Şimdi Ara

Samsung Plazma 51F5570 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
12
Favori
63.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aranızda güncel düzenlenmiş kanal listesi paylaşabilecek var mı?Başka bir başlıktan kanal listesi alıp yükledim Trt ler yok oldu ne kadar taratsam da çıkmıyor tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

Aranızda güncel düzenlenmiş kanal listesi paylaşabilecek var mı?Başka bir başlıktan kanal listesi alıp yükledim Trt ler yok oldu ne kadar taratsam da çıkmıyor tekrar

önceki evimde kendi uydum vardı usb ye yüklemiştim kanal listesini, yeni taşındığım dairede merkezi sistem var kanalları tarattıktan sonra usb den kendi listemi yükledim. liste geldi ama bütün kanallar gitti. Sanırım kanal listesini kaydederken sadece ismini değil, uydu adı kodu frekansı 3/4 vs nesi varsa öyle kaydediyor, yüklediğinde eskisiyle uyuşmayınca bu yüzden kanallar gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: barman

Arkadaşlar 3D LED TV'ler arasında gelip giderken acaba plazma mı tercih etsek diye düşündüm.

http://www.incehesap.com/samsung-51f5570-plazma-fiyati-23666/?ref=akakce&v=0.82.5

Burada şu an 1900 lira olarak gözüküyor. Ne diyorsunuz, bu saatten sonra tercih edilir mi plazma TV?

Plazmanın saatle ne alakası var ?
    lcd cıkar - biter gider
    led cıkar - biter gider
    oled cıkar - biter gider
    4renk bilmem ne cıkar - biter gider
    4k cıkar - biter diger

plazma hep kalır :)

EDİT:
    DAHA daha iyi bir plazma derseniz 42stw60
    suan 2 bin liranın üstünde
    acelesi olmayanlar pusuya yatabilir
    hiç bir şekilde sizi üzmez.. beklentilerinizi fazlası ile karşılar.. ama ekran 129 değil 106

Hocam iyi güzel demişsinizde bundan birkaç yıl sonra Plazma üretileceğini sanmıyorum.Panasonic bu yıl son serisini çıkardı.diğerleride onu takip edecektir.Led'ler yani eski adıyla Lcd'ler de Plazma kadar eski ve bir o kadar piyasada kaldılar.Lcd'lerin zamanla birtakım özellikleri değişti,arka ışık sistemi yüzünden Led adını aldı.Led insanlara sanki yeni panel teknolojisiymiş gibi tanıtıldı.oysa hala ilk üretildiği gibi likit ekrandan başka birşey değildi.Lcd'lerde olduğu gibi zamanla Plazmalarda değişti.ama temel prensip hep aynı kalmak zorundaydı,plazma gazlı panel teknolojisi.Plazmanın sonu Lcd/Led'den önce gelecek.Led'leri yeni özelliklerle güncel tutuyorlar.mesela 4K paneller bunun en iyi örneği.tabii Oled'ler çıkıp yaygınlaştığında artık kimse ne Led ne de Plazmaya bakmaz.çünkü Oled, Lcd'nin canlılığı ve keskinliğiyle Plazma'nın hızı,geniş izleme açısı ve homojenitesini bir arada verebilecek bir panel.diğer ikisinin artı özellikleri bir panelde buluşuyor diyebiliriz.Bu da yıllardır hep olmasını istediğimiz bir şeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 7 Ekim 2013; 12:41:59 >

• grimser G kullanıcısına yanıt
    Ben genelde Tivibu kullanıyorum olmazsa olmaz değil ama kullanıcılardan birisi usbye atarsa kanal listesini belki sizin de sorununuz çözülebilir.Turksat 1/4 Hotbird 2/4 olacak zaten ord bir sıkıntı yok
  • @grimser Teşekkürler

@hbasaran Dediğiniz gibiyse güzel, umarım başka bir sorun çıkmaz :)

En büyük sorun şuan ne bir yayın paketi ne de bir internet aboneliğim var, dsmarta bakıyorum interneti yerlerde sürünüyor gibi müşteri hizmetleri sorunlu hep, teledünya desem ayrı bir dünya :) hd kutu çanak vs bulaşsam bu sefer net için yine içinde tv yayını olan abonelikler kadar ücret ödemek var... kafam karışık yayın ve net konusunda...
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt

yazdıklarının hepsine okum
    biliyorum durumun aynen senin dediğin gibi oldugunuda
    plazmadan sonra gelen lcd tenkolojisi plazmayı arattı köse bucak, :)

üretimin sona ermesi/ercek olması aslında yeni tenk. plazmanın önüne geçmesi değil (hiç öyle birşey olmadı)
    plazma üretiminin başlı başına meşakatli bir iş olması, üreticiye ledten bilmem neyden daha az kar ettirmesi yavaş yavaş firmaların diger kolay üretilebilir tenk. yönelmesine neden oldu..

insallah yeni gelecek tenkolojiler hem fiyat hem görüntü bakımından plazmayı aratmaz
    ahh nerede o plazmalar demez insanlar :)
  • Alpys A kullanıcısına yanıt
    böyle buyuk ekran bı tv alıyosan netınde olcak hd uydu alıcında olcak kı tadını cıkarasın,dsmart falan hıkaye 1 sene snra butun turk kanalları hd olcak zaten,alcaksın bı hd enıgma2 tabanlı uydu alıcısı net baglantında olcak server abonelıgınde olcak ondan sonra kurul tvnın karşısına keyıfını yap benım gıbı bunların sana malıyetı ınternet baglantın harıc 500 lıra,yok cok para dersen normal takılmaya devam
  • Dostlar, Samsung 51f5570 aldım bende forumdan bir arkadaşımızdan. Acayip derecede memnunum. Benim 40" Samsung LCD kadar Parlak ve Beyaz renkler sorunsuz.
    Bu arada Telefonuma android marketten samsung smart view yazılımını indirdim. Akşam yatarken sadece TV de paneli kapat diye bir özellik var onu çalıştırıp yatak oadasına geçiyorum. Yattığım yerden Cep telefonumun ekranından televizyon seyretmeye devam ediyorum. Şaka gibi , program bitince yada uykum gelince yine program üzerindeki kumanda dan televizyonu kapatıp uyuyorum. Bunları yaparken yataktan bile çıkmıyorum. Yatak odası ve salon arası 6 metre falan olmalı, modem bana 3 metrede N300 dual band wireless özellikleri içeren bir Linksys.
    Benim tek aradığım LCD lerde hareket yumuşatma gibi bir şey vardı sanırım o bu televizyonda yok yada plazmanın doğasına aykırı veyahut ben bulamadım (varsa oyunlar için kullanmak isterim). Geçişlerde yayın kalitesizse o titreşimli geçişler gözüme takılıyor. Bu arada telefonla çektiğim 1080p videolar, müzikler, youtube falan izlemeler wireless ın bütün nimetlerinden faydalandırıyor bu TV beni. Tam eğlence merkezi oldu.

Aslında LCD net gösteren bir televizyon falan değilmiş onu iyice anlamış durumdayım. Plazma seyretmenizi öneririm, özellikle maçlarda tek kelime ile harika.

• yosunkaya kullanıcısına yanıt
    SEN TEKNOLOJİNİN dibine vurmuşsun iyice yahu :) zeki müreni yatak odasına kadar sokmuşsun hani hehehe
    bu arada hayırlı olsun güle güle kullan inş.
    bi iki ay sonra renklerin daha muazzam olacak bu daha başlangıç :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 8 Ekim 2013; 14:22:40 >
  • Bu tv nin ekran yenileme hızını değiştiremiyor muyuz?
    Bir seçenek var ama dokunulmuyor 50hz gösteriyor.Ne denediysem değiştiremedim.
  • bu tv ile internetten çeşitli film sitelerinden tam ekran tek part film izlerken bellek yetersiz hatası alan ya da internetin kendiliğinden kapatıldığına denk gelen oldu mu?
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Valla işime yaradı bu özellik. iyi dileklerin içinde teşekkür ederim dostum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosunkaya

Bu arada Telefonuma android marketten samsung smart view yazılımını indirdim. Akşam yatarken sadece TV de paneli kapat diye bir özellik var onu çalıştırıp yatak oadasına geçiyorum. Yattığım yerden Cep telefonumun ekranından televizyon seyretmeye devam ediyorum. Şaka gibi , program bitince yada uykum gelince yine program üzerindeki kumanda dan televizyonu kapatıp uyuyorum. Bunları yaparken yataktan bile çıkmıyorum. Yatak odası ve salon arası 6 metre falan olmalı, modem bana 3 metrede N300 dual band wireless özellikleri içeren bir Linksys.

Dostum o programı ben de indirdim ama dediğin kısmı bulamadım. Nerden çıkıyor tarif edebilir misin?
  • Paneli kapat bölümünü soruyorsanız eğer, kumandadan açtığın menü içerisinde "tools " a tıklayarak göreceksin. Paneli kapat ı seç .. Kumandadan yada telefondan kanal değiştirmeye çalışmazsan kapalı kalıyor ama yayın devam ediyor sesi falan duyabilirsin...
  • Modele ait e-manual linkine sahip olan bir arkadaş var mı?
    Birçok ülke Samsung sitesinde, tam model olarak 51f5570 bulamıyorum.
    Tv üzerinden online update dışında hangi siteden yazılım indirebiliyorsunuz?
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    http://www.samsung.com/de/consumer/tv-audio-video/television/plasma-tv/PS51F5570SSXZG

yazılım varmı yokmu bılmem tv burda
  • ZORESMER kullanıcısına yanıt
    linkte fiyat 1000 euro diyor
    1000 euro bugun tr.de 2600 lira eder

ama 2600 lira + otv bilmem ne ilave ettigin zaman 3 000 i rahat geçer ama burda 1800-2000 lira :)

mesela panasonic shop sitesinde 50stw60 1000 dolar bu = 2 bin lira eder ama Türkiyede 3500 liraya satılıyor

çok enteresan hatta ilgiç ve tuhaf..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 10 Ekim 2013; 8:13:50 >

• hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Hocam Panasonic'in satılması için Panasonic haricinde herkes çalışıyor. O fiyatlara gelir durumu çok iyi olanlar haricinde insanlar alamazlar.2300 küsüre 60 inch Ph670S satılıyor o paraya ancak 42 inch plazma alınabiliyor tamam kalitelidir laf yok ama önce duygusal düşünmek zorundayız.Zaten 5570 ile Stw60 arasında öyle bakınca tüh keşke biraz daha para koysaydım da Pana alsaydım diyecek fark göremedim hatta benim cihazda çoğu ayar kısık. Benim açımdan bu senenin f/p cihazı Samsung tur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

Hocam Panasonic'in satılması için Panasonic haricinde herkes çalışıyor. O fiyatlara gelir durumu çok iyi olanlar haricinde insanlar alamazlar.2300 küsüre 60 inch Ph670S satılıyor o paraya ancak 42 inch plazma alınabiliyor tamam kalitelidir laf yok ama önce duygusal düşünmek zorundayız.Zaten 5570 ile Stw60 arasında öyle bakınca tüh keşke biraz daha para koysaydım da Pana alsaydım diyecek fark göremedim hatta benim cihazda çoğu ayar kısık. Benim açımdan bu senenin f/p cihazı Samsung tur.

60PH670S de plazma. Hatta şu anda en iyi F/P ürünü. 2300 tl'ye 60 inç plazma alıyorsunuz. 50 inç olanı ise samsung'un 5570 ile aynı fiyatlarda. Panasonic'in sadece vt ve zt serilerinde farkı hissedersiniz. Diğer st, et, gt vb. serilerde lg ve samsung'un ürünlerinden kalite farkı yoktur. ve f/p olarak kesinlikle Samsung veya lg plazma modellerini öneririm. vt serileri için de 7-8bin tl verecek kadar fark yoktur. yani 60PH670S için 2300 ödüyorsanız 60vt serisi için en fazla 3500-4000tl uygundur. st, et, gt serileir için ise 2000-2500tl fiyat aralığı normaldir. Yani malların ederi budur. Şİmdi LG ve Samsung plazmaları ederinden satıyor. Fiyatların normal olmasından insanlar sanki malın kötü olduğunu düşünüyor. Durum öyle değil. Mal aynı mal. Panasonic Türkiye distribütörü olayı baya abartıyor.

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Aynı görüşteyiz hocam,Ph670s i kullandım ben 1 ay kadar çok ta memnundum ama ölü piksel hatası ile para iadesi aldım.60 inch olanı o dönemde 2300 olsaydı yine 670s alırdım.Yalnız 5570 için daha bir şikayet okumadım 670S için bir çok ölü piksel sorunu okudum o yüzden benim açımdan f/p ürünü 5570 dir.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.