Şimdi Ara

Samsung PS42V6 almalı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eylülde evleniyorum ve plazma seçimi olayının son aşamasındayım. müstakbel eşimden bütçe veto'su yedikten sonra
    bütçeyi kısarak alt modellere döndüm. Şu anda en cazip fiyatlı görünen ürün teknosa'daki Samsung PS42V6
    özellikleri aşağıda; kağıt üstünde sorun yok ama , ne HDMı ne DVI var artık naapalım teknosaların hepsinde ortak yayın kaynağı olduğundan görüntü hakkında pek bir şey diyemiyorum. Cevahir'deki samsung shop PS42V6 üretimden kalktı almayın dedi. teknosa olurmu ööle şey dedi en çok sattığımız ürün geliyor devamlı dedi

kullanan arkadaşlar, görüp yorum yapabilecek arkadaşar varsa bekliyorum. lütfen xxx model hdmi, hd ready tercih et demeyin, bütçem bu kadara düştü yoksa başka modeller peşindeydim

bu fiyata başka seçenek (vestel,arçelik,dandik saba falan hariç) bir Thomson var ne dersiniz

SAMSUNG PS42V6
    scr s.106"
    res. 852x480
    cont. 10000:1
    cd 1500
    colors 16,7 MILYON
    sound 16W
    pakete dahil MASA S.
    bedava 2 AY DIGITURK paketi
    2.699 NAKİT ***TEKNOSA***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyildirim -- 12 Haziran 2006; 17:31:16 >

• Plazmada, PIP ve DVI girişinden vazgeçme derim,
    biraz daha sık ve bu özellikleri olan bir plazma bul derim........
    selamlar
  • cevahirdeki bayi arkadaşım doğru söylemiş.Şimdi çıkan modeller de hdmi satandart hale geldi.Renk sayısı 549 milyar.Panel olaraktanda yeni tip panel olduğundan resimde çok fark var.Biraz daha sabırla yeni model almanızı tavsiye ederim.V6 modelleri en son teknosa ve carrefourlara market malı olaraktan verildi.ürünün devamı olmayacak.Aynı kasada E7 serisi üretimde.

Saygılar,
  • onbes; başarıonline

teşekkürler yorumlarınız için;
    ama dahada beklemem gerekecek bakalım hayırlısı belki bu fiyatlara bir model daha iner nakitte;
    bir umut LG 42PX3rV?

başarı online sana bir sorum olacak;

cevahirdeki bayide;
    PS42D51S modelini gördüm, inserttte niye olmadığını sorduğumda yeni bir ürün olduğunu LG'deki intelligent eye gibi görüntüyü ortam parlaklığına göre ayarlayan bir sistem olduğunu söyledi;

insertteki PS-42E7S ve PS-42C7S'nin alt ürünler olduğunu söyledi (gerçi bu iki ürün arasında masa standı hariç fark bulamadıkya neyse??)

nakit 3.500 ytl civarı fiyat aldım. sanıyorum PS-42E7S ve PS-42C7S'de daha iyi fiyat yakalanabilir. sen ne dersin
    modeller arasında çok fark var mı?
  • arkadaşlar

PS-42E7S veya PS-42C7S kulanan var mı yada PS42V6? yorumlarınız?

?
  • SAMSUNG PS42C7S PLAZMA TV
    42" (107cm)

DNIeTM (Dijital Doğal Görüntü)

Geniş İzleme Açısı 175°/175°

10.000:1 Kontrast Oranı

1.500cd/m2 Parlaklık

549 Milyar Renk

852(H)*480(V) Çözünürlük

16:9 Görünüm Oranı

Güçlü Ses Çıkışı 10W X 2

PIP

Anti-Burn

Nicam / A2 Stereo

Bağlantılar: PC Girişi, RF, Komponent, S-Video, AV,HDMI

60.000saat ömür

Yuvarlak Sehpa
    İzlenebilir Köşegen Genişliği : 42inch(107 ekran)
    Görünüm Oranı : 16:9
    Çözünürlük ( H/V ) : 852x480
    Parlaklık (cd/m ) : 1500
    Kontrast Oranı : 10.000:1
    İzleme Açısı ( H/V ) : >170derece
    Güç Çıkışı ( RMS ) : 20W
    Surround Ses : SRS TruSurround
    Stereo : VAR
    Renk sayısı : 549 MILYAR RENK
    DNIe ( DNIe Demo Açık/Kapalı ) : VAR
    Film Modu : VAR
    3D Comb Filtre : VAR
    Gürültü Azaltma : VAR
    Anti - Burn : VAR
    PIP (Resim-İçinde-Resim) : TEK TUNER
    Teletext : VAR
    HDMI : VAR
    RF : 1
    Scart : 2
    Bileşen(Y/Pb/Pr ) : 2
    S- Video Girişi : 1
    PC Girişi ( D-Sub) : 1
    Büyüklük (GxYxD ) Sehpa ile (mm ) : 1055X713X102,5
    Net Ağırlık ( Kg Set) : 39,5
    Açık : 100~240V
    Beklemede : <3W

SAMSUNG PS42E7S PLAZMA TV
    42" (107cm)

DNIeTM (Dijital Doğal Görüntü)

Geniş İzleme Açısı 175°/175°

10.000:1 Kontrast Oranı

1.500cd/m2 Parlaklık

852(H)*480(V) Çözünürlük

549 Milyar Renk

16:9 Görünüm Oranı

PIP

Anti-Burn

Nicam / A2 Stereo

Bağlantılar: PC Girişi, RF, Komponent, S-Video, AV, HDMI

60.000saat ömür

İzlenebilir Köşegen Genişliği : 42 inch(107 ekran)
    Görünüm Oranı : 16:9
    Çözünürlük ( H/V ) : 852x480
    Parlaklık (cd/m ) : 1500
    Kontrast Oranı : 10000
    İzleme Açısı ( H/V ) : >170derece
    Güç Çıkışı ( RMS ) : 20W
    Surround Ses : SRS TruSurround
    Stereo : VAR
    Renk sayısı : 549 MILYAR RENK
    DNIe ( DNIe Demo Açık/Kapalı ) : VAR(DEMO KAPALI)
    Film Modu : VAR
    3D Comb Filtre : VAR
    Gürültü Azaltma : VAR
    Anti - Burn : VAR
    PIP (Resim-İçinde-Resim) : TEK TUNER
    HDMI : VAR
    RF : 1
    Scart : 2
    Bileşen(Y/Pb/Pr ) : 2
    S- Video Girişi : 1
    PC Girişi ( D-Sub) : 1
    Büyüklük (GxYxD ) Sehpa ile (mm ) : 1059,5x749,5x326,5

İki üründede hdmi girişi mevcut özellik olarak birbirleriyle aynı dizayn farkı mevcut ancak diyebilirimki bu iki üründe samsung PS42V6 modelinden cok daha üstün ve net görüntüye sahip . PS42V6 modelini almaktansa bu modellere goz atmanı tavsiye ederim birde LG42PX4RV modeline de bakabilirsin
    SAYGILAR

• başarı online sana bir sorum olacak;

cevahirdeki bayide;
    PS42D51S modelini gördüm, inserttte niye olmadığını sorduğumda yeni bir ürün olduğunu LG'deki intelligent eye gibi görüntüyü ortam parlaklığına göre ayarlayan bir sistem olduğunu söyledi;

insertteki PS-42E7S ve PS-42C7S'nin alt ürünler olduğunu söyledi (gerçi bu iki ürün arasında masa standı hariç fark bulamadıkya neyse??)

nakit 3.500 ytl civarı fiyat aldım. sanıyorum PS-42E7S ve PS-42C7S'de daha iyi fiyat yakalanabilir. sen ne dersin
    modeller arasında çok fark var mı?

Ps42D51s modeli E7 ve C7 modellerinden daha eski modeldir.Teknik verilere bakarsanız fark gözükmüyor.Fakat panellerde fark var.Yanyana seyrettiğinizde d 51 modelinin ve C7 modelinin farkı ortaya çıkıyor.Fiyatlar için şuan düşme söz konusu olacağını sanmıyorum.

Saygılar,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    5 yıl önce açıldı
    Buzdolabı Samsung mu Sharp mı?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • borahan merhaba;

ilk msjımdaki ifyat aralığında bu ürünleri satan biyer biliyorsan haber ver lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyildirim

Ps42D51s modeli E7 ve C7 modellerinden daha eski modeldir.Teknik verilere bakarsanız fark gözükmüyor.Fakat panellerde fark var.Yanyana seyrettiğinizde d 51 modelinin ve C7 modelinin farkı ortaya çıkıyor.Fiyatlar için şuan düşme söz konusu olacağını sanmıyorum

Basarionline tesekkurler;

o zaman c7 modeline yoğunlaşıcağız anlaşılan. sonuç zorda kalırsam (ki kalıcam galba) PS42V6 yoksa

nakitle Samsung PS42E7S yada LG 42PXR3V....

bakalım nakite en uygun fiyatı nerden bulabilceğim........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyildirim -- 13 Haziran 2006; 12:59:10 >

• Sana tavsiyem 42pax3rv yerine 42px4rv yi tercih etmeni dilerim
  • PS42v6s yi marketlerde var metro carrefour falan oda 2999 ytl ıdı .diğer modeller için pm atarım ıstersen sitemdede mevcut
  • hehe tanıdık bir site ne diyim

teknosada 2.699 bu arada nakite

forumda bu modeli kullanan hiç kimse yok mu
  • öncelikle bahsedilen ürün denildiği gibi üretimden kalkmıştır bunu bilmenizi isterim.Bunun dışında plazma ve lcd'ler için PIP kesinlikle tavsiye etmiyorum.

soruyu soran değerli arkadaşım...
    dediğin markalar arasında fiyat ve performans açısından Thomson'u önerebilirim.bilirsiniz plazma tv'lerde kontrastlasr farklı şekilllerde ölçülmektedir.bu yüzden 10,000:1 kontrastlı ürünlerde bile görüntü farklılıkları bulunmaktadır.bu açıdan değerlendirdiğimizde Thomson bana cazip gelmektedir düşünmenizi isterim
  • PASHA merhaba;

bilgilendirmen için teşekkürler;

gerek PS42v6s samsung olsun gerek Thomson "Burn-In" olayı için yeterli alt yapı olmamasından korkuyorum sen ne dersin. eğer samsung yada Thomson'u tercih ederseim Burn-in için riski çok mu arttırmış olurum? (Sanıyorum aynı soru vesteller içinde geçerli)
  • Burn in olayı tum modellerde plazmaların acı bir gercegı ne yazıkki model farketmez . Thomson u da dusunebilirsin guzel urunleri mevcut
    SAYGILAR
  • bortay34 peki mesela LG'de 3 ayrı burn-in engelleme tipi var samsung'dada var sanyıyorum. Thomson bunlara sahip değil diye korktum açıkçası. sence çok farekedermi. çünkü ağırlıklı tv ve dvd syredilecek ve Tv'de kanal logoları malum bir dizi yada filimde 1-2 saat ekranda kalıyor????
  • Antiburn olayı tum plazmalarda mevcut ancak bunun diger urunlerde suresının uzatıldıgını dusun yanı antıburn olmayanlarda 2 saat aynı kanalı ızlerken ız kalıyorsa dıgerlerınde 3-4 saat sabıt ızlemede kalıyor ancak dıgerı kadar kuvvetlı degıl.
  • Bu konuda dıger arkadaslarımında fıkrını almanıısterım
    SAYGILAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.