Şimdi Ara

Samsung Plazma 51F5570 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.223
Cevap
12
Favori
63.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya dostum,ben catıdan gelen kabloyu tv ye taktım uydu ayarına geldım orda uydu olarak sadece astra var,ne turksat ne hotbırd ıkısıde yok,ee bende astra zaten yok nası oluyo bu iş çözemedım hanı uydular gorunse kanal falan ayarı mesele degıl elle otomatık halledılır bı sekılde uydular yok :)) harıcı uydu alıcısı farkı ıllakı olur ama ne yönde olur alcagın makınaya gore degısır,zaten hd uydu alıcısı alcaksan server olayına kesın gırmen lazım yoksa yalandan uydu alıcısı almış olursun hd kanal 3 tane var turkıyede 1 seneye hepsı hd ye gecmeye başlıcaklar ama beklemeye degmez,server işi bıraz şans işi tanıdık bıldık guvenılır kişilerden almakta fayda var,ben uydu alıcımı aldıgımda 6 aylık hedıye geldı hepsidigitalden aldım şuana kadar bı sıkıntı olmadı dun akşam manu chelsea macında 2.yarı donmalar oldu kesık kesık onun dısında hıc sorun yasamadım,donma olayı ınternetten falan olmaz hızın ne olursa olsun farketmez,serverın kalıtesıyle alakalıdır,yogunluk varsa donma yapar,çevrende falan ıllakı kullanan vardır eşe dosta sor araştır,olmadı netten araştır 6 ay sonra bend emecbur yenı bı server bulmam lazım

• plazma ve lcd masaüstü görüntü fark ortada

[simage]
     Samsung Plazma 51F5570
     Samsung Plazma 51F5570
     Samsung Plazma 51F5570
    [/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: sabrikaraman777

quote:

Orijinalden alıntı: ZORESMER

valla zevkler ve renkler tartışılmazmış,et5i görmedım kullanmadım ama sonynx720 gordum,samsungun D serisi bı modelını gordum vestelın bı modelını gordum ,plazma herturlu daha iyi geldi bana,ve ben yakın mesafeden izliyorum hata kusuru daha net görüyorum öyle aman aman bı kusur sorun göremedım.
    bu arada tv nın kendı alıcısını kullanamadım antenı taktım arkaya uydu olarak bı astrayı gosterıyo astrada yok bende :)) beceremedım bı ayarı ya farklı bişemi yapmak lazım kafa durdu iyice

Servis kuruluma gelince usb den kanal listesi yükledi oda ne liste nuh nebiden kalma. Bende bütün kanalları sildim yayından türksat 42E yi seçtim önce otomatik tarama yaptım ama kendi kafasına göre buldu onuda sildim manuel aramadan 11844 V 2222 yapıp şebeke arama açık yapınca bütün kanalları buldu kanal yönetimi gayet başarılı silme, taşıma ayarları kolay. Benim merak ettiğim harici hd receiverla (tabiki iyi kalite) nasıl bir sonuç alabilirim. Birde server olayını pek bilmiyorum bazılarında donma oluyor deniliyor bu serverlamı, internet hızıylamı yoksa makine ile mi ilgili.

serverli yayınlarda genelde serverin yanı sunucudan kaynaklı donmalar olur internet baglantısının cok etkisi yok cunki
    receiverin interneti sadece sifreleri çözmek için belirtilen servere baglanır IP tv gibi üzerinde görüntü taşımaz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 27 Ağustos 2013; 16:36:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZORESMER

plazma ve lcd masaüstü görüntü fark ortada

[simage]
     Samsung Plazma 51F5570
     Samsung Plazma 51F5570
     Samsung Plazma 51F5570
    [/simage]

Plazmada siyahlar çok iyi ama Lcd de arkaplan sanki daha ayrıntılı gibi görünüyor.

• Tv dün kuruldu açıkçası beklentimden daha üst seviye çıktı hem görüntü kalitesi hem özellikler olarak. Kumanda üzerinden sesli kontrol bile var

Yansıma olayı beni rahatsız edenbir durum olmadı şuana dek tabi bunda tv nin durduğu konumda önemli, uydu kablosunu direk tv ye bağlayıp tarama yaptım 500e yakın tv buldu, Hd kanallarda atv ahaber trt gibi kanallar var görüntü gerçekten iyi kanal geçişleri hızlı, ayrıca uygu tarama ayarlarında dsmart modu var, dsmart kullananlar varsa daha verim alır çünkü tüm kanallarını buluyor sizede modülünü takıp izlemek kalıyor hoş olmuş bu durum. Ağ ayarlarını yapmak çok basit ayrıca Wi-Di özelliğide varmış bu gerçekten iyi çünkü bu şuan pahalı led tvlerdeki bir özellik. Kendi uygulamarında facebook, twitter , youtube ve birçok işe yarar şey var.

Yalnız kafama takılan bir durum var o da şu; iomega 1 tb 3.5" harici media playerım var, tv'nin usb hdd portundan tv ye bağlıyorum içine erişimde sıkıntı yok ama ne zaman mkv formatlı film açsam kısa bir süre sonra tv kapanıp açılıyor bunu çözemedim yazılımsal mı donanımsal mı.
     Samsung Plazma 51F5570 Samsung Plazma 51F5570

• quote:

Orijinalden alıntı: grimser

Tv dün kuruldu açıkçası beklentimden daha üst seviye çıktı hem görüntü kalitesi hem özellikler olarak. Kumanda üzerinden sesli kontrol bile var

Yansıma olayı beni rahatsız edenbir durum olmadı şuana dek tabi bunda tv nin durduğu konumda önemli, uydu kablosunu direk tv ye bağlayıp tarama yaptım 500e yakın tv buldu, Hd kanallarda atv ahaber trt gibi kanallar var görüntü gerçekten iyi kanal geçişleri hızlı, ayrıca uygu tarama ayarlarında dsmart modu var, dsmart kullananlar varsa daha verim alır çünkü tüm kanallarını buluyor sizede modülünü takıp izlemek kalıyor hoş olmuş bu durum. Ağ ayarlarını yapmak çok basit ayrıca Wi-Di özelliğide varmış bu gerçekten iyi çünkü bu şuan pahalı led tvlerdeki bir özellik. Kendi uygulamarında GUNGOR, twitter , youtube ve birçok işe yarar şey var.

Yalnız kafama takılan bir durum var o da şu; iomega 1 tb 3.5" harici media playerım var, tv'nin usb hdd portundan tv ye bağlıyorum içine erişimde sıkıntı yok ama ne zaman mkv formatlı film açsam kısa bir süre sonra tv kapanıp açılıyor bunu çözemedim yazılımsal mı donanımsal mı.
     Samsung Plazma 51F5570 Samsung Plazma 51F5570

kapanıp açılan yere dikkat et alt yazı ile ilgili bir durummu diye?
    örneğin alt yazının içinde türkçe karakter geçiyorsa reset atabilir -Üzgünüm dostum. gibi (Ü Ğ Ş İ Ç Ö gibi harfler)
    alt yazısız bir film aç öyle test et baktın yine reset atıyor bence fazla zorlama
    harici beslenenen veya usb yanı tv üzerinden beslenen bu tip playerlar tv ile sorunlu çalışabilir.
    samsg. media desteği üst düzey olmasına ragmen sıkıntı yarattıgı ve ileride panele de zarar verme riski her zaman vardır..
    panel bi nevii kendini korumaya alıyor gibi düşün..
    bu arada hayırlı olsun güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 29 Ağustos 2013; 12:45:15 >

• grimser G kullanıcısına yanıt
    hayrlı ugurlu olsun,bende reset sorunu hıc olmadı farklı bı hdd dene 1tb altı olsun ,yansıma olayı arkada balkon pencere yoksa sıkıntı olmuyor ama varsa kabak gıbı yansıyor
  • sağolun

@ZORESMER
    @hbasaran82

yarın işyerinden 1 tb 2.5" hdd getirip öyle deneyeceğim, bu arada türksat uyduda 3d kanal var hani şu aynı görüntü ekranın ortadan bölünmüş iki tarafında da oynayan. ben 3d gözlüğün üstündeki tuşa basıp tv de gözlük bağlandı yazısını görmeme rağmen o kanalı 3d izleyemedim yada başka birşey mi yapmam lazım?
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    kumanda dan 3d yi aktif etcen
  • Yeni alan herkese hayırlı olsun kardesler.

Bizimkilere aldım bundan işte. Mart'ta evleneceğim inş. Acaba diyorum bi tane de kendime mi alsam. Yoksa paraya kiyip güzel bi Panasonic mi. Valla kafam karışık = )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce bir özellik keşfettim

dahili uyduyu kullanarak tv izliyorken ortadaki pad'in sağ yada sol tarafına bastığınızda ekranın sağ altında kare bi ekran geliyor, paintte resim çizer gibi parmakla bu ekranda rakam çizdiğinizde tv o kanala geçiyor. Çok sevdim bu özelliği

bu arada 3d olayınıda hdd olaynıda hallettim, sağolun
  • quote:

az önce bir özellik keşfettim

dahili uyduyu kullanarak tv izliyorken ortadaki pad'in sağ yada sol tarafına bastığınızda ekranın sağ altında kare bi ekran geliyor, paintte resim çizer gibi parmakla bu ekranda rakam çizdiğinizde tv o kanala geçiyor. Çok sevdim bu özelliği

tv ihtiyacım olup cebimde 2000 lira para olsaydı ,gözüm kapalı bu tv.yi alırdım
    beni çeken üsteki karanlık sahneler
    rakip panasonic x2 daha pahalıyken bu tv. bütçe problemi kısıtlı olup iyi görüntü arayanların dertlerine derman nitelikte.. :)

tvlerde ıvır zıvır özellikler ise pek heyecanlandırmıyor beni popiler medya formarlarınu okusun yeter :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

az önce bir özellik keşfettim

tv ihtiyacım olup cebimde 2000 lira para olsaydı ,gözüm kapalı bu tv.yi alırdım
    beni çeken üsteki karanlık sahneler
    rakip panasonic x2 daha pahalıyken bu tv. bütçe problemi kısıtlı olup iyi görüntü arayanların dertlerine derman nitelikte.. :)

tvlerde ıvır zıvır özellikler ise pek heyecanlandırmıyor beni popiler medya formarlarınu okusun yeter :)

Alıntıları Göster
    aynen öyle hocam

quote:

hbasaran82

basit özelliklerle tvnin kullanımını keyifli hale gelmesi ki bu fiyata göre çok güzel, örneğin akşam film izledim daha önce int.ten 8 part halinde indirdiğim bir film, bir part bittikten sonra diğerine otomatik geçiş yaptı yani bu gibi basit şeyler bile oh dedirtiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimser -- 2 Eylül 2013; 1:38:07 >

• Grimser,yeni resimleri bekliyoruz.benim gibi alamayanlar resimlerine bari baksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Grimser,yeni resimleri bekliyoruz.benim gibi alamayanlar resimlerine bari baksın

2000 liraya 51 inç + böyle bir görüntü daha bulamazsın
    yerinde olsam şidmiye kadar almıştım..

plazma alan forumdaşlar forumu unuturlar
    daha çokk resim beklersin :))
  • Arkadaslar bu tv icin aski aparati veya tv sehpasi oneriniz var mi.

Halatli bir model buldum kararsizim hala. Gerci tvde kutusunda duruyor daha:)

• HB de de hizlial da da stoklarda yok. 2000 tl ye nerden alabiliriz şimdi.

• Ben hızlıal'dan almıştım, şimdi baktım onlarda da yok stokta. Zaten hepsiburada ve hızlıal haricinde satan pek göremedim 5570i

@gümüş_süvari

kullanım ve sorularla ilgili elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Samsung Plazma 51F5570 Samsung Plazma 51F5570 Samsung Plazma 51F5570 Samsung Plazma 51F5570 Samsung Plazma 51F5570 Samsung Plazma 51F5570 Samsung Plazma 51F5570

• Ben hizli aldan almistim. Aldiktan 1 gun sonra kaldirdilar.
    2000 tl 100 lira da worldpuan ile 1900e geldi.

Kapali kutu duruyor haftaya yeni eve tasinacagim icin. Kurulumdan sonra yardim isteyecegim sizlerden:)

• Buradayız oluruz tabiki
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.