Şimdi Ara

Samsung Plazma 51F5570 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
12
Favori
63.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam PC yi bağladığında lag durumu nasıl? windowsdayken ve oyun oynarken.Gecikme hissediyor musun?
  • Crafty2 C kullanıcısına yanıt
    ilk geldıgınde hdmı dan pc ye bagladım hemen, windows 8 yukluydu pcde,goruntuyu ekrana verdım,fare ımlecı cıkmadı,monıtorden ekranın sonuna goturdum ımlecı ordan tvye gectı anlamadım tuhaf bı durumdu :)) tekrar denıcem daha oyunları denemedım,bu sorunun saglıklı cevabını daha sonra verebılırım cunku 2 gundur uydualıcımla haşırneşir oluyorum ,wın7 ye gerı donus yaptım tekrar baglıcam denemeler yapcam bende merak edıyorum oyunlarda nasıl acaba , bı counter yapmak farz oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZORESMER

ilk geldıgınde hdmı dan pc ye bagladım hemen, windows 8 yukluydu pcde,goruntuyu ekrana verdım,fare ımlecı cıkmadı,monıtorden ekranın sonuna goturdum ımlecı ordan tvye gectı anlamadım tuhaf bı durumdu :)) tekrar denıcem daha oyunları denemedım,bu sorunun saglıklı cevabını daha sonra verebılırım cunku 2 gundur uydualıcımla haşırneşir oluyorum ,wın7 ye gerı donus yaptım tekrar baglıcam denemeler yapcam bende merak edıyorum oyunlarda nasıl acaba , bı counter yapmak farz oldu

Dual ekran olarak görmüş galiba pc.Onu ayarlayabilirsin sorun değil o.
    Bekliyorum hocam izlenimlerini.
  • Crafty2 C kullanıcısına yanıt
    pcde css dısında kurulu oyun yok, lag ıcın en ıyı oyunda cs dir zaten,awp map oynadım monıtorden farkı yok, resım modları standart ve eglence dıye 2 tane oluyor,gunduz standart mod soluk kalıyor gun ışıgı zevk vermıyo ama eglence moduna alınca gayet guzel cam gıbı renkler oluyo yarım saat falan oynadım bı sıkıntı yok,fare ımlecı 1.ekran olarak tvyı secınce cıkıyor 1.secmesekte monıtorden dolandırıp tvye gelıyor sorun yok yanı
  • quote:

pcde css dısında kurulu oyun yok, lag ıcın en ıyı oyunda cs dir zaten,awp map oynadım monıtorden farkı yok, resım modları standart ve eglence dıye 2 tane oluyor,gunduz standart mod soluk kalıyor gun ışıgı zevk vermıyo ama eglence moduna alınca gayet guzel cam gıbı renkler oluyo yarım saat falan oynadım bı sıkıntı yok,fare ımlecı 1.ekran olarak tvyı secınce cıkıyor 1.secmesekte monıtorden dolandırıp tvye gelıyor sorun yok yanı

Güzel hocam.Güle güle kullan.
  • az önce hızlıal'dan sipariş verdim. Kullanmaya başladıktan sonra yorumlarımı eklerim bende umarım memnum kalırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panasonic 47et5e led tv yi ışık sızması nedeniyle iade ettikten sonra ben de bu tv den aldım. Bana göre panasoniğin görüntü kalitesi daha iyi gibi geldi. Bluray remux ve mkv 1080 p filmlerden istediğim görüntü kalitesini alamadım. Filmleri kendi playerindan değil pioneer bdp 150 bluray ile izliyorum blurayin görüntü ayarlarını hiç değiştirmedim ama aynı görüntüyü yakalayamadım acaba kullandığınız ayarları paylaşabilirmisiniz.
  • led tvnın mı kalıtesı daha iyi ?
  • Kalite olarak bilmiyorum ama panasonic ben de 25 gün kadar kaldı ekipman olarak herşey aynı hdmi kablo 14a benmi yanılıyorum dedim ama ev halkıda arkadaşlarım da hepsi öteki tv nin görüntü kalitesi daha iyi diyorlar.
  • standart modtamı izliyosunuz ?
  • 47" -51" farkından kaynaklı bir şeyde olabilir

ekran büyüdükçe görüntü kalitesi biraz düşebilir
  • Bütün modları ve ayarları (beyaz renk) ayarları hariç denedim ama olmadı daha önce test için denediğim hd test videolarınıda denedim ama olmadı siyah renk ayarlarıyla da oynadım ama karanlık sahnelerdeki detayları alamadım.
  • ilginç...ben özellikle siyahlarda çok memnunum,hd fılm izlemek maç izlemek cok keyifli, 3dsi dışında gayet iyi bence,2 tane buyuk tuplu tv 1 tane lcd ve bu plazma var evde,plazmadakı sıyah hıc bırınde yok,daha gecen gun sampdorıa-juventus macını ızledım ,o sıra babam geldı baktı bıraz tv ye hasta kaldı, panasonıcler ( plazmaları dıyorum ) daha ıyı tabıkı onlarla kıyaslamıyorum zaten,ama et5le kıyasa gırmez bence plazmaya hakaret olur
  • Kullandığınız ayarları yazabilirmisiniz acaba işte olduğum için kendi ayarlarım yazamıyorum, panasonic plazmaları bilmiyorum almadan önce internette aradım ama bulamadım birtek vatanda gözüküyordu oda stokta yokmuş.
    Birde harici receiverla kendi receiveri arasında fark oluyormu bende hd reveiver yok sd dsmart kullanıyordum bariz fark varsa harici almayı düşünüyorum.
  • ben ayar olarak özel bı ayar yapmıyorum genelde akşamları fılm ızlemek ıcın ve maclar ıcın acıyorum tv yı,gunduzlerı ayar standart modta zevk vermez balkon pencere varsa standart modu degısın,akşamları maçları dahi standart modda izliyorum ,dinamık yapınca cok canlı oluyor adamın gözlerını alıyor ben daha soft sevıyorum,uydu alıcı kısmı en can alıcı kısım aslında,ben harıcı hd uydu alıcısı kullanıyorum server uyelıgım var hd maçları izliyorum genelde,tvnın alıcıyı denemedım hıc, aslında şimdi bı denım onu ya :)) bakım nasılmış goruntusu :))
  • quote:

ben ayar olarak özel bı ayar yapmıyorum genelde akşamları fılm ızlemek ıcın ve maclar ıcın acıyorum tv yı,gunduzlerı ayar standart modta zevk vermez balkon pencere varsa standart modu degısın,akşamları maçları dahi standart modda izliyorum ,dinamık yapınca cok canlı oluyor adamın gözlerını alıyor ben daha soft sevıyorum,uydu alıcı kısmı en can alıcı kısım aslında,ben harıcı hd uydu alıcısı kullanıyorum server uyelıgım var hd maçları izliyorum genelde,tvnın alıcıyı denemedım hıc, aslında şimdi bı denım onu ya :)) bakım nasılmış goruntusu :))

Dinamik ayarı bende kullanmadım sadece deneme amaçlı genelde standart ayarda kullanıyorum, aslında et5e yi daha önce kullanıpta bu tv yi alan ya da deneyen benim gibi başkaları olsa iyi olurdu, ben hala et5e nin karanlık sahneler hariç daha iyi olduğunu düşünüyorum. Plazmada sanki yağlı boya tablo gibi bir hava var soft ve detaylarda canlılık yok.

• valla zevkler ve renkler tartışılmazmış,et5i görmedım kullanmadım ama sonynx720 gordum,samsungun D serisi bı modelını gordum vestelın bı modelını gordum ,plazma herturlu daha iyi geldi bana,ve ben yakın mesafeden izliyorum hata kusuru daha net görüyorum öyle aman aman bı kusur sorun göremedım.
    bu arada tv nın kendı alıcısını kullanamadım antenı taktım arkaya uydu olarak bı astrayı gosterıyo astrada yok bende :)) beceremedım bı ayarı ya farklı bişemi yapmak lazım kafa durdu iyice
  • Arkadaslar bu urun icin duvar askisi onerebilir misiniz.

Arka girisleri nasil, standart bir aski alsak olur mu yoksa celik halatli mi almak mantıklı arkadan usb falan takmak icin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

47" -51" farkından kaynaklı bir şeyde olabilir

ekran büyüdükçe görüntü kalitesi biraz düşebilir

alakasız.. plazma nın tam randımanli calışması için en kısa sürede en az 200/300km yapması gerek
    yani bol bol hareketli görüntü vererek paneli çalıştırınki pixeller iyice aktif hale gelsin..
  • quote:

valla zevkler ve renkler tartışılmazmış,et5i görmedım kullanmadım ama sonynx720 gordum,samsungun D serisi bı modelını gordum vestelın bı modelını gordum ,plazma herturlu daha iyi geldi bana,ve ben yakın mesafeden izliyorum hata kusuru daha net görüyorum öyle aman aman bı kusur sorun göremedım.
    bu arada tv nın kendı alıcısını kullanamadım antenı taktım arkaya uydu olarak bı astrayı gosterıyo astrada yok bende :)) beceremedım bı ayarı ya farklı bişemi yapmak lazım kafa durdu iyice

Servis kuruluma gelince usb den kanal listesi yükledi oda ne liste nuh nebiden kalma. Bende bütün kanalları sildim yayından türksat 42E yi seçtim önce otomatik tarama yaptım ama kendi kafasına göre buldu onuda sildim manuel aramadan 11844 V 2222 yapıp şebeke arama açık yapınca bütün kanalları buldu kanal yönetimi gayet başarılı silme, taşıma ayarları kolay. Benim merak ettiğim harici hd receiverla (tabiki iyi kalite) nasıl bir sonuç alabilirim. Birde server olayını pek bilmiyorum bazılarında donma oluyor deniliyor bu serverlamı, internet hızıylamı yoksa makine ile mi ilgili.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.