Şimdi Ara

SAMSUNG PS42E71HD-PHILIPS 42PF5331-LG 42PC1R????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu 3 plazma arasında kaldım siteye de yeni üye oldum bu tv ler hakkında görüşlerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum,bu 3 ü hakkında da çeşitli başlıklar war farkındayım ama yine de yardımcı olursanız sewinirim,teşekkürler

1-SAMSUNG PS42E71HD PLAZMA TV

2-PHILIPS 42PF5331 PLAZMA TV

3-LG 42PC1R PLAZMA TV

ayrıca bu tvlerin kronikleşen bazı problemleri hakkında da bilgi werirseniz sewinirim.(lg den mesela bi takım seslerin geldiği söyleniyo bi de şu burn in problemleri)

• bende samsung un ps 42e7h modeli var e71hd yeni çıkan daha uygun fiyatla çıkan modeli galiba.acaba bu üründe renk işlemcisi 13 bit mi?(549 milyar renk sağlıyor)ayrıca antiburn özelliği varmı öğrenmek gerekiyor.
    ben uyduyu component kablo ile bağladım görüntü kalitesi çok iyi.ps2 ve hdmı çıkışlı dvd player ilede görüntü den memnunum.
  • Bu 3 modelden fiyat/sağlanan fayda bakımından Samsung 42 E7H veya 71H ilk sırada. Bu 2 modelin teknik özellikleri tamamen aynıdır. Sadece masa üstü aparatı farklı. Philips ve Lg daha pahalı ve özelliklerinin de çok farklı olmaması gibi nedenlerle 2. plana alınabilir.
    Tabi bu 3 modeli yan yana izlemek kesin kararınıza etkili olacaktır. Samsung'u 2780-3000 YTL arasında, Philips'i 3250-3800 YTL arasında, LG'yi 3250-3350 YTL arasında bulabileceğiniz yerler var.
  • LG de 42pc3ra diye bir model var. Tasarım olarak da güzel bir model. 3070 YTL den satılıyor. Fena fiyat değil.
  • peki arkadaşlar sanırım samsung da tek hdmı girişi fakat lg de 2 tane buna dikkat etmeli miyim sizce??

bi de lg 42PC1R modelinde bi takım seslerden bahsediliyo,bu gibi ufak problemler samsungda da war mı acaba?kullanan arkadaşlar bilgi werirse sewinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sserin

Bu 3 modelden fiyat/sağlanan fayda bakımından Samsung 42 E7H veya 71H ilk sırada. Bu 2 modelin teknik özellikleri tamamen aynıdır. Sadece masa üstü aparatı farklı. Philips ve Lg daha pahalı ve özelliklerinin de çok farklı olmaması gibi nedenlerle 2. plana alınabilir.
    Tabi bu 3 modeli yan yana izlemek kesin kararınıza etkili olacaktır. Samsung'u 2780-3000 YTL arasında, Philips'i 3250-3800 YTL arasında, LG'yi 3250-3350 YTL arasında bulabileceğiniz yerler var.

Teknosa'larda LG kredi kartına tek çekim 3012 YTL idi.
  • Doğru. 3.349 taksitli fiyatı peşin alımlarda bu rakamlara iniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserin -- 22 Mart 2007; 1:49:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    LG HT904TA
    15 yıl önce açıldı
    Philips 55PUS8602
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.