermesi mümkün olmaz, hem çalışma prensiplerinden hem de farklı kesimlere hitab ettiklerinden.
    Teşhirde yan yana inceleme şansınız olsa Samsung için de yakın izlenimleriniz olur, LCD panellere göre daha sönük kaldığını düşünürdünüz diye tahmin ediyorum.
  • Evet Arkadaşlar Pi nin hayatı filmini 3D olarak izledim. Gece full karanlıkta , çok ama çok başarılı buldum ben. 3D Beyonce konseri falan da izledim o kadar değildi , birde denizaltı belgeseli vardı o da çok iyiydi.
    Burada önemli olan kıstasım da şu; diğer 3d tv lerde olan azda olsa takılarak yada titreyerek oynayan görüntü bu televizyonda inanılmaz akıcı ve oldukça derinlikli göründü gözüme. Hiç ekstradan ayarda yapmadım. Fabrikasyon nasıl 3d derinlik falan ayarlarıyla geldiyse o şekilde. .Ama aktif ve pasif 3D olayının bunda etken olabileceğini düşünüyorum.

Ben çok memnun kaldım dostlar. Çekince yaşayan arkadaşlarıma da tavsiye ederim. Buzzing falan kafaya takmayınız. Renkler çok canlı ve plazma beyazlarda falan sönükleşmiyor , acayip parlak hatta.

Bu fiyatlara almayı düşünen arkadaşlarımız kaçırmamalı diye düşünmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yosunkaya -- 14 Ekim 2013; 15:14:58 >

• banzar B kullanıcısına yanıt
    IMAX belgeselini indirdim ama "48 çerçeve hızı desteklenmiyor" diye bir hata veriyor. Siz nasıl izlediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekil

IMAX belgeselini indirdim ama "48 çerçeve hızı desteklenmiyor" diye bir hata veriyor. Siz nasıl izlediniz?

Taşınabilir diski direkt TV ye mi bağladın sen kardeş ?

Yanılmıyorsam aynı hatayı bende de vermişti taşınabilir diskle denediğimde . Ben notebook a atıp TV ye HDMI ile bağlayıp izlemiştim o belgeseli sanırım.
  • Şimdi TV hakkında birkaç şey dikkatimi çekti. Ne zamandır yazacaktım aklımdaydı.

Geçenlerde maç izlerken nadiren de olsa bir saniyelik zaman diliminde takılarak geçişler olduğunu farkettim. Bu durum 90 dakika boyunca 5-6 defa oldu diyebilirim. Takılmanın nasıl olduğunu anlatmam gerekirse, hani olur ya pc de oyun oynarken kasılmalar ve takılmalar olur. Buna benzer bir takılmaydı. Ancak bunun dışında normal tv izlerken veya film izlerken böyle bir şeye şahit olmadım. Belki oluyordur ancak farkedilmiyordur bunu bilmiyorum. Receiver dan kaynaklı bir durum da olabilir. Standart Sunny receiver kullanıyorum, HD değildir.

Diğer bir husus, 3d izlediğim filmlerde yaşadığım bir durum. 3D filmleri izlerken belirli periyotlarla ekranın tamamında renklerin tonları anlık gidip geliyor. Bütün görüntüde durum aynı. Ekranın belirli kısımlarında değil yani tamamında oluyor. Acaba filmden mi deyip farklı birkaç film e baktım durum aynı. Herhangi ekstra bir ayar kullanmadım. Şimdi aklıma gelen bir durum var onu deneyeceğim. 3D filmleri açıp bir de gözlüksüz deneyeceğim. Aynı renk değişmeleri olacak mı o zaman anlayacağım.

Hızlı ve hareketli sahnelerde akışkanlık çok iyi gibi gelmiyor bana. Takılmalar oluyor gibi geliyor bana. Ama bu takılmalar az önce bahsettiğim futbol karşılaşmasını izlerken olan takılmalardan değil. Hani FPS değeri kötü olan videolar olur ya ona benzeyen takılmalar gibi. Sizler de aynı şeyleri gözlemlediniz mi ?

Ve bu ara dikkatimi çeken bir durum : Alt yazının okunmasında sıkıntı. Harici diske film ve altyazısını atıyorum. İsimlerini aynı yapıyorum ve TV ye takıyorum. Filmi açtığımda altyazıyı görmüyor. TV yi kapatıp açıyorum yeniden filmi açıyorum. Yine altyazı gelmiyor. Tek yol harici diski çıkarıp yeniden taktığımda oluyor. Filmi açıyorum altyazıyı da okumaya başlıyor. Acaba neden böyle yapıyor ? Sizde de aynı durum var mı ?

Evet direk usb'den izlemeye çalıştığımda vermişti o hatayı ve notebook veya dizüstü sahibi de olmadığımdan ne yapabilirim diye düşünürken belgeselin frame rate'ini değiştirme fikri geldi aklıma. Araştırdım, mkv'lerin içine Türkçe altyazı attığımız her derde deva program mkvmerge ile frame rate de değiştirebiliyormuşuz. Ben de 48'den 30'a çektim ve sorunsuzca açtı televizyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekil

Evet direk usb'den izlemeye çalıştığımda vermişti o hatayı ve notebook veya dizüstü sahibi de olmadığımdan ne yapabilirim diye düşünürken belgeselin frame rate'ini değiştirme fikri geldi aklıma. Araştırdım, mkv'lerin içine Türkçe altyazı attığımız her derde deva program mkvmerge ile frame rate de değiştirebiliyormuşuz. Ben de 48'den 30'a çektim ve sorunsuzca açtı televizyon.

Bu da güzel fikirmiş.

Beğendin mi peki 3D görüntüyü ?
  • quote:

Şimdi TV hakkında birkaç şey dikkatimi çekti. Ne zamandır yazacaktım aklımdaydı.

Geçenlerde maç izlerken nadiren de olsa bir saniyelik zaman diliminde takılarak geçişler olduğunu farkettim. Bu durum 90 dakika boyunca 5-6 defa oldu diyebilirim. Takılmanın nasıl olduğunu anlatmam gerekirse, hani olur ya pc de oyun oynarken kasılmalar ve takılmalar olur. Buna benzer bir takılmaydı. Ancak bunun dışında normal tv izlerken veya film izlerken böyle bir şeye şahit olmadım. Belki oluyordur ancak farkedilmiyordur bunu bilmiyorum. Receiver dan kaynaklı bir durum da olabilir. Standart Sunny receiver kullanıyorum, HD değildir.

Diğer bir husus, 3d izlediğim filmlerde yaşadığım bir durum. 3D filmleri izlerken belirli periyotlarla ekranın tamamında renklerin tonları anlık gidip geliyor. Bütün görüntüde durum aynı. Ekranın belirli kısımlarında değil yani tamamında oluyor. Acaba filmden mi deyip farklı birkaç film e baktım durum aynı. Herhangi ekstra bir ayar kullanmadım. Şimdi aklıma gelen bir durum var onu deneyeceğim. 3D filmleri açıp bir de gözlüksüz deneyeceğim. Aynı renk değişmeleri olacak mı o zaman anlayacağım.

Hızlı ve hareketli sahnelerde akışkanlık çok iyi gibi gelmiyor bana. Takılmalar oluyor gibi geliyor bana. Ama bu takılmalar az önce bahsettiğim futbol karşılaşmasını izlerken olan takılmalardan değil. Hani FPS değeri kötü olan videolar olur ya ona benzeyen takılmalar gibi. Sizler de aynı şeyleri gözlemlediniz mi ?

Ve bu ara dikkatimi çeken bir durum : Alt yazının okunmasında sıkıntı. Harici diske film ve altyazısını atıyorum. İsimlerini aynı yapıyorum ve TV ye takıyorum. Filmi açtığımda altyazıyı görmüyor. TV yi kapatıp açıyorum yeniden filmi açıyorum. Yine altyazı gelmiyor. Tek yol harici diski çıkarıp yeniden taktığımda oluyor. Filmi açıyorum altyazıyı da okumaya başlıyor. Acaba neden böyle yapıyor ? Sizde de aynı durum var mı ?

aynı takılma sorunu 40f6100 dede var.
    maçlarda ve 3d filmlerde.
    yazılımsal sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Şimdi TV hakkında birkaç şey dikkatimi çekti. Ne zamandır yazacaktım aklımdaydı.

aynı takılma sorunu 40f6100 dede var.
    maçlarda ve 3d filmlerde.
    yazılımsal sanırım.

Güncellemeyle düzelir mi acaba ?

valla ben sureklı maç izliyorum hiç bir sıkıntı yok varsada gözüme takılmadı demek kı, görmedıgım bişeyden de rahatsız olmam bu aksamkı macta bı dıkkat edeyım bakım alt yazı aynen 3d alt yazıda sıkıntı yaptı ugrasmadım bende dıger alt yazılarda sıkıntı olmadı ama,youtubede samsung3d vıdeolar var yemek savaşı falan yapıyolar 10 numara bişey ya 3d budur dedım izleyince filmler falan hıkaye
    Fazla bakamadım ama güzeldi, zaten daha önce sinemada 3d film falan izlemediğim için sinemayla televizyonun 3d performansını karşılaştıramıyorum fakat şimdiye kadar "bu ne ya" dedirtmedi bana.

Bu arada arkadaşlar dahili uydu alıcılı televizyonlarda maç saatlerinde bazı kanalları izleyememe gibi bir durum oluyormuş galiba. Bu akşam star'daki milli maçı izleyebilir miyim acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.