Şimdi Ara

SAMSUNG PS-42Q7H mu yoksa PANASONIC VIERA TH-42PV60E mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni plazma almayı düşünüyorum ve yaptığım araştırmalar sonucunda bu iki model arasında takılıp kaldım.
    Özellikleri neredeyse aynı ve fiyatları da birbirine çok yakın, Samsung 1990 Euro+KDV, Panasonic 1949 Euro + KDV.
    Ne dersiniz? Tavsiyeleriniz nedir, bu fiyata tavsiye edebileceğiniz başka bir plazma var mı?
    Teşekkürler...

• SAMSUNG U O FİYATA BULDUYSAN KAÇIRMA DERİM YALNIZ BAZI İNTERNET SİTELERİ O FİYATI VERİYOLAR AMA ÜRÜN YOK YARISINI ALIYORUZ ÜRÜN 1 AY SONRA GELİCEK KALAN BAKİYE Yİ GELDİĞİNDE ALIYORUZ DİYORLAR ÜRÜN İKİ AYDA BU YANA GELEMEDİ Bİ TÜRLÜ BİRDE ANADOLU ELEKTRONİK GARANTİSİN DE DEĞİL ÖNEMLİ UYARI İKİNCİSİ ÇOK İYİ Bİ PLAZ BENİM BU ZAMANA KADAR GÖRDÜĞÜM EN İYİ PLAZMA DİĞER PLAZMALARLA ARASINDEAKİ FARKI ANLAMAK İÇİN BEYAZ GÖRÜNTÜYE BAKIN BU KADAR CANLI Bİ BEYAZ BİRTEK BU ÜRÜNDE VAR BENCE HİÇ BAŞKA PLAZMAYA BAKMA BİRDE 549 MİLYAR RENK VAR BUNUDA İHMAL ETME LCD GİBİ RENK VERİYO VE EN ÖNEMLİSİ 9. JENERASYON PANEL KULLANIYO
  • o fiyat anca spot yada istanbul bilişim kaçakçısında olur düşük fatura ve garantisiz..
  • Bu fiyatlar İstanbul Bilişim'den...
  • Spot düşünürseniz elimde sınırlı sayıda 42pv60e bulunmakta. 3750 ytl peşin fiyatı. istanbul içine adrese teslim edilir.
  • kardeş gerçek samsungun fiyatı sitesindede var 6900 ytl ve 1500 ytl likde ev sineması hediye veriyorlarmış haberin olsun benim bir arkadaşımında mağazası var ondan soruyorum bende bazen böyle şeyleri bana dediği samsungun en iyi plazmasıymış ki zaten başkada artık plazma satmayacaklarmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.