Şimdi Ara

Samsung Plazma 51F5570 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.223
Cevap
12
Favori
63.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanıcı olarak yorumlarım; görüntü kalitesi kendi 3 modu dışında kendi yapacağın ayarlarla hem çok canlı hemde parlak olabilir bu tamamen göz zevkiyle ilgili bi durum bu konuda içiniz rahat olsun. Elektrik tüketimini çok düşünmeyin birazda aldığınız keyfi düşünün, abartılığı gibi faturaya bindirmiyor zaten. Ayrıca hızlıal'dan aldım evime mng kargoyla geldi hamdolsun hiçbir sıkıntı olmadı internet alışverişlerine güvensiz olmayın bu arada bende bu tv yi almadan önce bütün tekne yo marketleri gezdim hiçbirinin teşhirinde yoktu bu yüzden elemanların alayı 1) abi napıcan plazmayı al ledi kral gibi olursun 2) abi plazmada panasonicten başkası alınmaz sen güven bana" muhabbetinden bıkmıştım.
  • UDİ123 U kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadada yoktu demek yeni eklemisler. Dun hediye ceki de veriyordu. Maksipuan da var. 200 tl uyguna geliyordu yani. Bugun hediye ceki kampanyasi bitti.

Parlaklık konusunda birsey diyemeyecegim. Ne bekledigine bağlı bu. Akşamları asla sıkıntı yasamazsin ama gündüzleri ışık alan odada kullanacaksan parlaklık tatmin etmeyebilir.

Kisa kisa yazayim

Led lcd alma bence plazma al kesinlikle
    47 alma kesinlikle 51 ve üstü al

Fatura konusuna çok takılma bence. 3 hafta 3 kişiyle ev normal olarak kullanildi elektrik anlaminda. Tv ayarlari normalinden yuzde 15 olarak dusuk kullanıldı ve 3 haftada 200 saatin uzerinde kullanildi. Fatura 63 65 lira gibi geldi. Ayarları normal acsak biraz daha farkedebilir belki. Abarti bir durum yok bence. Bu ay ayarları istedigim gibi yaptim. Gunluk kullanım yine 10 saate yakın. Bakalim fatura ne olacak.

Acelen yoksa bekle biraz. Zamanim yok suan maalesef. Senin icin üç dört gün icinde tv nin videolarını çekerim. Hem vatandas da faydalanir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banzar -- 12 Ekim 2013; 18:00:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin1313

quote:

Orijinalden alıntı: Crafty2

Ben servisin kendi getirdiği askıyla duvara astırdım.tv ile duvar arasında 5cm boşluk var yok.Takan servis elemanlarına da dedim bir şey olmaz dediler.
    Bu arada isteyen olursa kendi kullandığım ince ayarları akşam paylaşabilirim.Fosfor daha tam oturmadı ama görüntü 2-3 gün öncesine göre baya değişti.

Merhaba,

Ayarları paylaşabilirseniz sevinirim, gerçi şimdilik standart mod kullanıyorum ancak 200 saat süresi dolmak üzere artık dinamik'e geçmeliyim sanırım yavaş yavaş.

Resim modu : Film
    Hücre ışığı : 20
    Kontrast : 95
    Parlaklık : 45
    Netlik : 10
    Renk : 49
    Ton : Y48/K52
    Gelişmiş ayarlar
    Dinamik kont: kapalı
    Siyah tonu : kapalı
    Ten tonu +1
    Salt RGB kapalı
    Renk alanı otomatik
    Beyaz dengesi
    r-ofseti 22
    g ofseti 27
    b ofseti 29
    r kazanımı 23
    g kazanımı 29
    b kazanımı 28
    gama 0
    resim seçenekleri
    renk tonu kırmızı 1
    dijital temiz görünüm kapalı
    mpeg przt filtresi kapalı

Şu dikkatimi çekti hangi hdmi bağlantısında hangi ayarı yaparsan o ayar sadece o hdmi da kullanılıyor.Başka birisine geçersen yeniden yapman gerekiyor.Global değil görüntü ayarları.

dostum rahat ol bende çok kasmıstım almadan önce yeter ulan dedım aldım keyfım gıcır bukadar adam kullanıyoruz al dıyosak al tvde eksı özellık sadece 3dsı benı kesmedı sınemadakı 3dye alışınca bu yetersız geldı bana hergun dahada kafayı yersın uykuların kacar gozlerın bozulur okumaktan al kurtul
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin1313

quote:

Orijinalden alıntı: Crafty2

Ben servisin kendi getirdiği askıyla duvara astırdım.tv ile duvar arasında 5cm boşluk var yok.Takan servis elemanlarına da dedim bir şey olmaz dediler.
    Bu arada isteyen olursa kendi kullandığım ince ayarları akşam paylaşabilirim.Fosfor daha tam oturmadı ama görüntü 2-3 gün öncesine göre baya değişti.

Merhaba,

Ayarları paylaşabilirseniz sevinirim, gerçi şimdilik standart mod kullanıyorum ancak 200 saat süresi dolmak üzere artık dinamik'e geçmeliyim sanırım yavaş yavaş.

Dinamik mod, adı üstünde normalden fazla ayarlanmış görüntü. Bazen sıtandart modda da, bağzı ayarlar normalken ayarın birisi fazla açılmış olabiliyor.
    Kontrastı kısıksa, aydınlatmayı fazla veriyorlar. Aydınlatma kısılmış ise kontrastı arttırıtorlar. Bu durum dinamik modda max durumdadır. Standart modda %100 açılmış ayarı ben %80 yaparak. yada renk ayarları genelde nominal %50 dir, (dinamik modda) 55 ise nominal olan 50ye çekerim. gibi.
    Sizde dinamik modda fakat akıcı (gözü yormayan). tvpowerinin ve panelinin daha rahat çalışması için %80 olarak kont/ışık değerini ayarlamanızda fayda görüyorum.
    Eğer tv nizde,, genel ayarlarda eko mod/sensör var ise, bu ayarıda öneririm; gündüz panel ışığını ayarladığınız değere yükseltir. gece ise hem görüntü hemde tv ekonomik çalışması açısından ışık değerini ayarlamış olduğunuz eko sensör seviyesine otomatik ayarlar. eko sensör ayarını panel ışık ayarından hariç, (led tv lerde /backlıght-arka ışık) olarak geçiyor. %50 değer veriyorsunuz. sanırsam plazmada (hücre ışığı). Çoğu kullanıcı hücre ışığı ile ışık ayarını karıştırmakta, birini kısmış fakat diğer çok açık, bilmiyor) İyi forumlar..

• xidir X kullanıcısına yanıt
    yansıma ve buzzing...bu eksileri hiç önemsemiyorum.yansıma-gündüz perde çekersin ,buzzing-sesi açarsın...elektrik sarfiyatını da önemsemiyorum artık...

ilk sıramda görüntü kalitesi var...

görüntüde hafif titremeler... demişsin birde... işte herkez de varsa böyle bir durum,ciddi bir eksi'dir bence...

birde 3d nin tatmin edici olmaması... (3d çekilen filmler mi tatmin edici değil yoksa normal yayını 3d ye çevirince mi 3d nin kalitesi kötü)bunu belrtebilirmisiniz
  • tv de bluetooth olduğu için resimdeki klavyeyi kullanmanızı öneririm. Logitech'in ps3 için yaptığı klavye normalde ama bizim tv de uyumlu çalışıyo, touch pad kısmı da sorunsuz hatta güzel yanıda f1 fonksyon tuşlarıyla tv yi kontrol edebiliyosunuz (smart, kanal + ses ayar vs. ).

önceki sayfalarda bi arkadaş sormuştu kumanda muadili için, resimdeki model tüm fonksyonları sorunsuz kontrol ediyor. hatta bazı ayarlara çok daha hızlı ulaşma imkanı var
     Samsung Plazma 51F5570 Samsung Plazma 51F5570

• quote:

Orijinalden alıntı: ZORESMER

dostum rahat ol bende çok kasmıstım almadan önce yeter ulan dedım aldım keyfım gıcır bukadar adam kullanıyoruz al dıyosak al tvde eksı özellık sadece 3dsı benı kesmedı sınemadakı 3dye alışınca bu yetersız geldı bana hergun dahada kafayı yersın uykuların kacar gozlerın bozulur okumaktan al kurtul

aynen gözlerim pörtledi

• quote:

Orijinalden alıntı: xidir

Merhaba arkadaşlar,
    + Mkv oynatıyor (17 GB büyüklüğündeki dosyayı rahatlıkla açıp 3D izledim)
    + Ses formatlarıda herhangi bir sıkıntı yok.
    + 3D iyi (Süper diyemiyorum henüz alışamadım galiba)
    + Smart kullanılabilir, Tarayıcısından online film, dizi sitelerini kullanmak sorunsuz ama kanalların canlı yayın akışında tarayıcı takılıp kapanıyor.

- Buzzing (Tv nin sesini tamamıyla kısınca duyulan cızırtı), hakkatten de rahatsız ediyor. Ses açıkken fark edilmiyor.
    - Yansıma (Pencere kuzey cephede, güneşlik ve tül perde kapalı olmasına rağmen yine de gündüz izlemek sıkıntılı.)

Servis kurarken ölü piksel testi yapmadı, çok acele bir kurulum yapıp tüydüler resmen. 8gb Kingston bellek sorunsuz çalışıyor. İnca kablosuz fareyi algıladı, everest kablolu klavye bağlantıyla beraber dil seçimi yaptıktan sonra kullanılıyor.Masaüstünü HDMI kabloyla bağlayıp denedim sıkıntısız görüntü aktarıldı.

Tv' nin kaç hz olduğunu bilmemekle beraber görüntüde hafif titremeler görüyorum. Bu yönüyle de bir (-) yi hak ediyor. İyi forumlar

bahsettğim inceleme bu..

buzzıng gecenın sessızlıgınde beyaz agırlıklı sahnelerde oluyor cok az ,titreme falan yok rahat ol,tvde sıkıntı yok sen uydualıcısı ne kullanacaksın tvnın kendı alıcısımı harıcı alıcımı
  • quote:

buzzıng gecenın sessızlıgınde beyaz agırlıklı sahnelerde oluyor cok az ,titreme falan yok rahat ol,tvde sıkıntı yok sen uydualıcısı ne kullanacaksın tvnın kendı alıcısımı harıcı alıcımı

d-smart hd uydu alıcı ve dıgıturt hd uydu alıcı.dönüşümlü 2sini de kullanacağım
    ozaman sıkıntı yok uydualıcın ne kadar ıyı olursa okadar memnun kalırsın
  • fotoğrafdaki gibi
    51f5570 in enerji tüketim tablosu paylaşılabilir mi,alan arkadaşlarda vardır sanırım tablo.
    paylaşabilirlerse faydalı olacaktır.
  • quote:

şu an kullandığım 92 ekran arçelik'in lcd tv si var.digiturk hd ve d-smart hd ler gayet iyi.
    51f5570 de tabi çok çok daha farklı olacaktır .

3D si hakkında biraz daha bilgi verebilirmisiniz acaba.hangi filmleri izlediniz 3d de örneğin.filmden filme fark ediyordur belki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UDİ123

quote:

şu an kullandığım 92 ekran arçelik'in lcd tv si var.digiturk hd ve d-smart hd ler gayet iyi.

3D si hakkında biraz daha bilgi verebilirmisiniz acaba.hangi filmleri izlediniz 3d de örneğin.filmden filme fark ediyordur belki?

Bence 3d si filmden filme değişiyor . Hızlı ve öfkelinin son filmini 3d olrak izledim. Ve i max in 3d bir denizalti belgeselini izledim. Hızlı ve öfkeliyi 6/10 belgeseli ise 9/10 olarak degerlendirebilirim. Kesinlikle mükemmeldi. Izlemeyen arkadaslar varsa imax belgeselini 3d izlesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banzar -- 12 Ekim 2013; 20:01:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: banzar

quote:

Orijinalden alıntı: UDİ123

quote:

Bence 3d si filmden filme değişiyor . Hızlı ve öfkelinin son filmini 3d olrak izledim. Ve i max in 3d bir denizalti belgeselini izledim. Hızlı ve öfkeliyi 6/10 belgeseli ise 9/10 olarak degerlendirebilirim. Kesinlikle mükemmeldi. Izlemeyen arkadaslar varsa imax belgeselini 3d izlesinler.

3d sini beğenmeyen arkadaş sanırım izlediğin filmle alakalı.bence bu televizyon alınmaya değer artık.

link de kaliteli 3d filmlerin listesi var.
    51f5570 le izlediğiniz film var mı içinde? bilgi verebilirseniz faydalı olacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_51329601/tm.htm

birde içinde hediye gelen 3d gözlüklerin kalitesinden bahsedebilirmisiniz ?

ozbuyucusu,avatar,avengers,the hobbit bu 4 filmi izledim hiç biri tatmin etmedi 15 dakka izleyip bıraktım özellikle filmlerdekı karanlık sahneler çok kötü arka plandakı görüntüler bulanık üst üste oturmuyor az önce avengersi açtım baktım begenmedim şimdi avatarı açıp tekrar bakacam alt yazıda senkron sorunu vardı yenısını ındırdım bı denım bu arada fılm 30GB :)
  • quote:

ozbuyucusu,avatar,avengers,the hobbit bu 4 filmi izledim hiç biri tatmin etmedi 15 dakka izleyip bıraktım özellikle filmlerdekı karanlık sahneler çok kötü arka plandakı görüntüler bulanık üst üste oturmuyor az önce avengersi açtım baktım begenmedim şimdi avatarı açıp tekrar bakacam alt yazıda senkron sorunu vardı yenısını ındırdım bı denım bu arada fılm 30GB :)

bu filmler son derece iyi filmler.bunlarda tatminsizlik oluyorsa tv nin 3D sini sorgulamak gerekli.
    3d hakkında tecrübeleri olan arkadaşlar bilgi verebilir mümkünse.

birde (kardeşi sanırım)51f5500 dan eksi yada artı yönleri var mı acaba.YOUTUBE da F5500 ın çok tanıtımı yapılmış.
    Bizim 51f5570 in tanıtım videosu hiçbir yerde yok...
    youtube dan bakabilirsiniz.....

buda indirim de 2000 tl fiyatı şu anda.sanırım bizim 51f5570 in kardeşi ama farklarını bulamadım henüz.......

Samsung PS-51F5500 600HZ 3D Full HD Smart Plazma TV - İki Gözlük Hediye...

http://www.gold.com.tr/samsung-ps-51f5500-600hz-3d-full-hd-smart-plazma-tv_u

• quote:

Orijinalden alıntı: grimser

önceki sayfalarda bi arkadaş sormuştu kumanda muadili için, resimdeki model tüm fonksyonları sorunsuz kontrol ediyor. hatta bazı ayarlara çok daha hızlı ulaşma imkanı var
     Samsung Plazma 51F5570

Nereden alabilirim bu kumandayı?

avatar biraz daha iyi ama yine benı tatmın etmedi,zaten zevk vermıyor sinema dısında 3d hıkaye,ama belgesel izledim uydudan güzeldi :) 5500 ve 5570 aynı tv
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.