Şimdi Ara

Samsung Plazma 51F5570 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.223
Cevap
12
Favori
63.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lomax.

quote:

Orijinalden alıntı: Crafty2
    Bu ölü pixel testini servis mi yapıyor yoksa ben kendi imkanlarımla mı yapmalıyım?Servis hazır evdeyken 2dk durun ölü pixel testi yapacam diyim :p

Servisin ölü piksel testiyle uğraşacağını hiç zannetmiyorum, hele ki Samsung servisinin...
    Linkte, ana renklerden oluşan resim dosyaları var, bu dosyaları servis gelmeden usb diske/belleğe kopyalayın ve televizyon kurulduktan sonra medya oynatıcıdan tek tek oynatarak ekran kontrolü yapın.
    Umarım problemsiz bir kurulum olur.
    http://www.dosya.tc/server17/EXqxr5/Colour.rar.html

Plazma modellerde pek yaşanmaz ölü pixel vakaları..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

quote:

Bu ölü pixel testini servis mi yapıyor yoksa ben kendi imkanlarımla mı yapmalıyım?Servis hazır evdeyken 2dk durun ölü pixel testi yapacam diyim :p

Servisin ölü piksel testiyle uğraşacağını hiç zannetmiyorum, hele ki Samsung servisinin...
    Linkte, ana renklerden oluşan resim dosyaları var, bu dosyaları servis gelmeden usb diske/belleğe kopyalayın ve televizyon kurulduktan sonra medya oynatıcıdan tek tek oynatarak ekran kontrolü yapın.
    Umarım problemsiz bir kurulum olur.
    http://www.dosya.tc/server17/EXqxr5/Colour.rar.html

Kesinlikle servislerin uğraşacağını sanmıyorum. İstisnalar varsa bilemiyorum. Elemanlar kurup "bitti efendim" demeden çıkıp kapıya yöneliyorlar. Çıkmak için koridora ne için yöneldiklerini dahi anlamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banzar -- 5 Ekim 2013; 13:42:20 >

• quote:

tv geldi yarın kurmaya gelecekler.Kutusu beklediğimden baya büyük.
    Tv yi kurunca nelerine bakayim ? Sorunlu mu değil mi diye.
    Servis menüsüne nasıl giriliyor bilen var mı?

Servis menüsüne (adı üstünde, sağdece teknik servis ve teknik durumlar için girilir) siz ne için girmek istemiştiniz. Sağdece ve sağdece Tv nizi (sıfır) ayarlarına, Format facktory moduna çevirmek için girebilirsiniz. Diğer başka işlemler, değiştirilemez hataya neden olabilir. Sırasıyla tv kapalıyken; İNFO-MENU-MUTE-POWER.
  • Arkadaşlar bu televizyon için eski tip normal bir kumanda nerden bulabilirim?

Ayrıca bu 3d nasıl çalışıyor? Youtube'dan bir deneme videosu indirdim, çocuğun teki eline devamlı bir şeyler alıyordu falan ama görüntü çok bulanıktı. Bir de iron man 3'ün 3d'sini indirdim onda da ekranın sağında ve solunda aynı görüntüden iki tane var. Kaç çeşit var bu 3d'lerden? Yalnız ikisinin ortak özelliği de 3d gözlükle izleyemedim? Gözlük bağlı diye uyarı veriyor ama 3d görüntü alamıyorum. Ha çok mu önemli 3d? Değil ama hayatımda ilk defa bakayım dedim, onda da yapamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekil -- 6 Ekim 2013; 2:21:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekil

Arkadaşlar bu televizyon için eski tip normal bir kumanda nerden bulabilirim?

Ayrıca bu 3d nasıl çalışıyor? Youtube'dan bir deneme videosu indirdim, çocuğun teki eline devamlı bir şeyler alıyordu falan ama görüntü çok bulanıktı. Bir de iron man 3'ün 3d'sini indirdim onda da ekranın sağında ve solunda aynı görüntüden iki tane var. Kaç çeşit var bu 3d'lerden? Yalnız ikisinin ortak özelliği de 3d gözlükle izleyemedim? Gözlük bağlı diye uyarı veriyor ama 3d görüntü alamıyorum. Ha çok mu önemli 3d? Değil ama hayatımda ilk defa bakayım dedim, onda da yapamadım.

bulanık olmasının sebebi indirilen videonun sd-3d olması olabilir.

lg top girl diye bir aratma yapın youtubede
    lg nin bir muzik klibi çıkacak karşınıza oldukça eglenceli
    videoyu hd formata ayarlayıp izlemeyi deneyin oldukça fazla 3d detayları var, perf. oradan anlarsınız..

• Arkadaşlar 3D LED TV'ler arasında gelip giderken acaba plazma mı tercih etsek diye düşündüm.

http://www.incehesap.com/samsung-51f5570-plazma-fiyati-23666/?ref=akakce&v=0.82.5

Burada şu an 1900 lira olarak gözüküyor. Ne diyorsunuz, bu saatten sonra tercih edilir mi plazma TV?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 6 Ekim 2013; 8:35:09 >
  • barman B kullanıcısına yanıt
    valla arkadaşım bende şaşırdım ne alacagımı lg la660 alacaktım tam karar verdım bırı geldı led alma plazma al dedı senın verdıgın modelın aynısını tavsiye etti daha buyuk daha ucuz felen dedı...yıne kafam karıstı tam tv alcam karar degısıyo ne yapcaz bılmıyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Arkadaşlar 3D LED TV'ler arasında gelip giderken acaba plazma mı tercih etsek diye düşündüm.

http://www.incehesap.com/samsung-51f5570-plazma-fiyati-23666/?ref=akakce&v=0.82.5

Burada şu an 1900 lira olarak gözüküyor. Ne diyorsunuz, bu saatten sonra tercih edilir mi plazma TV?

Plazmanın saatle ne alakası var ?
    lcd cıkar - biter gider
    led cıkar - biter gider
    oled cıkar - biter gider
    4renk bilmem ne cıkar - biter gider
    4k cıkar - biter diger

plazma hep kalır :)

EDİT:
    DAHA daha iyi bir plazma derseniz 42stw60
    suan 2 bin liranın üstünde
    acelesi olmayanlar pusuya yatabilir
    hiç bir şekilde sizi üzmez.. beklentilerinizi fazlası ile karşılar.. ama ekran 129 değil 106

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 6 Ekim 2013; 11:45:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

quote:

tv geldi yarın kurmaya gelecekler.Kutusu beklediğimden baya büyük.
    Tv yi kurunca nelerine bakayim ? Sorunlu mu değil mi diye.
    Servis menüsüne nasıl giriliyor bilen var mı?

Servis menüsüne (adı üstünde, sağdece teknik servis ve teknik durumlar için girilir) siz ne için girmek istemiştiniz. Sağdece ve sağdece Tv nizi (sıfır) ayarlarına, Format facktory moduna çevirmek için girebilirsiniz. Diğer başka işlemler, değiştirilemez hataya neden olabilir. Sırasıyla tv kapalıyken; İNFO-MENU-MUTE-POWER.

Kullanım süresini takip etmek için...
    f5570'in normal kumandası yok.Smart remote diye bir şey çıktı.Bununla nasıl girebilirim?

• tekil T kullanıcısına yanıt
    kumanda dan 3dyı ayarlıcaksın izlemek için,filmi aç kumandada 3d ayarı var gel oraya yanyanamı ust ustemı neyse onu sec,gözlüğüde aktıf et tamamdır
  • ZORESMER kullanıcısına yanıt
    Tamam dostum eyvallah, 3d'yi açtım izlenebiliyor 3d olarak ama bu sefer de gözlüğü kapatamıyorum. Televizyonla gelen kitapçıkta güç düğmesine kısa süre basılı tutun yazıyor, öyle de yapıyorum ama kapamıyor. Her kapatmaya çalışmamda sanki yeni izlemeye başlayacakmışım gibi "gözlük bağlı" diye uyarı veriyor, kapatmıyor. Kitapçıkta gözlük eleştirmeyi en fazla 50 cm uzaktan yapın diyor benimki maşallah 3 metreden ayarlama yapıyor. Ve gözlük aktif haldeyken üstteki ışık yanmıyor, yanması gerekmiyor mu normalde? Yoksa ben nasıl anlayacağım gözlüğün açık veya kapalı olduğunu?

Edit: Tamam hallettim. Tv'ye 90 derece yan tuttum yine gördü. Ben de pencereye doğru çevirip bastım bu sefer kapandı ama galiba diğer gözlüğün pili benim önceki 3d denemelerim sırasında kapatmadığımdan dolayı bitmiş, hiç çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekil -- 6 Ekim 2013; 18:47:09 >
  • tekil T kullanıcısına yanıt
    pil bitmez öyle hemen tv ıle aktıfleşmediyse bitmemesi lazım,ışık sureklı yanmaz kaparken kısa bas kırmızı ışık yandımı tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Fiyat 2500 küsür olmuş...Bu fiyattan tercih etmeyiniz, ettirmeyiniz. :)
  • Merhabalar,

1 hafta kadar sürede led ve plazma tv'leri araştırıp bu televizyondan karar kıldım. Umarım hata yapmamışımdır.

İlk çıkış noktam 32 inc, uydu alıcılı, 200hz ve üstü, 3d'si olmayan bir led tv almaktı. Sonra 42 olsa falan derken led tvlerden soğudum. Oled, amoled gibi yeni led teknolojilerine kadar plazmayı mantıklı bularak 51 boyutta olan bu tv'yi sipariş verdim.

Tv'yi oturma odasında kullacağız, odanın camlarını görmeyecek açı ile konumlandıracağız bu sebeple plazmayı denemek istedim. Bir tv daha alacağım salon için yakında ve salon çok camlı ve fransız balkonlu yani oldukça güneş alıyor. Sanırım oraya led almak zorunda kalabiliriz.

Ama şu var ki söylemeliyim, bu boyuttaki tv'ler hiç içime sinmedi doğrusu. Ekran büyüdükçe pikseli yetmiyor. Bütün showroomlar'da tvler yavaşlatılmış video görüntüleri ile teşhir ediliyor. Kaldı ki bunlar tv için özel seçilmiş doygun videolar. Normal hd tv yayını daha zayıf olacak ve tabiki sd yayın ile çamur gibi görüntü olacak. Özetle almışken büyük ekran olsun diye almış oldum açıkcası. Anladığım TV'leri de habire yenilenir olsun diye bilgisayarımsı özelliklerle doldurdular ki, 5 yıla bir teknolojisi eski kalsın yenilerine heves edelim.

Herkese iyi forumlar.

• Yeni alanlara hayırlı olsun. Alacak olanlara tavsiyemiz 1900 liranın üzerinde olan yerlerden almasınlar bu TV yi. Piyasası 1800-1900 TL arası değişiyor. Daha ucuzu bulunursa kaçırılmasın.

TV nin gözlükleri konusunda başlarda ben de sıkıntı yaşadım. Çok kullanmıyorum da. Diyelim 3D bir video izledik ve gözlükler de gözlerimizde açık olarak duruyor. Kumandadan 3D özelliği kapattığımızda gözlükler belli bir saniye sonra kendini kapatıyor. Yanılmıyorsam Böyle oluyor. Zaten gözlükler kapalı değilken TV ye değilde odanın içine açık renkli zeminlere baktığınızda hafif bir titreşim hissedersiniz.

Bu aralar LG nin 60" bu Plazma TV si gözüme çarptı. LG 60 PH 670S Fiyat olarak Kliksa da 2500 TL . Ve banka kartları kampanyalarıyla birlikte 100 lira da karınız oluyor.

Bu TV yi gören bilen kullananlar var mı ? Kimdir kimlerdendir ? Performansı iyi midir ?

• banzar B kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_79540603/f_/key_kliksa//tm.htm#82229108

göz atarsanız birazda olsa bilgi alabilirsiniz, bende bugün aldım, fiyat çok uygun geldi. bakalım umarım sorun yaşamayız...
  • frequentflier kullanıcısına yanıt
    O konuya bakmistim. Farklı kullanıcıların da fikirleri olursa daha güvenilir bir sonuç olur. Hayırlı olsun size de. Kullandiginizda Sizin de fikirlerinizi alalım. Diğer konu üzerinden takip edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banzar -- 7 Ekim 2013; 0:13:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 saat kadar önce bende 5570 den sipariş vermiş bulunuyorum, 40'' led den sonra neler yaşıyacağım merak ediyorum, umarım sorunsuz kurulum ve garanti süreci başlatırım :)

Daha önceden uygun fiyata geldiği için bu hareketli askıyı almıştım 60'' kadar taşıyabiliyormuş, servis bunu duvara montajlayıpta mı gider arkadaşlar ??

Yoksa önceden kurmam mı gerek ??

http://www.tec-supports.com/ProductDetails.asp?id=71

Hepsiburada dan 1950tl +100tl maxi puan olanağı ile aldım
  • Yeni alanlara hayırlı olsun

@Alpys, askı aparatını servis montajlar mı bilmem ama tv ye uyumludur sorunsuz kullanırsın ben sabit olanını kullanıyorum.

@teknoturk, türksat uyduyu izliyorum sadece öyle digitürk yada dsmart yok bazı ayarlarını yaptıktan sonra sd yayınlarda bile şahane görüntü kalitesi oluyo. Dün ntv yi izledim maçtan sonra hd gibi kaliteliydi görüntü örneğin bu yüzden önyargılı olma derim.

bu arada atv hd kanalını izlemeye başladım, sanki daha önceden yoktu türksatta hd kanalı sizde de böyle mi?
  • Alpys A kullanıcısına yanıt
    servis gelince kendi bildiklerei gibi monte ederler askıyı
    ücretsiz.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.